Skocz do zawartości
wiLQ

Sezon 2018/19 Liga III North

Rekomendowane odpowiedzi

W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III North w sezonie 2018/19.

Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu wszystkich na poziomie III w jej sklad wchodza:

[po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania]

sokolinek - sokolinek

devolaj23 - GOAT

Sefore - Veto

Siner - FC Sinners

mrowa1mrowa - Lurking Ants

eMeS [komisz] - eM's Cubes

Leszczur - Old Farts Team

wojtas1989 - Big Bang [transfer za budzikreal]

Sylvinho. - Sylvinho Arizona

kolek23 - Kolek's Rednecks

ArtZ - Solid as a Rock

Qooniu - Love's Broken Hand

Falki - Falki

Masud - Zdunia Squad

bulls2006 - bulls2006pch24

W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do II zas najnizsze 3 miejsca spadaja na poziom IV drzewka. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow.

Komisarzem ligi jest eMeS bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-)

Draft sie odbyl 15.X. o godz. 21:15.

Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/28936

P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek!

Edytowane przez wiLQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich uczestników w Lidze III North! (https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/28936)Prosze kazdego o wpisanie swoich danych zgodnie z przykladem:

Nick na forum: eMeS

Nazwa druzyny: eM's Cubes

W wiadomosci grupowej zostaly wyslane : zaproszenie do ligi i link do ankiety na temat daty draftu.

W razie watpliwosci/klopotow śmiało możecie do mnie pisać.

Pozdrawiam,

eMeS

Edytowane przez eMeS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję że będzie dużo bookerów pokazujących na bookerów w tym temacie.

Qooniu

Love's Broken Hand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym roku żeby było wszystkim łatwiej nazwa mojej drużyny to po prostu mój nick - sokolinek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masud

Zdunia Squad

Masud, co Ty tu robisz?

Zwieraj pośladki i wracaj do I ligi gdzie Twoje miejsce bo brakuje nam podsumowań typu: star of the night ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masud, co Ty tu robisz?

Zwieraj pośladki i wracaj do I ligi gdzie Twoje miejsce bo brakuje nam podsumowań typu: star of the night ;)

No cóż, spadło mi się dwa razy z rzędu walcząc do ostatniego dnia sezonu o utrzymanie. Moja taktyka na draft ostatnio zawodzi - dobre typy przeplatały się z totalnymi pomyłkami typu Noel. Właśnie "udoskanalam" arkusze;] Poza tym w North widzę sporo niesłabych GMów... i Leszczura:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, spadło mi się dwa razy z rzędu walcząc do ostatniego dnia sezonu o utrzymanie. Moja taktyka na draft ostatnio zawodzi - dobre typy przeplatały się z totalnymi pomyłkami typu Noel. Właśnie "udoskanalam" arkusze;] Poza tym w North widzę sporo niesłabych GMów... i Leszczura:]

Masud Ty gnido! ;-)

Czyli w tym roku ostatni nie będziesz, ale spaść mimo wszystko możesz :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masud Ty gnido! ;-)

Czyli w tym roku ostatni nie będziesz, ale spaść mimo wszystko możesz :grin:

Ano mogę, ale na szczęście zmiłował się nad nami maluczkimi wiLQ i objawił swoje nieomylne projekcje, więc czuję się pewnie :playful:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ustawilem na yahoo, wyslalem tez wiadomosc do innych lig, czy nie maja kogos do transferu za osoby ktorym nie pasuje nasz termin.

kolek23, budzikreal - gdybyscie jednak znalezli czas tego 15 to dawajcie znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi