Skocz do zawartości
matek

FPL na e-nba.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem sprzedać Bamforda. Dobrze, że tego nie zrobiłem. Może w końcu będę miał dobrą kolejkę w Anglii. Klich asysta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę siadł temat. Co wybraliście na "podwójną kolejkę"? Triple Captain, Bench Boost, Free Hit czy Wild Card?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nic w sumie. 

W poprzedniej dałem free hit, myślałem że będę cwaniak, a rywal też dał + mi niektórzy nie zagrali i kiszka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poprzedniej FH i wyszło korzystnie. W tej WC, ale chyba mogłem iść w -8, a WC zostawić na później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozne dylematy mialem przez te kilkanascie lat grania ale takiego czegos co teraz nadchodzi nie pamietam.

gameweek 29 , 3 mecze lol

aston villa juz 3 zalegle, gruba koncówka sie szykuje, dobrze k**** ze mam to doswiadczenie i wiem co robic ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chętny do gry w tym sezonie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, tradycyjnie. Dziś lub jutro wrzucam kody do dwóch lig :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nice, to trzeba brać się za sklejenie ekipki :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H2H: bqarqv

Classic: 2hymd3

Zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się znów chętnie przyłączę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wam idzie dotychczas? Przyznam się że odpalam dzisiaj wildcarda bo powoli zaczynał się zjazd :D Zmieniam formację i wchodzi Lukaku z Ronaldo, za resztę udało się zmontować chyba solidny team a i starczyło na Salaha.

Edytowane przez Sewer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Sewer napisał:

Jak wam idzie dotychczas? Przyznam się że odpalam dzisiaj wildcarda bo powoli zaczynał się zjazd :D Zmieniam formację i wchodzi Lukaku z Ronaldo, za resztę udało się zmontować chyba solidny team a i starczyło na Salaha.

Postawilem na Stonesa i Kane i jest slabo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już drugi sezon do bani w Fantasy PL. Wildcard już poszedł i wcale nie jest lepiej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.09.2021 o 13:33, Sewer napisał:

W tym tygodniu druga kolejka poniżej 70 pkt…ale i tak ponad 60 pkt co kiedyś było marzeniem. Na razie kurewsko dobrze, top 10 kk na świecie i top100 w Polsce ale to musi pierdolnac. Jest pomysł już na kilka ruchów ale pytanie czy to nie zepsuje składu niż ma go poprawić ;) ale to co ta kolejka z nieobecnościami wjechała to był szok, u mnie prawie cała ławka wykorzystana a widziałem składy gdzie punktowało 9 lub 10 graczy jedynie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykorzystanie WC po zamknięciu okienka to dość częsta sytuacja, nie ma co się przejmować. Najgorzej to panikować po pierwszej kolejce, jeśli nie siądzie. 

Ja punktami overall przestałem się przejmować już dawno. H2H to złoto i skład zawsze pod to zmieniam skład. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salah jest wart 20 w tym sezonie, co za rzeźnik. Nie ma lepszego piłkarza na świecie niż On. Skurwiel idzie na 450 pkt ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, marzec napisał:

Salah jest wart 20 w tym sezonie, co za rzeźnik. Nie ma lepszego piłkarza na świecie niż On. Skurwiel idzie na 450 pkt ;]

Yup, w tym momencie chyba najlepszy na świecie i to nikogo nie ma blisko. Niesamowita forma na początku. Ciekawe jak długo da radę to utrzymać

i pomyśleć, że są składy gdzie Salaha nie ma :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, airmax napisał:

Yup, w tym momencie chyba najlepszy na świecie i to nikogo nie ma blisko. Niesamowita forma na początku. Ciekawe jak długo da radę to utrzymać

i pomyśleć, że są składy gdzie Salaha nie ma :P 

Wierzylem ze Kane sie odblokuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi