matek 4242 Napisano 27 Lutego Ja, jako w jakiejś części Walijczyk (w czasie studiów parę jeździłem tam na wakacyjną robotę), zawsze za Walią Ładny kraj i święty spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 720 Napisano 27 Lutego 4 godziny temu, Braveheart22 napisał: Gdyby powstał taki puchar na wzór Pucharu 6 Narodów, ale z dołożeniem Nowej Zelandii, Australii, RPA oraz Argentyny to byłoby świetnie jest południowa wersja, kiedyś Tri-Nations, teraz The Rugby Championship bo dodali Argentynę. Ale połączyć to jest zupełnie nierealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4632 Napisano 2 Marca (edytowane) W dniu 27.02.2021 o 16:26, matek napisał: Brawo Pjoter, kolejny mistrz, należało mu się po tylu latach nie wiem czy mu się należało czy może komuś innemu należało się bardziej, kreci się gdzieś wysoko w ostatnich latach, ale w faktycznym czubie to rzadko. ...ale taki już urok skoków na zawodach typu MŚ czy IO. Dwa dobre skoki i jeb, jesteś legendo. Nawet jak jesteś takim psycholem jak Wojo Fortuna, ale ludzie Cię wynoszo na piedestał przez lata i jeszcze majo czelność porównywać do gości typu Małysz, a niektórzy nawet uważajo, że więcej osinągnąłeś (??????!!!!!!?????!!!!!!!) Edytowane 2 Marca przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 941 Napisano 2 Marca 4 godziny temu, rw30 napisał: psycholem jak Wojo Fortuna Dasz coś więcej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4632 Napisano 2 Marca czytałem o nim niedawno na wikipedii, polecam, więcej nie trzeba. Zdaje się że w tym Sapporo osiągnął absolutny peak, bo poza złotem na dużej był też w czołówce na średniej skoczni, ale reszta jego kariery to w większości występy typu 4 miejse w pucharze Beskidów, 7 miejsce w mistrzostwach Polski, 33 w turnieju czterech skoczni, a do tego picie przed i po zawodach. tzn nie chodzi mi o to żeby się nad nim pastwić czy potępiać go jako człowieka, wiadomo, w alkohol / uzależnienia idą z reguły ludzie obciążeni genetycznie lub z przejściami, ale te porównania do Małysza - które, nie wiem jak teraz, ale na początku Małyszomanii często się zdarzały - uważam za obrazę dla Małysza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 1526 Napisano 24 Marca Zaksa w finale Ligi Mistrzów. Chyba warte odnotowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-kontorezerwowe 747 Napisano 25 Marca (edytowane) Edytowane 25 Marca przez Vice-kontorezerwowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizter 37 Napisano 25 Marca Uderzył przeokrutnie, naprawdę chyba najgorszy upadek jaki widziałem w skokach, ale pierwsze informacje są dosyć pozytywne, wiec szczęście w nieszczęściu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5123 Napisano 8 Kwietnia Po prostu złoto . Dlaczego ja tego nie znałem? W 15:20 to aż mnie zabolało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach