Regis 797 Napisano 19 Października 2021 3 godziny temu, LONGER01 napisał: @Regis musisz dziś zwolnić dwóch graczy @BMF @LeweBiodroSmoka Przecież ja mam 15 graczy, w tym UNG Cancara, którego niniejszym zwalniam. Zostaje mi 14. Tych Falla i Krejciego mi chyba ratujecie, idąc z duchem gry. Przecież to oczywiste, że nie proponował bym im qo tylko bym ich zwolnił, ot z uwagi na brak czasu przegapiłem odpowiedni moment (a w zasadzie nie wiedziałem kiedy on był) stąd małe nieporozumienie takie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1177 Napisano 19 Października 2021 1 godzinę temu, Regis napisał: Przecież ja mam 15 graczy, w tym UNG Cancara, którego niniejszym zwalniam. Zostaje mi 14. Tych Falla i Krejciego mi chyba ratujecie, idąc z duchem gry. Przecież to oczywiste, że nie proponował bym im qo tylko bym ich zwolnił, ot z uwagi na brak czasu przegapiłem odpowiedni moment (a w zasadzie nie wiedziałem kiedy on był) stąd małe nieporozumienie takie:) Nie ma takiej opcji. Nie odpuszczamy takich rzeczy. Nie dopilnowałeś swoich spraw to teraz trzeba ponieść konsekwencje. albo podajesz 2 do zwolnienia albo rada wybiera kogo zwolni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regis 797 Napisano 19 Października 2021 Jesteście gorsi niż Elf:) Zwalniam Cancara (UNG) i Falla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8817 Napisano 20 Października 2021 podejmuję opcję Careya Jr. zwalniam Josha Halla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1177 Napisano 20 Października 2021 @BMF nie mam zwolnienia od ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Principe 259 Napisano 21 Października 2021 Zwalniam Meyersa Leonarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1177 Napisano 14 Listopada 2021 W imieniu Grizzlies Marko Simonović out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8817 Napisano 3 Stycznia zwalniam Ojeleye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8549 Napisano 5 Stycznia Lakers zwalniają two-way McLaughlina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8549 Napisano 6 Stycznia Lakers zwalniaja Tyrella Terry'ego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2253 Napisano 6 Stycznia (edytowane) 76ers zwalniają Two waya Granta Rillera życzą mu zdrowia. Edytowane 6 Stycznia przez Tecu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1523 Napisano 6 Stycznia 5 godzin temu, Tecu napisał: Bulls zwalniają Two waya Granta Rillera życzą mu zdrowia. Sixers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2253 Napisano 6 Stycznia 14 minut temu, Braveheart22 napisał: Sixers Taaaaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 615 Napisano 7 Stycznia Wizards zwalniają Jamorko Picketta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2294 Napisano 7 Stycznia zwalniam daniela oturu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 3782 Napisano 7 Stycznia Zwalniam Carsena Edwardsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2294 Napisano 7 Stycznia 24 minuty temu, karpik napisał: Zwalniam Carsena Edwardsa. to po co byl nasz trejd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 3782 Napisano 7 Stycznia 8 minut temu, człowiek...morza napisał: to po co byl nasz trejd Wiele osób się o to pyta. Ja nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2294 Napisano 7 Stycznia 8 minut temu, karpik napisał: Wiele osób się o to pyta. Ja nie narzekam. ja tez nie. psy szczekaja, karawana jedzie dalej do zobaczenia w finale przyjacielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2921 Napisano 28 Lutego Jak sylvinho potwierdzi wymianę to zwalniam od razu gracza Simi Shittu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach