LAF 1013 Napisano 23 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Ogólnie nawet gdyby ta rozpiska była ok to Booker po sezonie 2029/30 jest w plecy jakieś 16 mln Myślę, że to dobrym pomysłem było by wprowadzenie bonusu za podpis. Wtedy drużyna daje bonus za podpis ( chociaż nie wiem skąd te 16 się wzięło, ale przyjmijmy, że tak było ) i rekompensuje stratę. Warte rozważenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2524 Napisano 25 Sierpnia 2022 skoro QO mozna wycofac do konca 3 rundy, to oznacza, ze do konca glosowania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6477 Napisano 25 Sierpnia 2022 42 minuty temu, człowiek...morza napisał: skoro QO mozna wycofac do konca 3 rundy, to oznacza, ze do konca glosowania? Nawet dłużej trwa etap trzeciej tury. Warto zerknąć w kalendarz, który szulim wklejał już dwukrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2524 Napisano 27 Sierpnia 2022 NIE MA W arkuszu oferty od knicks dla connughtona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2524 Napisano 3 Września 2022 dlugo bedziemy czekac na zmiane w regulamine, ktora po wygranym glosowaniu na wolnej agenturze da organizacji 3 dni na dogadanie z macierzystym klubem, zeby poszlo to jednak w ramach sign-and-trade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 4 Września 2022 Poproszę o dopisanie extension Goberta w arkuszu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1903 Napisano 14 Września 2022 (edytowane) Jak się zdarzy, że ktoś nie uzupełni składu to weźcie im tam wrzućcie Ponitkę, Sokołowskiego i Slaughtera zamiast tych ogórków z gleague Edytowane 14 Września 2022 przez Braveheart22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6477 Napisano 14 Września 2022 5 minut temu, Braveheart22 napisał: Jak się zdarzy, że ktoś nie uzupełni składu to weźcie im tam wrzućcie Ponitkę, Sokołowskiego i Slaughtera zamiast tych ogórków z gleague Szacunek dla @LeweBiodroSmoka Wizjoner i znawca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10153 Napisano 14 Września 2022 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Szacunek dla @LeweBiodroSmoka Wizjoner i znawca. 700 tam któryś wśród sprawiedliwych Świata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 15 Września 2022 Czy do min 1y liga jakoś dopłaca i przez to liczy się mniejsza kwota w salary. Pytam bo nie wiem czy przez hard cap będę mógł podpisać Jordana czy wpadnie zgodnie z kolejnością Bradley? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6477 Napisano 15 Września 2022 3 minuty temu, shevcu napisał: Czy do min 1y liga jakoś dopłaca i przez to liczy się mniejsza kwota w salary. Pytam bo nie wiem czy przez hard cap będę mógł podpisać Jordana czy wpadnie zgodnie z kolejnością Bradley? Dopłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1013 Napisano 15 Września 2022 3 minuty temu, shevcu napisał: Czy do min 1y liga jakoś dopłaca i przez to liczy się mniejsza kwota w salary. Pytam bo nie wiem czy przez hard cap będę mógł podpisać Jordana czy wpadnie zgodnie z kolejnością Bradley? Tak. Dla DeAndre to liczy się około 1,9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 15 Września 2022 Dziekowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4453 Napisano 15 Września 2022 Pytanie, bo widze arkusz jest juz troche uzupelniony( tj. mam Swidera, ale nie Harrella). Dlaczego Cole Swider jest skreslony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 863 Napisano 15 Września 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Pytanie, bo widze arkusz jest juz troche uzupelniony( tj. mam Swidera, ale nie Harrella). Dlaczego Cole Swider jest skreslony? bo prawdopodobnie w tej komórce poprzednio był wpisany gracz już poza NBA i pozostało formatowanie skreślone ale najpewniej @ozzy110 na koniec ogarniania arkusza też i sprawdzi wszelkie formatowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4453 Napisano 15 Września 2022 Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 863 Napisano 15 Września 2022 13 minut temu, Reikai napisał: Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? nieaktualne - póki co Magic jest pod kontrolą - akurat to zespół który póki co nie wymaga pilnie GMa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 15 Września 2022 14 minut temu, Reikai napisał: Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? Sources: Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4390 Napisano 15 Września 2022 7 dni na forum już @ernie9005 czyim bratem jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4453 Napisano 15 Września 2022 Szkoda. Teraz moze GM nie jest potrzebny, ale juz przy opisach dobrze byloby go miec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach