delfin 301 Napisano 10 Lutego 2018 album wjeżdża 15 lutego. Będzie słuchane :v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wodkens 35 Napisano 12 Lutego 2018 Zrobiłem sobie w wolnym czasie taką małą symulację pozostałych meczy RS dla drużyn walczących o PO za zachodzie i wyszło mi takie coś: 1. Rockets 2. Warriors 3. Spurs 4. Thunder 5. Wolves 6. Jazz 7. Nuggets 8. Blazers Co do 1 i 2 to wszystko jasne, mogą się obie ekipy zamienić jedynie miejscami, aczkolwiek uważam, że Rockets będą na maksa zmotywowani, żeby ten 1 seed zdobyć, dlatego ich dałem na jedynce 3 miejsce wydaje mi się dość bezpieczne dla Spurs, mają przewagę nad grupą pościgową i nie najgorszy terminarz. Dalej zaczyna się prawdziwa zabawa, bo jeśli wróci szybko Westbrook (ktoś wie jak długo ma pauzować?) to Thunder mają dość łatwy terminarz, szkodnik Melo kontuzjowany, wiec nie będzie przeszkadzał co powinno dać im 4 seed. Wolves mają cholernie ciężki terminach, poza tym kilka wyjazdów do słabych drużyn ze wschodu które regularnie przegrywają więc wg mnie zakończą sezon jakimś 12-11 i 5 seedem. 6 miejsce dla Jazz, którzy mają banalny kalendarz i są obecnie w kapitalnej formie, powinni wygrać do końca sezonu ok 19 spotkań. Nuggets...niby łatwy terminarz, ale mają 1-3 z Wolves w tie-breaker i 2-2 z Jazz, ale gorszy bilans między drużynami z konferencji. Robiąc więc nawet 17-9 do końca sezonu mają taki sam bilans jak wolves, a i tak będą za nimi. A to 17-9 też nie będzie łatwo zrobić, myślę, że skończą na 7 miejscu. No i 8 miejsce dla Blazers, bo Pelicans przez kontuzję Cousinsa są strasznie przeciętni, a Clippers mimo amibicji zabraknie umięjętności żeby załapać się na 8 seed. Tyle ode mnie, any thoughts? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8192 Napisano 12 Lutego 2018 spurs bez Leo moga spuchnąć.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) Tyle ode mnie, any thoughts? Ja również analizowałem sytuację poszczególnych zespołów. Kierując się trudnością terminarza, wyszło mi, że praktycznie bez szans na play-offy są Clippersi. Cała reszta (Blazers, Utah, Denver, Pelikany) będzie mocno ściśnięta. Utah pomimo dobrej passy na szóstej pozycji są u Ciebie za wysoko. Jak wejdą do play-offów to z ósmego, przy dozie szczęścia z siódmego miejsca - mają stratę do premiowanego grą w play-offach miejsca. Na wschodzie raczej obędzie się bez niespodzianek - skoro Pistons przegrywają z Hawks, także sorry, wejdzie Philla. Edytowane 12 Lutego 2018 przez shadowy86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8820 Napisano 12 Lutego 2018 Zrobiłem sobie w wolnym czasie taką małą symulację pozostałych meczy RS dla drużyn walczących o PO za zachodzie i wyszło mi takie coś: 1. Rockets 2. Warriors 3. Spurs 4. Thunder 5. Wolves 6. Jazz 7. Nuggets 8. Blazers Co do 1 i 2 to wszystko jasne, mogą się obie ekipy zamienić jedynie miejscami, aczkolwiek uważam, że Rockets będą na maksa zmotywowani, żeby ten 1 seed zdobyć, dlatego ich dałem na jedynce 3 miejsce wydaje mi się dość bezpieczne dla Spurs, mają przewagę nad grupą pościgową i nie najgorszy terminarz. Wszystko fajnie ale jak ci wyszło że Spurs mają łatwy terminarz? Jak dla mnie mają koszmarny Najbliższe 4 mecze to dziś wyjazd do Jazz , dwa mecze pod rząd w Denver i wylot do Cleveland. Potem mają 2 x Houston, 2 x Golden , 2 x Wizards, 2 x Sotę, 2 x thunder i Jazz u siebie Niby tylko 3 b2b ale i tak Spurs ma bardzo trudny terminarz - ja bym im tam tego 3 miejsca w ciemno nie dawał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wodkens 35 Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) Wszystko fajnie ale jak ci wyszło że Spurs mają łatwy terminarz? Jak dla mnie mają koszmarny Najbliższe 4 mecze to dziś wyjazd do Jazz , dwa mecze pod rząd w Denver i wylot do Cleveland. Potem mają 2 x Houston, 2 x Golden , 2 x Wizards, 2 x Sotę, 2 x thunder i Jazz u siebie Niby tylko 3 b2b ale i tak Spurs ma bardzo trudny terminarz - ja bym im tam tego 3 miejsca w ciemno nie dawał Może faktycznie trochę poszalałem ze spurs, ale mimo wszystko jakiś zapas nad resztą mają, nie chce mi się wierzyć żeby Thunder, a tym bardziej Wolves ich dopadli PS: napisałem, że nie najgorszy, a nie że łatwy ;-) Edytowane 12 Lutego 2018 przez Wodkens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8820 Napisano 12 Lutego 2018 Może faktycznie trochę poszalałem ze spurs, ale mimo wszystko jakiś zapas nad resztą mają, nie chce mi się wierzyć żeby Thunder, a tym bardziej Wolves ich dopadli PS: napisałem, że nie najgorszy, a nie że łatwy ;-) Tak czy siak prawdopodobnie wszystkie 5 drużyn dywizji Northwest wejdzie do Po , a różnica między nimi może być 2-3 zwycięstw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8820 Napisano 13 Lutego 2018 Najsłabszą 7 zespołów ligi dzieli jakiś 1 mecz różnicy. Walka o Doncica wchodzi w mega zażarty moment - choć myślę, że Phoenix osiągneło takie dno że trudno ich będzie pokonać Oni przed ASG już pobili rekord NBA w ilości meczów przegranych różnicą 40pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 972 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Wszyscy tankują i tylko dzielni Netsi grają za innych Jedynki raczej nie zrobią, ale top 3.. Myślisz, że jeżeli Suns będą mieli jedynkę to wezmą Doncicia? Edytowane 13 Lutego 2018 przez andy13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8820 Napisano 13 Lutego 2018 Nie czuje się ekspertem od Phoenix by uznać jakie mają braki Na pewno oni nie mają kompletnie strzelców. Im by się przydał ktokolwiek . Nie mają obrońców Ale mając Bookera pewnie jako jedyni będą brać Aytona z 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMM2121 522 Napisano 13 Lutego 2018 Ale mając Bookera pewnie jako jedyni będą brać Aytona z 1 Atlanta czy Dallas gdyby mieli 1 pick nie braliby Aytona z jedynka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 861 Napisano 13 Lutego 2018 Elfrid Payton in his first two games for the Phoenix Suns since being traded from Orlando for a second-round pick: • 19 points, 6 rebounds, 9 assists, 8-13 shooting • 29 points, 8 rebounds, 5 assists, 11-18 shooting pozdro orlando Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 13 Lutego 2018 pozdro orlando patrze na to zdjecie i zastanawiam sie co on sobie bedzie myslal o sobie z przeszlosci widzac te fryzure jak za 15-20 lat bedzie ogladal swoje stare mecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bloniek 145 Napisano 13 Lutego 2018 Problem jest taki że obie drużyny biją się o top 1 draftu a jemu po sezonie trzeba będzie zapłacić. Orlando wyjdzie na tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 13 Lutego 2018 patrze na to zdjecie i zastanawiam sie co on sobie bedzie myslal o sobie z przeszlosci widzac te fryzure jak za 15-20 lat bedzie ogladal swoje stare mecze Ma to zgolić jak wygra misia. Patrząc na jego karierę za 15-20 lat może mu to urosnąć tak wielkie, że nic nie będzie widział :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMM2121 522 Napisano 13 Lutego 2018 Problem jest taki że obie drużyny biją się o top 1 draftu a jemu po sezonie trzeba będzie zapłacić. Orlando wyjdzie na tym lepiejMi się wydaje że nim w składzie na jedynkę w drafcie jest większe prawpodoobienstwo. Mogli go zostawić i przedłużyć za nie duże pieniądze i tak by nigdzie nie dostałby dużego kontraktu. Skoro wladowali w niego i tak tyle czasu na rozwijanie i wyrzucili z składu Oladpio by robić mu miejsce podobno. Jako rezerwowy pg idealny kandydat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 13 Lutego 2018 A moim zdaniem Payton może spoko się sparować z Bookerem. Ja tam daję im szansę, tylko niech pograją ze sobą na spokojnie trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1137 Napisano 14 Lutego 2018 patrząc że i jeden i drugi ma pół mózgu faktycznie razem mogą stworzyć udany tandem a tak serio może Paytonowi zmiana otoczenia pomogła, natomiast przykre by było jeśli chodziło tylko o brak motywacji do grania w Orlando. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8820 Napisano 14 Lutego 2018 Może faktycznie trochę poszalałem ze spurs, ale mimo wszystko jakiś zapas nad resztą mają, nie chce mi się wierzyć żeby Thunder, a tym bardziej Wolves ich dopadli PS: napisałem, że nie najgorszy, a nie że łatwy ;-) No i widzisz Spurs od naszej rozmowy zaliczyło dwie porażki . Ich bilans z 500+ to 12-19. Cała tabela się tak wypłaszczyła ,że jeśli Utah jutro wygra to pomiędzy 10 Jazz a 3 Spurs będzie tylko 4,5 meczów różnicy. Jeśli do tego Sota wygra z Lakers za 2 dni co też jest wielce prawdopodobne to będzie mieć identyczny bilans . Do końca sezonu wciąż pozostaje 24-25 meczów dla każdego i tu się może jeszcze wiele wydarzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wodkens 35 Napisano 14 Lutego 2018 No i widzisz Spurs od naszej rozmowy zaliczyło dwie porażki . Ich bilans z 500+ to 12-19. Cała tabela się tak wypłaszczyła ,że jeśli Utah jutro wygra to pomiędzy 10 Jazz a 3 Spurs będzie tylko 4,5 meczów różnicy. Jeśli do tego Sota wygra z Lakers za 2 dni co też jest wielce prawdopodobne to będzie mieć identyczny bilans . Do końca sezonu wciąż pozostaje 24-25 meczów dla każdego i tu się może jeszcze wiele wydarzyć Zgadza się, wychodzi na to, że przeszacowałem możliwości Spurs, chociaż z ostateczną oceną poczekajmy jeszcze do końca RS, dla mnie to wciąż są Spurs, którzy w sytuacji która będzie tego wymagać będą potrafili docisnąć pedał i wywalczyć ten 3 seed...chyba, że to w końcu ten sezon w którym się "skończą" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach