Skocz do zawartości
Tomek9248

beGM - Free Agency - komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Oj @january spojrzałem dokładnie.
Pozyskałeś Gasola i oddałeś go w ciągu tego samego także kto tutaj przerzuca SS jak worek kartofli ? 

Już pominę to, że wziąłeś w zamian za niego spadający aby mieć na LeBrona więc lepiej pisać, że Gasol poszedł do PO team ( to prawda ) niż to, że zrobiłeś miejsce na LeBrona ( tutaj nie ma dostępu do arkusza archiwalnego, ale wzorowałem się na Real Lakers ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, LAF napisał:

kto tutaj przerzuca SS jak worek kartofli ?

Kogo? Już Ci Camby napisał, że porównując Gasola z 2018 do Lillarda 2020 i Georgea 2022 się błaźnisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, RonnieArtestics napisał:

@january ja wiem ze w realu o to ciężko, no bo ciężko o dobrego gma który zrobi nagle progres z 8-74 czy 10-72 na skład na contendera jakims dealem po gwiazdy, ale fakt ze pablo to zrobił to chyba powinno świadczyć dobrze o ich organizacji. Poszedł all in nie wiedząc czy George i Ayton przedłużą ale już mu się udało ich do tego namówić płacąc im tyle ile inni nie mogli. wiec nie gadaj o braku kultury organizacji w momencie gdy gość zrobił w pol roku team z potencjałem na finały przy zdrowiu kluczowych zawodnikow z poziomu 8-74.

nie chce mi się sprawdzać bo mam wakacje jakie bilansu miały te drużyny o których zaraz napisze, na pewno nie wzorowały dna tak jak nasi bulls, ale tez nie były to jakieś super zespoły. Ale pamietam jedno. 

Kiedy rayray i kg zrobili team up z pierce w celtics to vetsi tam chętnie podpisywali.

kiedy lebron i Bosh zrobili team Up z wade w Heat to vetsi tam chętnie podpisywali.

kiedy durant i irving zrobili team up w nets to vetsi tam chętnie podpisywali. 

Wg mnie akurat w tym przypadku jakiś veteran ma w dziurce od ch*ja bilans Bulls w ostatnich 2-3 latach jesli widzi ze Ayton, George i Kawhi tam są już zaklepani, w dodatku na bardzo dlugi okres.

Czy presti jest hejtowany w środowisku NBA za bezczelny tank? Mysle ze jakby wcisnął button podczas trade deadline w 2023 i opylil wszystkie picki co nazbierał za jakieś trio typu Lillard-Middleton-Embiid ( wstaw dowolnych dwóch superstarów i borderline allstara jak ci trzej ci się nie podobają) to sam byś go propsowal i pisał ze to wielki gm w dziale NBA. I wtedy veterani tez by chętnie tam pograli i podpisywali podczas FA23. Takie moje zdanie. 

Ponadto ja to co pisze, Pisze jako osoba która zazwyczaj mocno nie trawi wypowiedzi pablo81 i uważała go do tej pory za jednego z gorszych gm-ów w naszej grze. 
Ale tego jak wyszedł z tankowania może mu każdy z dolnej czesci tabelki serio pozazdrościć, nie dość ze ma big3 to jeszcze bardzo młodych Mitchella i Keldona z potencjałem. Puszczenia Daviona za tego patusa (ktoremu złoże ofertę ROOM MLE!) to bede serio mega żałował w przyszłości.

ogolnie @Pablo81 uzbierał 2 z 10 moich ulubionych graczy (George, Ayton) i 2 z 5 ulubionych młodych graczy (Davion, Keldon) wiec dopoki się nie spotkamy w PO to będę mu musiał kibicować chyba. Tylko nie dokładaj do składu żadnych Niemców ;)

Dziękuję za głos rozsądku w sprawie Walla i czuję się zaszczycony mając takiego kibica!

Ja tam twoje posty lubię. Konfrontacyjny ton tworzy niezliczone "Trudne sprawy", a to się fajnie czyta. Swój peak osiągnąłeś rok temu, po sprawie z umową LMA. To było coś! Tak dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, january napisał:

Kogo? Już Ci Camby napisał, że porównując Gasola z 2018 do Lillarda 2020 i Georgea 2022 się błaźnisz.

Uważam, że nie tylko Ja uważam, że sytuacje są mega podobne, ale spoko skoro uważasz to za błazenadę  💁‍♂️

Edytowane przez LAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, LAF napisał:

Uważam, że nie tylko Ja uważam, że sytuacje są mega podobne, ale spoko skoro uważasz to za błazenadę  💁‍♂️

No jeszcze Twój Pan i władca z ciechocinka, któremu paziujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, january napisał:

Pan z wielkiej, ciechocinek z małej.

Szacuneczek jest! 

A odpowiedzi na pytanie czy January wybierze BIG3 czy rolsow jak nie było tak nie ma…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, january napisał:

🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, kuba2419 napisał:

Ponoć GM Griezzlies złożył ofertę jednorocznego kontraktu dla JW, przy tym obiecując Johnowi że nie zostanie wytransferowany w trakcie sezonu 

Gwoli ścisłości - jednoroczny kontrakt posiada NTC z automatu z tego co pamietam z CBA ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@january nie wiesz czemu u bukmachera nie można obstawić Walla jako 6th mana roku?

Bet365, największy bukmacher.

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Reikai napisał:

@january nie wiesz czemu u bukmachera nie można obstawić Walla jako 6th mana roku?

NIE ZNAM TEGO ZAWODNIKA :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Reikai napisał:

Będą dzis oferty?

Cytując

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, january napisał:

Dalej nie ma opublikowanych ofert:/ 

Co się dzieje @Ashigaru?

Tez odświeżam co chwilę xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, january napisał:

Dalej nie ma opublikowanych ofert:/ 

Co się dzieje @Ashigaru?

Wakacje są😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Reikai napisał:

Tez odświeżam co chwilę xd

@january

Get A Life GIFs | Tenor

Oferty już wrzucone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ashigaru na przyszłość daj po prostu znać o której mniej więcej można się spodziewać wrzucenia ofert .

Przy okazji, dodaj proszę do moich ofert warunki, które opisałem, bo z tego co opublikowałeś, to widzę, że nie wszystkie moje warunki są wrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam @kolader chyba mała wtopa. 2 razy Vanderbilt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi