Pablo81 1745 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: 3. Russell nie miał żadnej obietnicy no-trade clause, grał u mnie 2,5 kolejne roku, zdobył pierścień jako starter Dlaczego podkreśliłeś, że zdobył pierścień jako starter? Przecież z Twoich poprzednich postów wynika, że nie ma to znaczenia Oj nieładnie, nieładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1017 Napisano 17 Sierpnia 2022 5 minut temu, january napisał: Wywaliliście go do tankera, o czym my piszemy? Nie zamierzam się powtarzać dlaczego odszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 17 Sierpnia 2022 Mnie smieszy radosc z dymania najslabszych GMow i robienie ze swojej organizacja kryształka, kiedy rzeczywistosc byla inna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 12 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego podkreśliłeś, że zdobył pierścień jako starter? Przecież z Twoich poprzednich postów wynika, że nie ma to znaczenia Oj nieładnie, nieładnie Bo walczyłem 100 lat na forum z tekstem, że z DLO jako starterem się nie da zdobyć tytułu, dlatego to podkreśliłem Zdobycie ówczesne tytułu na swoich zasadach (DLO i BI - moi ówcześni ulubieńcy w s5) sprawiło mi niesamowitą satysfakcję 10 minut temu, LAF napisał: Nie zamierzam się powtarzać dlaczego odszedł Nie musisz, Lillard, George, KCP, Reggie Jackson - Wasze gwiazdy i FAsi z ostatnich 2 lat mówią sami za siebie 10 minut temu, tangiers napisał: Mnie smieszy radosc z dymania najslabszych GMow i robienie ze swojej organizacja kryształka, kiedy rzeczywistosc byla inna. Ty zdążyłeś już wczoraj czy przedwczoraj napisać o traktowaniu vets, podając przykład swojego Rose'a, którego wywaliłeś na trading block w zeszłym sezonie, kiedy się połamał, więc wiesz, poziomy rozśmieszania innych są różne ] I nie, nie będę żałował wygrywania wymian, to raczej miło, że wychwalasz moją organizację:) Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1745 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Bo walczyłem 100 lat na forum z tekstem, że z DLO jako starterem się nie da zdobyć tytułu, dlatego to podkreśliłem Oj chyba nie napisałeś tego w tym kontekście To by było bez sensu biorąc pod uwagę sens Waszej wymiany zdań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1017 Napisano 17 Sierpnia 2022 25 minut temu, january napisał: Nie musisz, Lillard, George, KCP, Reggie Jackson - Wasze gwiazdy i FAsi z ostatnich 2 lat mówią sami za siebie Co z Lillardem ? Serio pytam bo najpierw pisałeś, że poszedł do tankera a gdy odpisałem, że tak nie było to ucichłeś i teraz znowu go dajesz. DLO też mówi sam za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 9 minut temu, LAF napisał: Co z Lillardem ? Serio pytam bo najpierw pisałeś, że poszedł do tankera a gdy odpisałem, że tak nie było to ucichłeś i teraz znowu go dajesz. Po prostu, przerzuciliście SS jak worek kartofli bez powodu, a co do tego, że do bieda teamu, a nie tankera to racja, ale do tankera wyjebaliście PG13, więc nie masz co pyskować. Ogólnie nie męcz mnie już LAF, bo to że jesteście ostatni do FAsów po tych wszystkich akcjach z dymaniem i szmaceniem swoich graczy to akurat jest oczywiste i po prostu nie chce mi się już o tym więcej pisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4405 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, january napisał: 1. Zawsze gra o wynik, brak ordynarnego tankowania po Zionów i Donciciów tej ligi Taaa, Marc Gasol wyjebany, żeby zatankować bardzo głośno właśnie parsknął. Godzinę temu, tangiers napisał: Dymanie OKC na tradach tj. wyslanie Bruce Browna za topowy wowczas pick, krzyczac dzien wczesniej o zachowanie realizmu gry (sytuacja gdy CM wyslal Kawhiego na waiver) . Dymanie OKC po raz drugi wysylajac Capele w ramach sign and trade(swiezy nabytek) Jeszcze był trzeci raz, gdy OKC sprzedawało unprotected 1st o w pół do pierwszej w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 3 minuty temu, karpik napisał: Taaa, Marc Gasol wyjebany, żeby zatankować bardzo głośno właśnie parsknął Niestety dla Ciebie się mylisz, bo w sezonie 17/18, o którym piszesz nie miałem własnego picku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4405 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Niestety dla Ciebie się mylisz, bo w sezonie 17/18, o którym piszesz nie miałem własnego picku. To jeszcze gorzej o Tobie świadczy, bo celowo się osłabiłeś nie osiągając z tego powodu wymiernych korzyści. Fakty są jednak takie, że w 2017 miałeś trzeci najgorszy bilans w lidze, a rok później z premedytacją osłabiłeś się, co kłóci się troszkę z "zawsze gra o wynik". Btw w sezonie, gdy wylosowałem Ziona nie tankowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4391 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, january napisał: Że co? Nikt tu nie ma takiej kultury organizacji jak Lakers 1. Zawsze gra o wynik, brak ordynarnego tankowania po Zionów i Donciciów tej ligi 2. Płacenie z marszu pełnych maxów swoim gwiazdom zamiast proszenia ich (Kury czy Brona) o paycuty, mimo ich wieku 3. Zero handlu SS typu George czy Harden czy Lillard 4. Wszyscy gracze, o których walczyłem na FA nie byli wymieniani tylko dostawali pierścienie - co roku (np. zeszły sezon - Batum, Gay, Hill, Aldridge, Theis) 5. Brak oszukiwania młodych na trzymaniu ich dodatkowy sezon typu Dillon Brooks w Heat 6. Brak wystawiania połamanych zawodników jak Derrick Rose w Heat na trading block 7. Brak składania obietnic o grze w contenderze i wypieprzaniu graczy z rosteru (Sota - R. Jackson, Mavs - Wood, Knicks - Kennard, a to tylko przykłady z zeszłego sezonu) U mnie jest idealny constans, dbam o to jak nikt inny*. A jeszcze nawet nie piszę o argumentach sportowych, którymi miażdżę wszystkich. *hiperbola oczywiście - kilka takich teamów jeszcze jest (z głowy to Sixers). 1. ? a kto miał 2 pick w 1 drafcie? A kto wymienił Marca Gasola na spadający kontrakt choć miał szanse na PO wówczas? 2. ? a to nie Lebrona Jamesa pojebalo ze chcial maksa? 3. W tym temacie pisałeś o tym ze ani George ani Lillard nie są SS tylko allstarami, tak samo zreszta nazywałeś Ingrama którym handlowałes 4. Mozliwe, nie chce mi sie sprawdzać 5. Bo żaden Twój taki gracz nie był warty nawet QO, za to nie miałeś problemu oszukać Russella wpierw płacząc (tak, płacząc) o to ze czeka go koniec kariery by zapłacić mniej niż zarabiał przykładowy Josh Richardson w Pistons 6. Bo Ty na TB wystawiasz samych wafli jak Juwany Morgany i inne perełki ze słynnego scoutingu Lakers 7. Russell miał być niewymienialny, pisałeś o tym podczas płaczu o extension, po czym wyjebales go gdzieś na peryferia koszykówki do Pistons Reasumujac- to, ze chodzisz do kościoła nie oznacza ze klękasz tylko przed Bogiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2527 Napisano 17 Sierpnia 2022 kurw jak czytam o tym m.gasolu to mnie c*** strzela. sytuacja pamietana dokladnie. lakers byli jak najbardziej w grze o wynik. january chcial wykorzystac brak synchronizacji miedzy okienkami transferowymi a sytuacjami z realu (kontuzje byly z przyszlosci). jebac lakers i ich szemrana kulture caly sukces oparty na szkole dla syna lebrona i dealu z bratem shevcu. wielki sukces. doprawdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1017 Napisano 17 Sierpnia 2022 Godzinę temu, january napisał: Ogólnie nie męcz mnie już LAF, bo to że jesteście ostatni do FAsów po tych wszystkich akcjach z dymaniem i szmaceniem swoich graczy to akurat jest oczywiste i po prostu nie chce mi się już o tym więcej pisać. Mnie też już męczą gdy w procesie rekrutacji Johna Walla powołujesz się na trade RJ czy tam kogo sobie wybierzesz z mojej drużyny gdy jak widać po postach innych Twoja drużyna nie jest krystaliczna jak nam to chcesz wmówić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 Piękny jest ten skowyt spółdzielni, gdy nie potrafią sklecić żadnego logicznego zarzutu i płaczą, że Lakers wygrywają w wymianach oraz, że zawodnicy podpisywali (czyli takie decyzje podejmowali) umowy z LAL. Widać jak boli i słusznie, ma boleć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4391 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Piękny jest ten skowyt spółdzielni, gdy nie potrafią sklecić żadnego logicznego zarzutu i płaczą, że Lakers wygrywają w wymianach oraz, że zawodnicy podpisywali (czyli takie decyzje podejmowali) umowy z LAL. Widać jak boli i słusznie, ma boleć! ale o tym Gasolu to serio zapomniałem xddd przecież to jest idealny przykład na hipokryzje Lolkersow xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: ale o tym Gasolu to serio zapomniałem xddd przecież to jest idealny przykład na hipokryzje Lolkersow xd Ja też, bo tam nie ma co pamiętać, ot połamał mi się cały skład to i Gasola oddałem, by mu nie marnować pod koniec kariery roku poza PO (i to nie mając swojego picku, czyli tankowania nie było ). Więc cieszę się, iż GMowie jawnie dymający swych graczy na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy (Mavs - Wood, Wolves - Jackson, George, KCP, Heat - Brooks, Knicks - Kennard) i wywalający SS bez powodu w wymianach do tankerów (Wolves - George, Knicks - Leonard) jęczą i płaczą, bo na kryształowych Lakers nic nie mają A ja tam i tak jestem przyzwyczajony do napierdalania się samotnie z całą spółdzielnią, więc cudnie słyszeć Wasz skowyt Taki piękny chórek tworzycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4391 Napisano 17 Sierpnia 2022 7 minut temu, january napisał: Ja też, bo tam nie ma co pamiętać, ot połamał mi się cały skład to i Gasola oddałem, by mu nie marnować pod koniec kariery roku poza PO (i to nie mając swojego picku, czyli tankowania nie było ). Więc cieszę się, iż GMowie jawnie dymający swych graczy na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy (Mavs - Wood, Wolves - Jackson, George, KCP, Heat - Brooks, Knicks - Kennard) i wywalający SS bez powodu w wymianach do tankerów (Wolves - George, Knicks - Leonard) jęczą i płaczą, bo na kryształowych Lakers nic nie mają A ja tam i tak jestem przyzwyczajony do napierdalania się samotnie z całą spółdzielnią, więc cudnie słyszeć Wasz skowyt Taki piękny chórek tworzycie a to nie było tak ze oddałeś Gasola który miał jeszcze kolejny rok gwarantowanego kontraktu za spadający kontrakt, przez co uniemożliwiłes mu granie w pełni zdrowej drużynie? I czy Ty czasem w tym sezonie w którym on byłby u Ciebie nie zdobyłeś tytułu? Czyli nie chciales mu odebrać gry o PO, a za to pozbawiłeś go szansy na tytuł? Jaki Ty szlachetny jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9038 Napisano 17 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a to nie było tak ze oddałeś Gasola który miał jeszcze kolejny rok gwarantowanego kontraktu za spadający kontrakt, przez co uniemożliwiłes mu granie w pełni zdrowej drużynie? I czy Ty czasem w tym sezonie w którym on byłby u Ciebie nie zdobyłeś tytułu? Czyli nie chciales mu odebrać gry o PO, a za to pozbawiłeś go szansy na tytuł? Jaki Ty szlachetny jesteś Nie, oddałem go po INJ Butlera i Ingrama wtedy Nie, oddałem go w 17/18, a tytuł (ten pierwszy) zrobiłem w 19/20 Czyli nie. No, cieszę się że w końcu to zauważyłeś! Jeszcze mógłbyś na forum (na żywo już przeprosiłeś) mnie przeprosić za te wyzwiska za zablokowanie dealu z Winslowem, bo widzę że coraz bardziej się zgadzamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2527 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 9 minut temu, january napisał: Nie, oddałem go po INJ Butlera i Ingrama wted spierdalaj z takimi klamstwami ok? bo tu widze trzeba krotko z toba. ianczej sie nie da nie bylo kontuzji butlera w momencie dealu. z ingramem juz nie pamietam, ale chyba tez nie bylo. kontuzje mialy miejsce juz w trakcie 3 trymestru. ty zas zrobiles deale przed 3. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 17 Sierpnia 2022 8 minut temu, january napisał: Nie, oddałem go po INJ Butlera i Ingrama wtedy W 56 meczu sezonu gasol grał już dla innego klubu. Dwa tygodnie później Ingram i Butler się połamali. Wykorzystales fakt ze okienko było u nas mocno spóźnione ale formalnie w grze oddałeś gasola gdy obaj byli zdrowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach