LukeMorrison 64 Napisano 23 Czerwca 2017 Wywiad z JJ nie mógł być dłuższy niż 7 sekund? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4490 Napisano 23 Czerwca 2017 Wyczuwam bekę z Magica i Lakers po tym drafcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 23 Czerwca 2017 dobra to ja juz nie bede spojlerowal jak cos, ale myslalem ze ten temat jest wlasnie po to zeby bylo bez hamulcow Komentujemy co zostało wybrane, oglądanie live jest jednak ciekawsze niż śledzenie twittera Woja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9044 Napisano 23 Czerwca 2017 Na razie picki bez zaskoczeń, doskonały wybór Cs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Na razie picki bez zaskoczeń, doskonały wybór Cs. Wygląda na to, że Knicks mają szanse na DSJ, jeżeli potwierdzi się Isaac w Magic, dla mnie to jednak jakieś zaskoczenie. Tzn. wiem o co Ci chodziło. Po prostu Bulls nie wezmą PG. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez BigManFan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kungfubestia 732 Napisano 23 Czerwca 2017 Panowie, są już jakieś info o tym jaki młodziak będzie biegać w jakich butach? UA podpisali Jacksona, wiadomo coś jak z resztą, Fultza ktoś zaatakował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 23 Czerwca 2017 dobra to ja juz nie bede spojlerowal jak cos, ale myslalem ze ten temat jest wlasnie po to zeby bylo bez hamulcow Zawsze możesz spoilerować wymiany, ale bardzo prosimy nie psuć oglądania transmisji. Na razie picki bez zaskoczeń, doskonały wybór Cs. Myślisz, że Pacers dogadają się z Celtics? W ogóle kibicujesz jeszcze Lakers? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 370 Napisano 23 Czerwca 2017 indiana agrees to trade Paul George to the Celtics for Jayson Tatum, Avery Bradley and Marcus Smart Ainge przekonal PG do zostania w bostonie pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 23 Czerwca 2017 indiana agrees to trade Paul George to the Celtics for Jayson Tatum, Avery Bradley and Marcus Smart LOL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 23 Czerwca 2017 indiana agrees to trade Paul George to the Celtics for Jayson Tatum, Avery Bradley and Marcus Smart Co za noc, co za noc Fox jednak wiedział, gdzie idzie Ale do Hielda nieźle pasuje Fox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 23 Czerwca 2017 Sacramento to wzorowa organizacja do niszczenia talentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 23 Czerwca 2017 indiana agrees to trade Paul George to the Celtics for Jayson Tatum, Avery Bradley and Marcus Smart To Butler w promocji, a PG widzę za mocne assety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 23 Czerwca 2017 Sacramento to wzorowa organizacja do niszczenia talentów. Wyznają zasadę "nie ma takiego talentu, którego nie da się zmarnować". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9044 Napisano 23 Czerwca 2017 Jak ktoś już jest takim ch*em, że tu spoileruje, to niech się upewni, że to nie fake konta przynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 23 Czerwca 2017 UUU Boston dużo dał za PG13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 23 Czerwca 2017 podobno to co wrzuciłem to jednak nic pewnego tak wiec bez podniety jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziemek 15 Napisano 23 Czerwca 2017 skad info ze pg13 za bradleya, smarta i tatuma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bloniek 145 Napisano 23 Czerwca 2017 Bardzo dobry ruch Celtics. Oddali gości co za rok musieliby przepłacać Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 23 Czerwca 2017 125 ludzi przegląda ten temat? Sprzedam Opla i prezydenta klubu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halfoat 521 Napisano 23 Czerwca 2017 skąd to info o PG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach