mayor 1181 Napisano 23 Czerwca 2017 Te 5 minut to za dużo między pickami... Jak się ogląda w TV nie ma tragedii ,ale na żywo w hali to idzie się wyrzygać z nudów., Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 23 Czerwca 2017 Collins do Laimbeera porównany...grubo, Panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 23 Czerwca 2017 Monk wg mnie to główny faworyt na steal, ale innych zwolenników jego tutaj nie widziałem no ja wlasnie tez sie nasluchalem podcastow od Ringera przeroznych przeddraftowych i tam wszyscy sie Monkiem jarali, tak go przedstawiali ze chcialbym go "u siebie", a jeszcze poki co go nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 23 Czerwca 2017 Dawać Monka do Hornets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hennenberg 190 Napisano 23 Czerwca 2017 porównali Z.Collinsa do Laimbeera dobre.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 23 Czerwca 2017 Nie jestem przekonany, czy Portland dobry ruch zrobiło. Mogli mieć trzy wybory, a to dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 23 Czerwca 2017 Monk nie poszedł przez fit wyżej, raczej ciężko było przewidzieć ze w top10 wybierać będą Bulls i Blazers. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukeMorrison 64 Napisano 23 Czerwca 2017 A się czepiacie porównania do Laimbeera, też biały. Coraz większa szansa, że OG utrzyma się do Denver, perfekt fit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9044 Napisano 23 Czerwca 2017 Monk nie poszedł przez fit wyżej, raczej ciężko było przewidzieć ze w top10 wybierać będą Bulls i Blazers. Nope, w Wolves i Kings był również słabym fitem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 23 Czerwca 2017 Nie jestem przekonany, czy Portland dobry ruch zrobiło. Mogli mieć trzy wybory, a to dużo. ta ale oni gosci maja duzo, mnie bardziej dziwi ze oddali te 2 wyzsze akurat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bloniek 145 Napisano 23 Czerwca 2017 Mam nadzieję że Monk zostanie do 12 wyboru Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julius 1661 Napisano 23 Czerwca 2017 Przyznaj, że chciałeś nas postraszyć ^^ no jakoś nader nie weryfikowałem hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hennenberg 190 Napisano 23 Czerwca 2017 Uff Pistons pewnie wezmą Mitchella… w sumie mogę iśćspać bo SVG handlować nie ma czym chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 23 Czerwca 2017 Fajny wybór dla Hornets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianOItalianO 132 Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Sądzę, że Hornets wezmą Monka. Dobry wybór dla nich, po tej wymianie ostatniej. Musze przyznać, ze się dzieje. Już się nie mogę doczekać wyboru z numerem #16 oraz oczywiście #18 :-) Edytowane 23 Czerwca 2017 przez DamianOItalianO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRocket 24 Napisano 23 Czerwca 2017 Uff Pistons pewnie wezmą Mitchella… w sumie mogę iśćspać bo SVG handlować nie ma czym chyba Nie idź spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9044 Napisano 23 Czerwca 2017 Solidny pick Hornets, oby to Clifford defensywnie poukładał, bo ofensywnie trio Batum-Monk-Walker wygląda świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geronimo 203 Napisano 23 Czerwca 2017 K.C. JohnsonKonto zweryfikowane @KCJHoop In Bulls talks with Celtics regarding Butler, Celtics refused to offer No. 3 or next year's Nets pick, per source. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kungfubestia 732 Napisano 23 Czerwca 2017 Hornets będą fajni w tym sezonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 23 Czerwca 2017 Howard, MKG, Monk. Hornets jest mi bliskie. Solidny pick Hornets, oby to Clifford defensywnie poukładał, bo ofensywnie trio Batum-Monk-Walker wygląda świetnie. Mało mają świetnych obrońców? No i Clifford słynie z dbania głównie o defensywę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach