zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 (edytowane) Patrzac ile dyskusji wywołało stworzenie top10 sg w lidze, proponuje nieco inna zabawe, a mianowicie stworzenie najlepszej 50 wg e-nba w tym sezonie cala zabawa po prostu polega na tym, ze dajecie posty ALE BEZ ZADNEJ DYSKUSJI I KOMENTOWANIA, DYSKOTOWANIA WYBOROW INNYCH FORUMOWICZOW ITP z wasza 50 po kolei od nr 1 do 50 (bo tak chyba latwiej niz w 2 strone) zeby bylo latwiej i nie pozapominac niektorych nazwisk wzialem top100 wg washington post z poczatku sezonu, co prawda sezon wiele tych pozycji zweryfikowal jesli chodzi o miejsca itp, niektorzy zdecydowanie za wysoko, inni za nisko, ale przynajmniej przed oczami kazdy bedzie mial mniej wiecej 100 najlepszych nazwisk wiec chyba tam ta 50 powinna sie znalezc, chyba ze ktos z poza tej listy kogos uwaza za top50 zawodnika liga to tez smialo a wiec najpierw ta lista im wiecej osob bedzie chcialo wziac udzial, tym lepiej, bo tym bardziej miarodajne beda wyniki, ja osobiscie zbiore wyniki ktore beda nadeslane do soboty i stworze top50 na podstawie punktow ktore zdobyli zawodnicy za 1 miejsce 50 punktow, za 2 - 49, 3 - 48, 4 - 47 i tak az do konca beda zsumowane punkty od kazdego uzytkownika forum dla kazdego zawodnika i potem po prostu stworzone top 50 mysle ze to tak nawet po latach fajnie bedzie zobaczyc i jesli bede na tym forum aktywny w kolejnych latach (bo konto mam od 2012, ale aktywny tutaj jestem od pol roku tylko), a duza szansa, to moglbym tak ranking robic co roku i potem fajnie jest spojrzec jak to sie zmienialo robilem taki ranking z chlopakami z zaspanego w 2015 i oto jakie byly wtedy wyniki takze zachecam wszystkich do zabawy, wiem ze to jednak wymaga wiecej niz 2 minut zeby takie top50 skleic, ale mam nadzieje ze temat podlapiecie i wezmie udzial chociaz 10-15 osob EDIT:nowe proponowane zasady - do soboty kazdy kto ma ochote wrzuca swoje surowe top50, ja potem wylaniam najlepsza 50 wg srednich z odpowiednim miejscem dla danego zawodnika nastepnie bedzie 2 tura w ktorej jak ktos bedzie mial ochote to moze napisac kilka zdan, powklejac akcje, cokolwiek o tym czemu dany zawodnik jest dobrze umiejscowiony, albo czemu powinien byc wyzej/nizej jak ktos ma ochote to mozna tez na zasadzie ESPN gdzie ludzie tweetuja a oni wybieraja potem 2-3 najlepsze - po prostu pisac o danym zawodniku zdanie, dwa i potem tez wybrane najlepsze sie wstawi do ostatecznego rankingu, ktory postaram sie jakos przyjemnie graficznie przygotowac chociaz moje umiejetnosci za duze nie sa, ale sa checi a to czasem wystarczy EDIT 2: bylo pytanie czy to jest top50 zawodnikow czy top50 performance za sezon + PO ja osobiscie mialem na mysli top50 najlepszych zawodnikow tak ogolnie, czyli nie performance, bo to nie nagroda MVP za sezon regularny, a ranking zawodnikow na stan obecny + uwzglednienie byc moze w niektorych przypadkach potencjalu EDIT 3: bedzie mi milo jesli podajac swoje rankingi bedziecie wpisywac tak jak zrobily to juz pierwsze osoby, czyli pelne imiona i nazwiska, mozliwie bez literowek - to znacznie ulatwi potem podliczanie tego wszystkiego, dzieki EDIT 4: Edytowane 8 Czerwiec 2017 przez zalias 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 6325 Napisano 7 Czerwiec 2017 ten Mało na 4tym i Howard w top10 to chyba nie ten temat na tą wrzutkę, pomysł fajny, ale było coś takiego ostatnio, choć przed tym sezonem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 5741 Napisano 7 Czerwiec 2017 Ogranicz do 25, bo ludziom się nie będzie chciało myśleć nad dalszymi wyborami. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BothTeamsPlayedHurd 1005 Napisano 7 Czerwiec 2017 no to się szykuje ale gównoburza, chyba polecą bany za wpisy w tym temacie coś tak czuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chytruz 4969 Napisano 7 Czerwiec 2017 Miałem zrobić coś takiego po sezonie, tylko nieco inaczej. robilem taki ranking z chlopakami z zaspanego w 2015 i oto jakie byly wtedy wyniki Carmelo no. 4, RIP 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 Ogranicz do 25, bo ludziom się nie będzie chciało myśleć nad dalszymi wyborami. no to najwyzej "zabawa" nie wypali bo z mojej perspektywy to wlasnie ma byc poglowkowanie i przynajmniej mi osobiscie te dalsze wybory sie ciekawiej robi ja ogolnie swoje top50 pewnie dzisiaj wrzuce wieczorem bo wychodze zaraz, ale moze ktos do tej pory tez to zrobi Miałem zrobić coś takiego po sezonie, tylko nieco inaczej. Carmelo no. 4, RIP heh no ten Melo to jakos bardzo wysoko rzeczywiscie, moze to w ogole bylo robione przed rozpoczeciem 2014/15 sezonu wtedy Melo w sezonie poprzednim mial 28/7 i liczylismy ze kolejny sezon bedzie tym jeszcze lepszym szczerze to juz nie pamietam, ale tak wpisalem sobie w google to B/R mial go na 5 SI na 11 a reszta ston to ja nawet nie wiem co to sa, ale no okolice 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
havlicek 588 Napisano 7 Czerwiec 2017 (edytowane) Patrzac ile dyskusji wywołało stworzenie top10 sg w lidze, proponuje nieco inna zabawe, a mianowicie stworzenie najlepszej 50 wg e-nba w tym sezonie cala zabawa po prostu polega na tym, ze dajecie posty ALE BEZ ZADNEJ DYSKUSJI I KOMENTOWANIA, DYSKOTOWANIA WYBOROW INNYCH FORUMOWICZOW ITP z wasza 50 po kolei od nr 1 do 50 (bo tak chyba latwiej niz w 2 strone) zeby bylo latwiej i nie pozapominac niektorych nazwisk wzialem top100 wg washington post z poczatku sezonu, co prawda sezon wiele tych pozycji zweryfikowal jesli chodzi o miejsca itp, niektorzy zdecydowanie za wysoko, inni za nisko, ale przynajmniej przed oczami kazdy bedzie mial mniej wiecej 100 najlepszych nazwisk wiec chyba tam ta 50 powinna sie znalezc, chyba ze ktos z poza tej listy kogos uwaza za top50 zawodnika liga to tez smialo a wiec najpierw ta lista ... im wiecej osob bedzie chcialo wziac udzial, tym lepiej, bo tym bardziej miarodajne beda wyniki, ja osobiscie zbiore wyniki ktore beda nadeslane do soboty i stworze top50 na podstawie punktow ktore zdobyli zawodnicy za 1 miejsce 50 punktow, za 2 - 49, 3 - 48, 4 - 47 i tak az do konca beda zsumowane punkty od kazdego uzytkownika forum dla kazdego zawodnika i potem po prostu stworzone top 50 mysle ze to tak nawet po latach fajnie bedzie zobaczyc i jesli bede na tym forum aktywny w kolejnych latach (bo konto mam od 2012, ale aktywny tutaj jestem od pol roku tylko), a duza szansa, to moglbym tak ranking robic co roku i potem fajnie jest spojrzec jak to sie zmienialo robilem taki ranking z chlopakami z zaspanego w 2015 i oto jakie byly wtedy wyniki ... takze zachecam wszystkich do zabawy, wiem ze to jednak wymaga wiecej niz 2 minut zeby takie top50 skleic, ale mam nadzieje ze temat podlapiecie i wezmie udzial chociaz 10-15 osob Zalias zacny pomysł, pytanie jak widziałbyś realizację? Według mnie to fajna opcja na sezon ogórkowy, ale nie w formule głosowania bezpośrednio na top50, bez dyskusji przed głosowaniem, starć i przekonywania do swojej perspektywy. Dla mnie najrzetelniejszą formułą, a przede wszystkim najbogatszą w treści e-nba byłoby wyłonienie top10 przy jednoczesnej analizie materiałów za sezon, potem kolejny top, żeby uniknąć sytuacji, w której wszyscy jednocześnie mają wytypować top50, bo to będzie mega zamieszanie i raczej sam system uderzy w rzetelność porównań. Edytowane 7 Czerwiec 2017 przez havlicek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kucio 2485 Napisano 7 Czerwiec 2017 Kemba na równi z Gortatem, ale niżej niż Lance. To jest gorsze nie patrzenie na grę tłustego, lekko brązowego francuza, który jest jebaną leniwą kluchą i nie nazywa się Boris, tylko Nicolas. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 849 Napisano 7 Czerwiec 2017 Taki pomysł. Tworzenie naraz listy 50 graczy jest raczej trudne i mało będzie głosów. Może głosujmy po kolei na 1,2,3 itd i tak stworzymy listę? Głosujemy na 1kę i nominujemy graczy do listy na 2kę i tak po kolei. Taki skromny głos/pomysł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 (edytowane) Zalias zacny pomysł, pytanie jak widziałbyś realizację? Według mnie to fajna opcja na sezon ogórkowy, ale nie w formule głosowania bezpośrednio na top50, bez dyskusji przed głosowaniem, starć i przekonywania do swojej perspektywy. Dla mnie najrzetelniejszą formułą, a przede wszystkim najbogatszą w treści e-nba byłoby wyłonienie top10 przy jednoczesnej analizie materiałów za sezon, potem kolejny top, żeby uniknąć sytuacji, w której wszyscy jednocześnie mają wytypować top50, bo to będzie mega zamieszanie i raczej sam system uderzy w rzetelność porównań. wejdz chociazby w temat MVP race czy jakikolwiek inny gdzie jest porownywanie zawodnikow, nawet LeBrona do MJ mimo ze moze sie wydawac ze to zupelnie inna sytuacja, dla mnie wniosek poniekad jest taki, ze ludzie maja odmienne poglady na rozne sprawy i nie da sie przekonac jednej lub drugiej osoby do swojej racji nawet uzywajac twardych argumentow, bo po 1 czasem argument jednego nie wyklucza argumentu drugiego, a po 2 czasem po prostu napiszesz komus o czyms, podasz statystyki, wrzucisz konkretne akcje i przyklady, a i tak go nie dasz rady przekonac mysle ze powiedzmy CP3 moglby byc dobrym przykladem gdzie wydaje mi sie, ze zdania moga byc mega odmienne kto jak go umieszcza i o to tez poniekad mi chodzilo zakladac temat, nie zeby starac sie przekonac kogos do swojej racji, bo to mozna robic w kolko i to jest syzyfowa praca czesto, a po prostu podac swoje typy i wylonic mniej wiecej srednia dlatego nawet w poscie 1 zaznaczylem ze nie chcialbym ze ktos wrzuci top50 swoje i ktos inny go zacytuje i bedzie poszczegolne wybory jechal albo zmienial - jak tak chce zrobic, to moze wrzucic swoje top 50 jak jeden zawodnik da Jokica na 1 a inny na 47 to srednio bedzie 28, ale jak juz jedna wrzuci na 1, a potem 8 wrzuci go na 40-ktores, no to srednia sie przewazy znacznie na korzysc 40 miejsca i nie ptorzebna dyskusja Kemba na równi z Gortatem, ale niżej niż Lance. To jest gorsze nie patrzenie na grę tłustego, lekko brązowego francuza, który jest jebaną leniwą kluchą i nie nazywa się Boris, tylko Nicolas. tak jak napisalem nawet nie pamietam kiedy to bylo robione, to jest na sezon 2015 i chyba robione PRZED tamtym sezonem czyli latem 2014, trzy lata temu to zdjecie z Lancem w sumie to potwierdza bo nie mialem zdjec meczowych wiec photoshop trzeba bylo wstawiac, czyli to bylo tuz po serii Pacers z Miami, gdzie Lance dmuchal LeBronowi w ucho czyli jeszcze czasy kiedy ludzie mysleli ze z niego bedzie dobry zawodnik a nie jak sie stoczyl w Charlotte edit: komentarz kucia w sumie idealnie oddaje to, dlaczego chcialem zeby kazdy podal swoje top, a nie zeby tutaj jakies dyskusje robic nie chcialem zeby ktos sie "nabijal" z wyboru innego uzytkownika zreszta tez myslalem to na zasadzie funu i takiej zabawy, ale widze po komentarzach wyzej ze moja wizja chyba nie pasuje i trzeba stworzyc IDEALNE ODZWIERCIEDLENIE RZECZYWISTOSCI Edytowane 7 Czerwiec 2017 przez zalias Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kucio 2485 Napisano 7 Czerwiec 2017 tak jak napisalem nawet nie pamietam kiedy to bylo robione, to jest na sezon 2015 i chyba robione PRZED tamtym sezonem czyli latem 2014, trzy lata temu to zdjecie z Lancem w sumie to potwierdza bo nie mialem zdjec meczowych wiec photoshop trzeba bylo wstawiac, czyli to bylo tuz po serii Pacers z Miami, gdzie Lance dmuchal LeBronowi w ucho czyli jeszcze czasy kiedy ludzie mysleli ze z niego bedzie dobry zawodnik a nie jak sie stoczyl w Charlotte edit: komentarz kucia w sumie idealnie oddaje to, dlaczego chcialem zeby kazdy podal swoje top, a nie zeby tutaj jakies dyskusje robic nie chcialem zeby ktos sie "nabijal" z wyboru innego uzytkownika zreszta tez myslalem to na zasadzie funu i takiej zabawy, ale widze po komentarzach wyzej ze moja wizja chyba nie pasuje i trzeba stworzyc IDEALNE ODZWIERCIEDLENIE RZECZYWISTOSCI Ja nie mam z tym problemu, ale po prostu jak na to patrzę to płaczę jak nędznej ekipie kibicuje. Dla mnie pomysł havlicka spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
havlicek 588 Napisano 7 Czerwiec 2017 wejdz chociazby w temat MVP race czy jakikolwiek inny gdzie jest porownywanie zawodnikow, nawet LeBrona do MJ mimo ze moze sie wydawac ze to zupelnie inna sytuacja, dla mnie wniosek poniekad jest taki, ze ludzie maja odmienne poglady na rozne sprawy i nie da sie przekonac jednej lub drugiej osoby do swojej racji nawet uzywajac twardych argumentow, bo po 1 czasem argument jednego nie wyklucza argumentu drugiego, a po 2 czasem po prostu napiszesz komus o czyms, podasz statystyki, wrzucisz konkretne akcje i przyklady, a i tak go nie dasz rady przekonac mysle ze powiedzmy CP3 moglby byc dobrym przykladem gdzie wydaje mi sie, ze zdania moga byc mega odmienne kto jak go umieszcza i o to tez poniekad mi chodzilo zakladac temat, nie zeby starac sie przekonac kogos do swojej racji, bo to mozna robic w kolko i to jest syzyfowa praca czesto, a po prostu podac swoje typy i wylonic mniej wiecej srednia dlatego nawet w poscie 1 zaznaczylem ze nie chcialbym ze ktos wrzuci top50 swoje i ktos inny go zacytuje i bedzie poszczegolne wybory jechal albo zmienial - jak tak chce zrobic, to moze wrzucic swoje top 50 jak jeden zawodnik da Jokica na 1 a inny na 47 to srednio bedzie 28, ale jak juz jedna wrzuci na 1, a potem 8 wrzuci go na 40-ktores, no to srednia sie przewazy znacznie na korzysc 40 miejsca i nie ptorzebna dyskusja tak jak napisalem nawet nie pamietam kiedy to bylo robione, to jest na sezon 2015 i chyba robione PRZED tamtym sezonem czyli latem 2014, trzy lata temu to zdjecie z Lancem w sumie to potwierdza bo nie mialem zdjec meczowych wiec photoshop trzeba bylo wstawiac, czyli to bylo tuz po serii Pacers z Miami, gdzie Lance dmuchal LeBronowi w ucho czyli jeszcze czasy kiedy ludzie mysleli ze z niego bedzie dobry zawodnik a nie jak sie stoczyl w Charlotte edit: komentarz kucia w sumie idealnie oddaje to, dlaczego chcialem zeby kazdy podal swoje top, a nie zeby tutaj jakies dyskusje robic nie chcialem zeby ktos sie "nabijal" z wyboru innego uzytkownika zreszta tez myslalem to na zasadzie funu i takiej zabawy, ale widze po komentarzach wyzej ze moja wizja chyba nie pasuje i trzeba stworzyc IDEALNE ODZWIERCIEDLENIE RZECZYWISTOSCI Mimo wszystko przekonowałbym Cię do realizacji zbliżonej do projektów z realGM. Istotą dyskusji nie będzie przekonanie do swojego zdania, ale zaprezentowania swojego punktu widzenia, gdzie osoby, które przeanalizują jakiś fragment materiału powiązanego z tematem, będą mogły przedstawić swój pogląd. Kłótnie na e-nba są mega ożywcze, a mają konkretne ramy analizy i jakieś podłoże metodologiczne widzę w nich jedynie katalizator dalszej zabawy. Oczywiście to Twój pomysł, ale wydaje mi się, że rzetelny wybór top50 forum e-nba daje dużo więcej niż średnia z wielu list użytkowników forum. Z bardzo prostego powodu - tym sposobem generujemy jakieś właśne treści, a to też może być fajne narzędzie przy rozpoczęciu kolejnego sezonu. W jednym miejscu mielibyśmy zebrane argumentacje, które można by ciekawie odnieść do wydarzeń w sezonie 17/18 itd. Dodatkowo cykliczność, którą założyłeś w swoim poscie jest fajna w przypadku rzetelnej analizy, a nie jedynie zbioru fanowskich list top50. Tak czy inaczej to Twój thread, więc Twoja decyzja, ja bardzo chętnie pobawiłbym się w rzeczową analizę sezonu przy wyborze top50 graczy sezonu na wzór projektów z rgm. Jeżeli postanowiłbyś wybrać taki sposób realizacji zabawy to chętnie pomogę jeśli tylko będziesz jakiejkolwiek organizacyjnej pomocy potrzebował. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 Mimo wszystko przekonowałbym Cię do realizacji zbliżonej do projektów z realGM. Istotą dyskusji nie będzie przekonanie do swojego zdania, ale zaprezentowania swojego punktu widzenia, gdzie osoby, które przeanalizują jakiś fragment materiału powiązanego z tematem, będą mogły przedstawić swój pogląd. Kłótnie na e-nba są mega ożywcze, a mają konkretne ramy analizy i jakieś podłoże metodologiczne widzę w nich jedynie katalizator dalszej zabawy. Oczywiście to Twój pomysł, ale wydaje mi się, że rzetelny wybór top50 forum e-nba daje dużo więcej niż średnia z wielu list użytkowników forum. Z bardzo prostego powodu - tym sposobem generujemy jakieś właśne treści, a to też może być fajne narzędzie przy rozpoczęciu kolejnego sezonu. W jednym miejscu mielibyśmy zebrane argumentacje, które można by ciekawie odnieść do wydarzeń w sezonie 17/18 itd. Dodatkowo cykliczność, którą założyłeś w swoim poscie jest fajna w przypadku rzetelnej analizy, a nie jedynie zbioru fanowskich list top50. Tak czy inaczej to Twój thread, więc Twoja decyzja, ja bardzo chętnie pobawiłbym się w rzeczową analizę sezonu przy wyborze top50 graczy sezonu na wzór projektów z rgm. Jeżeli postanowiłbyś wybrać taki sposób realizacji zabawy to chętnie pomogę jeśli tylko będziesz jakiejkolwiek organizacyjnej pomocy potrzebował. 2 rzeczy pierwsza co do rzetelnosci - no ogolnie jesli co roku bylby ten sam format to wyniki tak samo miarodajne mozna powiedziec, ja rozumiem ze mozna to zrobic lepiej, ale tutaj przechodze plynnie do drugiej rzeczy czyli druga rzecz - jesli pojawiaja sie juz komentarze ze top50 to za duzo, za ciezko, zrobic np top25, to wydaje mi sie jednak ze jesli jeszcze ludzie mieliby uzasadnic swoj wybor to tymbardziej mniej osob to zrobi i tym samym to bedzie top50 stworzone przez 1/3 osob ktore po prostu by wyslaly swoj ranking "na surowo" bo zrobic top50 "na surowo" zajmie 10-15 minut, a zrobic to z glowa, z argumentacja, przykladami i uzasadnieniem zajmie od kilku do nawet byc moze kilkunastu godzin takze nie wiem, to nie jest tez tak ze musi byc koniecznie jak napisalem w 1 poscie, bo caly temat tez bardzo spontanicznie powstal jak w tamecie "free agency" na 3 strony sie rozwinela dyskusja po pytaniu o top10 SG ligi i tam jakos wybranie 10 najlepszych SG dla wielu nie bylo trudne i z ogolna podana lista "tier 1 SG" widzialem ze ludzie sie zgadzali a moze TUTAJ PYTANIE DO WSZYSTKICH w takim razie 2 rundy glosowania? najpierw szybkie glosowanie top50 na surowo, potem z tych wynikow zrobiona lista i potem po prostu kto ma ochote odnosi sie do listy? i potem po dyskusjach etc powstaje ranking wersja 2.0 z dodanymi komentarzami, pozmienianymi miejcami jesli bedzie potrzeba ? to chyba ma sens zamiast dyskutowac na 10 rankingow i kazdy podaje swoj czy odnosi sie do jednego, najpierw stworzymy jeden wspolny i roboczy i to na nim bedziemy bazowac? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 4365 Napisano 7 Czerwiec 2017 No to ja spróbuję coś złożyć na początek: 1. LeBron James 2. Stephen Curry 3. Kevin Durant 4. Kawhi Leonard 5. James Harden 6. Chris Paul 7. Russell Westbrook 8. Paul George 9. Anthony Davis 10. Jimmy Butler 11. Rudy Gobert 12. Draymond Green 13. Gianis Antetokounmpo 14. Karl-Anthony Towns 15. John Wall 16. Klay Thompson 17. Isaiah Thomas 18. Nikola Jokić 19. Kyle Lowry 20. Damian Lillard 21. DeMarcus Cousins 22. Gordon Hayward 23. Marc Gasol 24. Mike Conley 25. Blake Griffin 26. Bradley Beal 27. DeAndre Jordan 28. Paul Millsap 29. Kyrie Irving 30. C.J. McCollum 31. Al Horford 32. Kevin Love 33. Goran Dragić 34. LaMarcus Aldridge 35. Kemba Walker 36. DeMar DeRozan 37. Avery Bradley 38. Khris Middleton 39. Kristaps Porzingis 40. Myles Turner 41. Brook Lopez 42. Joel Embiid ( tutaj było najtrudniej, ale ostatecznie uwzględniłem problemy zdrowotne, proszę bez hejtowania ) 43. Hassan Whiteside 44. Devin Booker 45. Nicolas Batum 46. D'Angelo Russell 47. Eric Gordon 48. Jusuf Nurkić 49. Steven Adams 50. Carmelo Anthony Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BothTeamsPlayedHurd 1005 Napisano 7 Czerwiec 2017 (edytowane) No to BANG: 1. Steph Curry 2. Kawhi Leonard 3. Kevin Durant 4. LeBron James 5. Russel Westbrook 6. James Harden 7. Anthony Davis 8. Chris Paul 9. Paul George 10. Draymond Green 11. Jimmy Butler 12. John Wall 13. Giannis Antetokounmpo 14. Karl-Anthony Towns 15. Gordon Hayward 16. Paul Millsap 17. Klay Thompson 18. Rudy Gobert 19. Blake Griffin 20. Kyle Lowry 21. Marc Gasol 22. Nikola Jokic 23. Isaiah Thomas 24. Damian Lillard 25. Joel Embiid 26. Bradley Beal 27. DeMarcus Cousins 28. LaMarcus Aldridge 29. DeAndre Jordan 30. Mike Conley 31. Kevin Love 32. CJ McCollum 33. DeMar DeRozan 34. Al Horford 35. Kyrie Irving 36. Jabari Parker 37. Serge Ibaka 38. George Hill 39. Kemba Walker 40. Andre Iguodala 41. Khris Middleton 42. Carmelo Anthony 43. Goran Dragic 44. Brook Lopez 45. Kristaps Porzingis 46. Avery Bradley 47. Harrison Barnes 48. Andre Drummond 49. Steven Adams 50. KCP i hooy i nikogo nie będę przekonywał do swoich racji, szkoda życia Edytowane 7 Czerwiec 2017 przez BothTeamsPlayedHurd 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 fajnie chłopaki ogolnie to tylko powtorze to co napisalem tam w poscie wyzej tak oddzielnie + zedytuje to w 1 poscie bo to chyba ma najwiecej sensu, najpierw z glosowania ktore wpadnie tu do soboty wylonie najlepsza 50 w takiej kolejnosci jak wyniknie ze srednich, a potem bedzie 2 tura w ktorej jak ktos bedzie chcial sie do tej listy ustosunkowac to bedzie mogl pisac argumenty dlaczego dany zawodnik albo jest dobrze umieszczony, albo czemu powinien byc wyzej/nizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek9248 1830 Napisano 7 Czerwiec 2017 Krótkie pytanie: wyłaniamy listę TOP 50 graczy NBA czy TOP 50 performance za sezon 16/17 wraz z PO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 7 Czerwiec 2017 dobre pytanie, nie sprecyzowalem, ale ja osobiscie robiac bede robil top50 zawodnikow, czyli to pierwsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BullsFaN 172 Napisano 7 Czerwiec 2017 1. Kawhi Leonard 2. Steph Curry 3. Kevin Durant 4. Anthony Davis 5. Lebron James 6. Russel Westbrook 7. Jimmy Butler 8. Paul George 9. Giannis Antetokounmpo 10. Damian Lillard 11. John Wall12. Karl-Anthony Towns13. DeMarcus Cousins14. Kyrie Irving15. Isaiah Thomas16. Chris Paul17. Marc Gasol18. Gordon Hayward19. Draymond Green20. Rudy Gobert21. Kevin Love22. Klay Thompson 23. DeAndre Jordan24. James Harden25. Mike Conley 26. Paul Milsap27. Blake Griffin 28. Serge Ibaka 29. Kristapas Porzingis 30. CJ. McCollum31. Hassan Whiteside32. DeMar DeRozan33. LaMarcus Aldridge34. Harrison Barnes35. AL Horford36. Goran Dragić37. Kemba Walker 38. Brook Lopez 39. Andre Drummond 40. Bradley Beal41. Eric Gordon42. Jabari Parker43. Myles Turner44. Eric Bledsoe45. Andrew Wiggins 46. Avery Bradley47. Joel Embiid48. Nikola Jokic49. Carmelo Anthony50. Rajon Rondo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 3157 Napisano 7 Czerwiec 2017 dobre pytanie, nie sprecyzowalem, ale ja osobiscie robiac bede robil top50 zawodnikow, czyli to pierwsze Znaczy TOP50 ogólne? Bo nie wiem jak mam traktować takiego np. Joe Johnsona i innych weteranów, wciąż grających w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach