Skocz do zawartości
january

beGM - Random shit.

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

ja pi****le, no były święta w które się nie wyrobiłem, to rzeczywiście dowód na to, że jestem wszystkiemu winien, także dajcie mi punkty karne za każdy spóźniony opis, skoro tak bardzo chcecie linczu 

"jest 1/3 opisów bo zwykle większość pisze w ostatni dzień" dlatego daliśmy termin dzień przed wigilią i c*** tam, że gro ludzi jeździ wtedy po Polsce by dojechać do rodziny czy po prostu kończy przygotowania 

eot. bo dostanę wrzodów

Nikt nie chce linczu, tylko ci udowadniam ze najzwyczajniej w świecie kłamiesz gdy piszesz ze zawsze były do 23 grudnia i nie Miałeś nigdy problemu z pisaniem w święta. To ty stworzyłeś alternatywną rzeczywistość a nie ja. 

I nie obrażaj mnie, bo nie dałem Ci ku temu żadnych powodów. Raczej to Tobie siada na łeb. Piszesz w oskrarzajacym tonie nieprawdziwe informacje, wiec je zweryfikowałem i tracę czas na sprawdzanie kiedy były terminy w poprzednich latach. A to ty powinieneś sobie sprawdzic zanim rzucasz takie hasła i oskarżenia. Teraz zamiast grzecznie przeprosić za pomyłkę robisz ze mnie jakiegoś radnego ktoremu sodowa uderzyła do głowy ? Z jakiego powodu, ze zweryfikowałem twoje kłamstwa ? 

Edytowane przez RonnieArtestics

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, RonnieArtestics napisał:

Nikt nie chce linczu, tylko ci udowadniam ze najzwyczajniej w świecie kłamiesz gdy piszesz ze zawsze były do 23 grudnia i nie Miałeś nigdy problemu z pisaniem w święta. To ty stworzyłeś alternatywną rzeczywistość a nie ja. 

I nie obrażaj mnie, bo nie dałem Ci ku temu żadnych powodów. Raczej to Tobie siada na łeb. 

Wszyscy chcemy linczu. Idą święta wiec nie wypada robić tego jutro. Lincz dziś lub 27 mego. Po chrześcijańsku. David Lincz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miśki, ale tak po przejrzeniu kilku opisów:

podawajcie absencje graczy, bo tego w wielu przypadkach było sporo, a w opisach ani wzmianki o tym ;/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, RonnieArtestics napisał:

@LONGER01 @kolader @kuba2419 @evitacre @Pablo81 @Sylvinho. @eMeS @shevcu @Eryko - przypominam że macie czas do godziny 23:59, a punkty karne już czekają by zostać rozdane ;)

Mojego opisu nie będzie, Szulim został poinformowany o co chodzi. Zobaczymy jak się sprawa dalej potoczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dość niespodziewanie doczekaliśmy się cenzury w BeGM.

Chociaż chyba nie, bo w sumie Jasiek już kiedyś prowadził cenzurę kasując niewygodne posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, MarcusCamby napisał:

Chociaż chyba nie, bo w sumie Jasiek już kiedyś prowadził cenzurę kasując niewygodne posty.

Jak coś Chodzi tylko i wyłącznie o bezpośrednie i chamskie ataki na inne osoby,  przeklinać nadal sobie można jak ktoś musi.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, MarcusCamby napisał:

Podobno to był warunek @Qcin_69 jeśli chodzi o powrót do gry.

Bardzo przeżywa ataki na swoją osobę, choć stara się tego nie pokazywać. 

Ładny gest ze strony Rady. Brawo! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko będzie weryfikować co jest pociskiem i atakiem, a co walką o podpis na FA I wyciąganiem brudów na konkurencyjną organizacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczam, ze w przypadku braku wypisanej liczby meczow swoich graczy badz absencji bede ucinal winy(tak samo jak do tej pkry). Uzupelnijcie to dzisiaj czy jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Reikai napisał:

Ciężko będzie weryfikować co jest pociskiem i atakiem, a co walką o podpis na FA I wyciąganiem brudów na konkurencyjną organizacje.

E tam, jak ktoś już leciał totalnie z ad personam na poziomie dna i mułu to i tak były posty kasowane. Ale to rzadkość była tbh. Często gorąco bywa, ale poziom strasznie niskich lotów to się jakoś średnio raz na pół roku tu zdarza.

Co w sumie patrząc na to jak tu bywa gorąco i ile mamy postów tu napisanych jest obiektywnie rzecz biorąc całkiem spoko wynikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Reikai napisał:

Wydaje mi sie, ze dosyc jasne jest kiedy kiedy ktos argumentuje nawet ad personam, a kiedy ktos prowokuje 

Edytowane przez tangiers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, fluber napisał:

Podobno to był warunek @Qcin_69 jeśli chodzi o powrót do gry.

Bardzo przeżywa ataki na swoją osobę, choć stara się tego nie pokazywać. 

Ładny gest ze strony Rady. Brawo! 

xddddddd

wracamy z Mac, a lamusy dupa cicho.

Szacuneczek Laf ze to prowadziłeś utrzymując politykę Soty. 

Ale koniec z pitu pitu. 

Pora na powrót Legend, pora na powrót na tron, choćbyśmy startowali z playinow. 

Elo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, tangiers napisał:

Zaznaczam, ze w przypadku braku wypisanej liczby meczow swoich graczy badz absencji bede ucinal winy(tak samo jak do tej pkry). Uzupelnijcie to dzisiaj czy jutro.

Nie będzie komu dodawać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, człowiek...morza napisał:

To znaczy politykę lizania się po fiutach

Dorośli ludzie, a rażą ich słowa pisane z zupełnie obcej klawiatury. 

bardzo dobra decyzja Rady. 

Ta wieczna agresja i wszechobecny hejt, połączony z wulgaryzmami i inwektywami niejednokrotnie wprawiał mnie w osłupienie.

Dobrze, że ktoś się za to w końcu zabrał i zrobił porządek.

Przelamuje się z Tobą opłatkiem Bracie, wybaczam i liczę, że i mi będzie wybaczone.

Ament

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Qcin_69 napisał:

bardzo dobra decyzja Rady. 

Ta wieczna agresja i wszechobecny hejt, połączony z wulgaryzmami i inwektywami niejednokrotnie wprawiał mnie w osłupienie.

Dobrze, że ktoś się za to w końcu zabrał i zrobił porządek.

Przelamuje się z Tobą opłatkiem Bracie, wybaczam i liczę, że i mi będzie wybaczone.

Ament

13 godzin temu, Qcin_69 napisał:

xddddddd

wracamy z Mac, a lamusy dupa cicho.

Szacuneczek Laf ze to prowadziłeś utrzymując politykę Soty. 

Ale koniec z pitu pitu. 

Pora na powrót Legend, pora na powrót na tron, choćbyśmy startowali z playinow. 

Elo

Za nazwanie mnie lamusem i podparcie się wulgaryzmem wnoszę o wyrzucenie GM z gry. To łatwa decyzja gdyż sam zainteresowany popiera wspomniane przepisy. ;) 

Wnioskuje zgodnie z cytatem o zrobienie porządku . 

Edytowane przez ignazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, ignazz napisał:

Za nazwanie mnie lamusem i podparcie się wulgaryzmem wnoszę o wyrzucenie GM z gry. To łatwa decyzja gdyż sam zainteresowany popiera wspomniane przepisy. ;) 

przecież „lamusy dupa cicho” to nie jest nic obraźliwego, tylko słynny cytat i followup do poety Bonusa RPK.

Rozumiem, ze ta forma sztuki może być Tobie mniej znana, ale w niektorych kręgach cytat ten (choć z pozoru może wydawać się nieprzyzwoity) uchodzi za kultowy i znany jest niemniej niż Inwokacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, ignazz napisał:

popieram w calej rozciaglosci.

całym sobą.

całym swoim nieskazitelnym autorytetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi