Lucas 3065 Napisano 18 Maja 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Skąd wiesz ze odpadam? Jak wiesz ze odpadam zanim przeczytałeś gameplan w przypadku tak wyrównanych zespołów jak Pacers i Magic to gratuluje Ci. ale nie sugeruj innym może. LBS po prostu chce się z Toba razem na ryby wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8757 Napisano 18 Maja 4 minuty temu, Lucas napisał: LBS po prostu chce się z Toba razem na ryby wybrać yup, na Filipiny, pościgamy się motorówką z tamtejszą Al-Kaidą będzie super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2796 Napisano 18 Maja 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: yup, na Filipiny, pościgamy się motorówką z tamtejszą Al-Kaidą będzie super Finansowo i tak pacers mocno na plus w tym roku wiec możemy nawet na Filipiny i c*** z motorówką, jacht już wynająłem od Putina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8451 Napisano 18 Maja Pamiętajcie o głosowaniu 1R PO: @LAF @Braveheart22 @Ashigaru @kuba2419 @Regis @Alonzo @eMeS @cvbe @ozzy110 @tangiers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 6864 Napisano 18 Maja Godzinę temu, january napisał: Pamiętajcie o głosowaniu 1R PO: @LAF @Braveheart22 @Ashigaru @kuba2419 @Regis @Alonzo @eMeS @cvbe @ozzy110 @tangiers W co wy gracie? Cześć z Was jest co godzinę na forum a brak głosów? W to zliczacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashigaru 529 Napisano 19 Maja 8 godzin temu, ignazz napisał: W co wy gracie? Cześć z Was jest co godzinę na forum a brak głosów? W to zliczacie? Lepiej zrób miejsce w skrzynce, a nie się rzucasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONGER01 1248 Napisano 19 Maja (edytowane) Ktoś wie jakie są jakieś ograniczenia w dawaniu 5 letnich umów? Staż w klubie? Ilość graczy w zespole które dostały już taką umowę? Nigdzie nie mogę tego znaleźć Edytowane 19 Maja przez LONGER01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 6864 Napisano 19 Maja 2 godziny temu, Ashigaru napisał: Lepiej zrób miejsce w skrzynce, a nie się rzucasz. Już. Tylko ze z Tobą mam linie dialogową otwarta i można wykorzystywać stary dialog do dalszy h rozmów ale wyczyściłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 2989 Napisano 19 Maja 1 godzinę temu, LONGER01 napisał: Ktoś wie jakie są jakieś ograniczenia w dawaniu 5 letnich umów? Staż w klubie? Ilość graczy w zespole które dostały już taką umowę? Nigdzie nie mogę tego znaleźć +1 @karpik @january wiecie może jak to wygląda? Pamiętam że @Tecu dał 5-letniego maxa Klayowi mając 3 takie umowy łącznie z Embiidem i Simonnsem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 3696 Napisano 19 Maja 5 godzin temu, LONGER01 napisał: Ktoś wie jakie są jakieś ograniczenia w dawaniu 5 letnich umów? Staż w klubie? Ilość graczy w zespole które dostały już taką umowę? Nigdzie nie mogę tego znaleźć To zależy jaki gracz. Jak masz Bird rights, to możesz każdego weterana z tymi prawami podpisać na 5 lat za wyjątkiem graczy kończących rookie contract (chyba, że się kwalifikują na 5-letnią umowę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 2989 Napisano 20 Maja 15 godzin temu, karpik napisał: To zależy jaki gracz. Jak masz Bird rights, to możesz każdego weterana z tymi prawami podpisać na 5 lat za wyjątkiem graczy kończących rookie contract (chyba, że się kwalifikują na 5-letnią umowę). Wysokość kontraktu w takiej sytuacji nie ma znaczenia, tak? Mogę dać graczowi 2mln. mogę 5mln. czy np 15mln.? - oczywiście jak gracz się zgodzi. 6 godzin temu, Braveheart22 napisał: Sweepy w seriach, gdzie jedna z drużyn nie dała opisu. Specjalnie poczekałem jeszcze trochę z głosowanie, żeby dać każdemu szansę. Uważam, że przy naszym systemie jest o co walczyć i nawet, jeśli nie ma szans na awans to należy się choć trochę postarać, a nie kompletnie odpuszczać serię. ja z reguły odejmuję 1W ale też cały czas szukam optymalnego rozwiązania i Twoja argumentacja Brave jest dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8451 Napisano 20 Maja @eMeS @Regis @cvbe Glosy od Was i kończymy 1R;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONGER01 1248 Napisano 20 Maja (edytowane) Godzinę temu, january napisał: @eMeS @Regis @cvbe Glosy od Was i kończymy 1R;) Jakbyś mógł uzupełnić tabelę punktów karnych. Jeden punkt dla kuby2419 za brak głosu w II rundzie PlayIn Edytowane 20 Maja przez LONGER01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5564 Napisano 20 Maja 1 minutę temu, LONGER01 napisał: Jakbyś mógł uzupełnić tabelę punktów karnych. Po jednym punkcie dla emesa i kuby2419 za brak głosu w II rundzie PlayIn eMeS wnosił o amnestie. Sprawy prywatne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8451 Napisano 20 Maja 10 godzin temu, fluber napisał: Russell Westbrook prowadzi rozmowy z Charlotte Hornets w celu uzyskania buyoutu i podpisania minimalnej umowy z Los Angeles Lakers na co bardzo namawia go LeBron James. Pierwsze słyszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2796 Napisano 20 Maja 1 minutę temu, january napisał: Pierwsze słyszę! Nie wiedziałem ze się nazywasz Lebron James xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9064 Napisano 20 Maja 9 minut temu, january napisał: Pierwsze słyszę! No jak to? Chodzi o LeBrona Jamesa. Tego co przyjaźni się z westbrookiem i poszedl grać do la bo jego syn chciał chodzić tu do szkoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8451 Napisano 20 Maja 13 minut temu, fluber napisał: No jak to? Chodzi o LeBrona Jamesa. Tego co przyjaźni się z westbrookiem i poszedl grać do la bo jego syn chciał chodzić tu do szkoły. I tego co w wywiadach od dwóch lat mówi jak to marzy o grze z Currym;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9064 Napisano 20 Maja 21 minut temu, january napisał: I tego co w wywiadach od dwóch lat mówi jak to marzy o grze z Currym;) No bo jak ma mówić że marzy o grze z westbrookiem skoro to marzenie w rl NBA już się spełniło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 634 Napisano 20 Maja 3 minuty temu, Wojnar Adrianowski napisał: Z 17 wyborem ? Albo coś się szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach