LeweBiodroSmoka 8757 Napisano 24 Lutego 14 minut temu, cvbe napisał: Biedny Rivers, rzucany jak worek ziemniaków a mógłby dowolnej drużynie dać +3W bo ma dwie nogi i fajne dziary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 632 Napisano 24 Lutego (edytowane) 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a mógłby dowolnej drużynie dać +3W bo ma dwie nogi i fajne dziary W ogóle Ja sobie spojrzałem to niezły zjazd ma od momentu opuszczenia LAC Także LA mu służy ; ] Przypomni sobie jak się gra Edytowane 24 Lutego przez LAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8757 Napisano 24 Lutego 1 minutę temu, LAF napisał: W ogóle Ja sobie spojrzałem to niezły zjazd ma od momentu opuszczenia LAC Także LA mu służy ; ] Przypomni sobie jak się gra przypomni sobie jak to jest być 12 graczem wyboru, typ pomimo niezłej skuteczności w T2 robi atak na poziomie 104 ortg, przez cały sezon jest to poziom mniej więcej top250-300 ligi, więc raczej zapomnij, że Jasiek da mu powąchać parkiet poza ostrymi blowoutami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 25 Lutego Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 25 Lutego 2 minuty temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. poprawiłem te 3 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: poprawiłem te 3 W Komu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, Eld napisał: Komu? bux,wiz,hou Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 25 Lutego 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: bux,wiz,hou Teraz jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 833 Napisano 25 Lutego 3 godziny temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Oddam głosy i przechodzę w stan spoczynku na jakiś czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1156 Napisano 26 Lutego 15 godzin temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Eld ode mnie będzie jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8447 Napisano 26 Lutego A pozostali? Strasznie mało głosów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4640 Napisano 26 Lutego W dniu 25.02.2022 o 22:00, kolader napisał: Oddam głosy i przechodzę w stan spoczynku na jakiś czas. Bardzo dobre głosy imo. klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 632 Napisano 27 Lutego 13 godzin temu, january napisał: A pozostali? Strasznie mało głosów. +1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8447 Napisano 27 Lutego @fluber było 404W, podbiłem Hornets do 14W wklepując do arkusza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8447 Napisano 27 Lutego 7 godzin temu, cvbe napisał: Dawać głosy lenie! Tydzień to też dla Was za mało? 12 h do końca głosowania! Radnych pogoń No i @człowiek...morza będzie latem płakał, że nie może ofert składać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1114 Napisano 27 Lutego 9 minut temu, january napisał: Radnych pogoń No i @człowiek...morza będzie latem płakał, że nie może ofert składać Ja właśnie wracam z ciasta i kawki u babci to zaraz wrzucę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 833 Napisano 27 Lutego 8 minut temu, ozzy110 napisał: Ja właśnie wracam z ciasta i kawki u babci to zaraz wrzucę Nawet jakbyś nie wrzucił bilansów to jesteś usprawiedliwiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 27 Lutego 41 minut temu, january napisał: Radnych pogoń No i @człowiek...morza będzie latem płakał, że nie może ofert składać I będzie to oczywiście wina Rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8447 Napisano 27 Lutego @shevcu 1W za mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5564 Napisano 27 Lutego Godzinę temu, cvbe napisał: I będzie to oczywiście wina Rady Wnoszę o amnestię dla GMa Hawks, mojego przyjaciela @eMeS ze względu na trudną sytuacje czasową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach