cvbe 2164 Napisano 3 Stycznia 46 minut temu, człowiek...morza napisał: Wieczorem potwierdze Nie masz co potwierdzać, musisz sam wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5564 Napisano 4 Stycznia Jak masz @Eld czas to uzupełnij arkusz z głosami. Jak skończysz oznacz mnie to CambyGOAT zrobi tabelę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1106 Napisano 4 Stycznia @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 4 Stycznia 5 minut temu, ozzy110 napisał: @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo Minnesocie można odjąć L u nas, poświęcimy się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1106 Napisano 4 Stycznia @Sylvinho. 1 L za dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 604 Napisano 4 Stycznia 27 minut temu, ozzy110 napisał: @Sylvinho. 1 L za dużo Zmień w Wizards jak możesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8755 Napisano 4 Stycznia 3 godziny temu, ozzy110 napisał: @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo poprawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5564 Napisano 4 Stycznia No bez jaj, różni nas 0,01 wygranej a Ty nam dajesz dwa różne bilanse, manipulacja!!! @fluber Won z mojego tematu, bo Eldem poszczuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 4 Stycznia Teraz, MarcusCamby napisał: No bez jaj, różni nas 0,01 wygranej a Ty nam dajesz dwa różne bilanse, manipulacja!!! @fluber Won z mojego tematu, bo Eldem poszczuje! I jeszcze wyganiasz z tematu, skandal!:) @MarcusCamby masz błąd w tabeli, Hornets mają 19 wygranych u Ciebie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 5 Stycznia 18 godzin temu, MarcusCamby napisał: Jak masz @Eld czas to uzupełnij arkusz z głosami. Jak skończysz oznacz mnie to CambyGOAT zrobi tabelę. Nie miałem wczoraj czasu. Może dziś znajdę. Poza tym halny tak niepie*dala, a ja w taką pogodę umieram. @january Ty majstrujesz coś przy punktach karnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2248 Napisano 5 Stycznia (edytowane) Pipidowa, ciekawa definicja dla niedawnego mistrza ligi i organizacji z najlepszymi perspektywami w konferencji Edytowane 5 Stycznia przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 5 Stycznia 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: Pipidowa, ciekawa definicja dla niedawnego mistrza ligi i organizacji z najlepszymi perspektywami w konferencji Przypomnieć Ci jak kończą posty w Media Room które są komentarzami? Ze 4 dziś wywaliłem, ale nie Twoje więc daje Ci szansę na poprawę. ======================================================================== NIE KOMENTUJEMY W MEDIA ROOM! ======================================================================== Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1494 Napisano 6 Stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 8 Stycznia (edytowane) Ta oferta Knicks za Paytona się liczy czy nie? Edytowane 8 Stycznia przez fluber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 8 Stycznia przecież nawet CVBE napisał ze CM się wyrobił z oferta za Paytona, wezcie to od razu poprawcie bo później mało kto zmienia głosy czego byliśmy już kilkukrotnie świadkami (celowo pisze w tym temacie a nie w jakimś rs, wiec się Eld nie denerwuj) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 8 Stycznia 1 godzinę temu, fluber napisał: Ta oferta Knicks za Paytona się liczy czy nie? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8430 Napisano 8 Stycznia 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: przecież nawet CVBE napisał ze CM się wyrobił z oferta za Paytona, wezcie to od razu poprawcie bo później mało kto zmienia głosy czego byliśmy już kilkukrotnie świadkami (celowo pisze w tym temacie a nie w jakimś rs, wiec się Eld nie denerwuj) Przeniosłem, bo tu masz odp. cvbe, ogólnie wyszło tu jak z tym memem "joke, you" A w tamtym temacie nie ma co ludzi wstrzymywać, bo już punktów karnych w tym trymestrze grubo nawaliło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2221 Napisano 8 Stycznia Tak dla jasności, czy moje oferty się liczą czy nie? Mogły być kilka sekund po 0:00, nie mam jak sprawdzić, bo z komórki chyba się nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1106 Napisano 8 Stycznia Ja tam widzę: Napisano 10 godzin temu (edytowane) A jest 11:16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 8 Stycznia 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Ja tam widzę: Napisano 10 godzin temu (edytowane) A jest 11:16 Ja o 0.00 widziałem już ten post wiszący ale jak poszła edycja później to raczej bez szans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach