Alonzo 3375 Napisano 13 Czerwca 2022 9 minut temu, kuba2419 napisał: ATL - MEM ATL in: #4 ATL out: #5 + 1st GSW(1-20) MEM in: #5 + 1st GSW(1-20) MEM out: #4 @eMeS 4 godziny temu, Szulim napisał: Na prośbę @eMeS wrzucę to w jednym dealu UTA - PTB - ATL Uta out: #3 + 1st GSW(1-20) + 2nd WAS 23 Uta in: #2 PTB out: #5 + 1st DET 23 + 1st LAL 24 + 2nd MEM 23 + 2nd NYK 26 PTB in: #3 ATL out: #2 ATL in: #5 + 1st GSW(1-20) + 1st DET 23 + 1st LAL 24 + 2nd WAS 23 + 2nd MEM 23 + 2nd NYK 26 @Ashigaru @eMeS Wszystko fajnie, ale wpiszcie może ten 1st Golden State który to rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 515 Napisano 13 Czerwca 2022 9 minut temu, Alonzo napisał: Wszystko fajnie, ale wpiszcie może ten 1st Golden State który to rok. Fakt nikt nie zauważył że chodzi o 2023 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeS 1370 Napisano 13 Czerwca 2022 26 minut temu, Alonzo napisał: Wszystko fajnie, ale wpiszcie może ten 1st Golden State który to rok. od 2001 do 2020, przecież jest napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9045 Napisano 13 Czerwca 2022 Wall poza Pels, koniec epoki;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 13 Czerwca 2022 @MarcusCamby petarda ruch. Tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 13 Czerwca 2022 23 minuty temu, january napisał: Wall poza Pels, koniec epoki;) Do tego wraca do Wizards. Koło się zamknęło 23 minuty temu, ignazz napisał: @MarcusCamby petarda ruch. Tanio. Półtora roku temu Nets oddali za Niego wszystkie picki do 2027 roku i wtedy okrzyknięto deal z Rockets jedną z największą grabieży w NBA. Pół roku temu Sixers oddali Simmonsa i dwa first picki. Dziś Harden idzie za jeden pick, gdzie ten szósty to już w moim mniemaniu spory spadek. Za pick w TOP4 bym wolał któregoś z top prospektów. Mam nadzieję, że Harden przełamie klątwę w moim zespole i zamiast opinii "washed" będzie w stanie dawać impact top15 gracza ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 13 Czerwca 2022 Draft taki sobie. Może przez dwa lata nie być żadnego grajka w zasięgu ogarniętego Hardena. Tylko musisz mu zakazać Bourbon Street po północy bo tam są kluby mocne. I jazz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9045 Napisano 13 Czerwca 2022 Ale ciekawie zrobiło się teraz z zapytaniem "gdzie trafi Kevin Durant" CZYŻBY ZA MINIMUM DO LAKERS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3435 Napisano 13 Czerwca 2022 Ja mam pytanie. Czy jeżeli Kevin durant zostanie przehandlowany to ten ruch jest legalny? Gracz jeszcze nie podjął PO opcji a tu już czesci wymiany poszły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 13 Czerwca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ja mam pytanie. Czy jeżeli Kevin durant zostanie przehandlowany to ten ruch jest legalny? Gracz jeszcze nie podjął PO opcji a tu już czesci wymiany poszły? Przecież zagłosujemy za nie. Jaki problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 13 Czerwca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ja mam pytanie. Czy jeżeli Kevin durant zostanie przehandlowany to ten ruch jest legalny? Gracz jeszcze nie podjął PO opcji a tu już czesci wymiany poszły? Nie zostanie bo nie podejmie opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 13 Czerwca 2022 A którym ekipom zabierzemy picki? Obie ukarane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3435 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) To pablo co dostaje za 1. Wybór w drafcie jak nie Duranta ? 2 godziny temu, january napisał: Ale ciekawie zrobiło się teraz z zapytaniem "gdzie trafi Kevin Durant" CZYŻBY ZA MINIMUM DO LAKERS? Ja mam kasę na duranta Edytowane 13 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: To pablo co dostaje za 1. Wybór w drafcie jak nie Duranta ? Ja mam kasę na duranta Podejrzewam snt ale myślę ze może czekac nas drama Edytowane 13 Czerwca 2022 przez fluber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3435 Napisano 13 Czerwca 2022 Teraz, fluber napisał: Podejrzewam snt ale myślę ze może czekac nas drama No jak snt jak gracz się musi najlierw zgodzić w głosowaniu. Nie można handlować na raty w ten sposób imo. Niech zrobią sobie deal jak już wygra snt ze mną, bo pacers np chcą zlozyc ofertę durantowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 13 Czerwca 2022 @MarcusCamby Dobry ruch. W RS nadal powinien dawac impact all stara, a 6 pozycja nie byla w tym roku zbyt ciekawa. Roczna umowa, do tego kilku niezlych rolsow wokol i mozesz bic sie o PO. Zawsze ciekawiej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 13 Czerwca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: No jak snt jak gracz się musi najlierw zgodzić w głosowaniu. Nie można handlować na raty w ten sposób imo. Niech zrobią sobie deal jak już wygra snt ze mną, bo pacers np chcą zlozyc ofertę durantowi. No jak nie za Duranta to ja nie wiem za co ta jedynka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3375 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, kolader napisał: Szukam jakiegos allstara. Podobno już w przyszłym sezonie: Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Alonzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 866 Napisano 13 Czerwca 2022 5 minut temu, fluber napisał: No jak nie za Duranta to ja nie wiem za co ta jedynka. Wątpię żeby Pablo brał KD musi mieć hajs na maxy dla PG i Aytona + przedłużenie Leonarda wiec to intrygujacy ruch z jego strony natomiast Sylwek ewidentnie odpalił reset - co jest akurat dobrym posunięciem z jego strony KD jeśli nie podejmie opcji trafi na FA - wtedy oferty i ewentualne snt będą poddawane ocenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9045 Napisano 13 Czerwca 2022 10 minut temu, fluber napisał: No jak nie za Duranta to ja nie wiem za co ta jedynka. Mitchell, Keldon, wzięcie Sextona? Ciężko powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach