Qcin_69 3600 Napisano 5 Stycznia Camby wymienia Biyombo. U mnie Pelicans spadają na ostatnie miejsce na najbliższym FA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2198 Napisano 5 Stycznia Ostatni mąż padl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8282 Napisano 5 Stycznia Ależ się tankerzy leniwi zrobili, cisza na łączach jak 2nd roundery rozdaję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 5 Stycznia 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: Camby wymienia Biyombo. U mnie Pelicans spadają na ostatnie miejsce na najbliższym FA Jeszcze Bagley został! No chyba, że o czymś nie wiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 13 Stycznia @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 8942 Napisano 13 Stycznia 33 minuty temu, ozzy110 napisał: @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Plot twist? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 13 Stycznia A Knicks od 2 trymestru grają w 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1436 Napisano 13 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, ozzy110 napisał: A Knicks od 2 trymestru grają w 13 To trzeba karac ich walkowerem w kazdym meczu. Swiete krowy BeGM. LAF nieche bierze Knicksow. Musi ogarnac ten syf. Edytowane 13 Stycznia przez tangiers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 13 Stycznia 1 minutę temu, tangiers napisał: To trzeba karac ich walkowerem w kazdym meczu. Swiete krowy BeGM. LAF nieche bierze Knicksow. Musi ogarnac ten syf. W sumie. Carmelo jest, więc będzie uradowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 13 Stycznia 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Nic nie wpisywałem. Dopiero jutro miałem na spokojnie nad tym usiąść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 453 Napisano 13 Stycznia 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Godzinę temu, ozzy110 napisał: A Knicks od 2 trymestru grają w 13 Wymiana przechodzi i Nyk maja 14 zawodników także weryfikacja ponowna proszona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5501 Napisano 13 Stycznia 2 godziny temu, ozzy110 napisał: W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Czemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 13 Stycznia 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Czemu? Już wszystko wyjaśnione i przejrzane drugi raz. Tylko @karpik ma za mało graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5501 Napisano 13 Stycznia 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Już wszystko wyjaśnione i przejrzane drugi raz. Tylko @karpik ma za mało graczy Dylan Windler dostał umowę, więc wydaje mi się, że jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 13 Stycznia 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Dylan Windler dostał umowę, więc wydaje mi się, że jest ok. A gdzie karpik to pisał? Bo nie znalazłem tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5501 Napisano 13 Stycznia 2 minuty temu, ozzy110 napisał: A gdzie karpik to pisał? Bo nie znalazłem tego Tylko z Herbertem Jones nie może tak zrobić. Tu musi zostać stashed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2198 Napisano 14 Stycznia 11 godzin temu, tangiers napisał: To trzeba karac ich walkowerem w kazdym meczu. Swiete krowy BeGM. LAF nieche bierze Knicksow. Musi ogarnac ten syf. Zajmij sie swoim burdelem Dałem Ci pare lat na zrobienie majstra i c***a z tym zrobiłeś. Moja cierpliwość się kończy, wielcy knicks niebawem wracają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1436 Napisano 11 Lutego 13 minut temu, człowiek...morza napisał: Ogólnie ten pick knicks będzie c***a wart, wiec nie radzę sporo oferować. Przychodzi all-star bez straty dobrych zawodników. Tak informuje z grzeczności jakby ktoś chciał się wjebac Czyli jednak Wiggins. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8282 Napisano 11 Lutego Godzinę temu, tangiers napisał: Czyli jednak Wiggins. Chyba, że chodzi o jakiegoś byłego AS rodzaju DeAndre Jordana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1474 Napisano 11 Lutego 7 godzin temu, tangiers napisał: Czyli jednak Wiggins. Zaprzeczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach