Eld 5179 Napisano 26 Lutego Nie licząc Qcina który jak zwykle udowadnia, że jest "w formie" to w moim uznaniu mieliśmy wyjątkowo spokojne okienko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 4720 Napisano 26 Lutego 4 minuty temu, Eld napisał: Nie licząc Qcina który jak zwykle udowadnia, że jest "w formie" to w moim uznaniu mieliśmy wyjątkowo spokojne okienko. Największy spokój to był, zwłaszcza jak wymieniłem Blake Griffina Co lepsze ja sam, wciąż mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem. Rajcowałem się tym pickiem Bulls i miałem nadzieję na mocnego prospecta, zwłaszcza, że draft 2022 zapowiadany jest od dawna jako ten kozacki ze względu na nowy system draftowy. A tak to nic ciekawego nie zyskałem. Prawa do Cody Zellera i jakiś pick z poza loterii, gdzie wyciągnę nowego Josha Greena o którym miesiąc po drafcie zapomnę, że mam w rosterze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1367 Napisano 26 Lutego 17 minut temu, Eld napisał: Nie licząc Qcina który jak zwykle udowadnia, że jest "w formie" to w moim uznaniu mieliśmy wyjątkowo spokojne okienko. Ja tam jestem bardzo zadowolony z okienka - same wymiany win-win (u mnie zawsze takie - to co Qcin regularnie tylko pisze, u mnie okazuje się prawdą :D), potężne wzmocnienie zespołu, jeszcze pogłębienie składu, a na dodatek główni rywale w konferencji (poza Magic, tu moim zdaniem ciekawie się zadziało) albo cisza albo kosmetyka - to dobry prognostyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5179 Napisano 26 Lutego A o ruchach Thunder cicho . Dziura pod koszem załatana, skrzydło McDermottem wzmocnione, rozegranie poprawione, podmiana picku Wolves na Wiz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 2982 Napisano 26 Lutego 5 minut temu, cvbe napisał: Ja tam jestem bardzo zadowolony z okienka - same wymiany win-win (u mnie zawsze takie - to co Qcin regularnie tylko pisze, u mnie okazuje się prawdą :D), potężne wzmocnienie zespołu, jeszcze pogłębienie składu, a na dodatek główni rywale w konferencji (poza Magic, tu moim zdaniem ciekawie się zadziało) albo cisza albo kosmetyka - to dobry prognostyk Udane nauki pobrałeś mój Padawanie, cieszę się bo pokazujesz ze można budować nie tankując, nie płacząc ze za dużo wygranych Ci dano i zawsze w elegancki i rzeczowy sposób prowadząc rozmowy. Kolejny Adept Spółdzielni może opuścić rodzinne gniazdo i indywidualnie dryfować po wodach beGM, od DeRozana po Horforda, super robota, powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1367 Napisano 26 Lutego 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Udane nauki pobrałeś mój Padawanie, cieszę się bo pokazujesz ze można budować nie tankując, nie płacząc ze za dużo wygranych Ci dano i zawsze w elegancki i rzeczowy sposób prowadząc rozmowy. Kolejny Adept Spółdzielni może opuścić rodzinne gniazdo i indywidualnie dryfować po wodach beGM, od DeRozana po Horforda, super robota, powodzenia! Mówisz, że znosisz protekcję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1754 Napisano 26 Lutego 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Udane nauki pobrałeś mój Padawanie, cieszę się bo pokazujesz ze można budować nie tankując, nie płacząc ze za dużo wygranych Ci dano i zawsze w elegancki i rzeczowy sposób prowadząc rozmowy. Kolejny Adept Spółdzielni może opuścić rodzinne gniazdo i indywidualnie dryfować po wodach beGM, od DeRozana po Horforda, super robota, powodzenia! wymysl w koncu cos sam jak zwykle marna podrobka z ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 2982 Napisano 26 Lutego (edytowane) 9 minut temu, człowiek...morza napisał: wymysl w koncu cos sam jak zwykle marna podrobka z ciebie Co Ty pierdolisz Ripley. 10 minut temu, cvbe napisał: Mówisz, że znosisz protekcję? Nigdy nie wyrzekam się swoich dzieci i zawsze im służę rada i pomocą, zwłaszcza ze nurty beGM są porywiste i łatwo w nich utonąć. Szalupe zawsze we mnie masz! Edytowane 26 Lutego przez Qcin_69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1367 Napisano 26 Lutego 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Szalupe zawsze we mnie masz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1463 Napisano 27 Lutego Tam miało byc xxx Słupa zawsze we mnie masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regis 663 Napisano 27 Lutego W dniu 26.02.2021 o 21:21, MarcusCamby napisał: A co ty niby dałeś za tego Nance? Jeszcze sam dałeś jeden pick, a dostałeś trzy. Picki dostałem od Indiany nie z Utah. Jeśli dobrze rozumiem to jesteś jednym z tych, którzy zablokowali deal po Balla. Gratuluję - za rok Jazz oddadzą go free. Na szczęście Szulim wygląda na ogarniętego gościa więc Wasza ochrona nie powinna y bardzo mu przeszkadzać:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7366 Napisano 28 Lutego 9 godzin temu, Regis napisał: Jeśli dobrze rozumiem to jesteś jednym z tych, którzy zablokowali deal po Balla. A rzuciłeś chociaż ze 2x1st roundery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMM2121 392 Napisano 5 Marca W dniu 18.12.2020 o 09:51, człowiek...morza napisał: tragedia deal gsw jesli tu sie cos wiecej nie laczy W dniu 18.12.2020 o 10:03, ozzy110 napisał: @Tecu, ale proszę nie okradać innych GMów. Serio za Okongwu tylko roczna umowa Lavine'a? Co jeśli Zach podpisze za rok z kimś innym? Bardzo słaby deal A poniżej staty Okongwu z tego sezonu. Season Age Tm Lg Pos G GS MP FG FGA FG% 3P 3PA 3P% 2P 2PA 2P% eFG% FT FTA FT% ORB DRB TRB AST STL BLK TOV PF PTS Career NBA 16 1 9.9 1.3 2.3 .568 0.0 0.1 .000 1.3 2.3 .583 .568 0.6 0.9 .600 0.8 1.7 2.4 0.3 0.4 0.4 0.5 1.6 3.2 2020-21 20 ATL NBA C 16 1 9.9 1.3 2.3 .568 0.0 0.1 .000 1.3 2.3 .583 .568 0.6 0.9 .600 0.8 1.7 2.4 0.3 0.4 0.4 0.5 1.6 3.2 Jak tam to wam wyglądu z perspektywy czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 643 Napisano 6 Marca 22 godziny temu, MMM2121 napisał: A poniżej staty Okongwu z tego sezonu. Season Age Tm Lg Pos G GS MP FG FGA FG% 3P 3PA 3P% 2P 2PA 2P% eFG% FT FTA FT% ORB DRB TRB AST STL BLK TOV PF PTS Career NBA 16 1 9.9 1.3 2.3 .568 0.0 0.1 .000 1.3 2.3 .583 .568 0.6 0.9 .600 0.8 1.7 2.4 0.3 0.4 0.4 0.5 1.6 3.2 2020-21 20 ATL NBA C 16 1 9.9 1.3 2.3 .568 0.0 0.1 .000 1.3 2.3 .583 .568 0.6 0.9 .600 0.8 1.7 2.4 0.3 0.4 0.4 0.5 1.6 3.2 Jak tam to wam wyglądu z perspektywy czasu? Pozytywnie, ale liczę na sowity kontrakt dla Zacha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMM2121 392 Napisano 6 Marca Godzinę temu, ozzy110 napisał: Pozytywnie, ale liczę na sowity kontrakt dla Zacha Przewiduje, ze dam bardzo dobry kontrakt bo 1) nie mogę sobie pozwolić, by go stracić 2) jest allstarem (jeszcze dość młodym wiec widzę miejsce na rozwój) 3) inne drużyny dadzą mu dobre siano 4) Golden biją się o najwyższe cele, wiec nie będę żałował w imię kij wie czego. #kulturaorganizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1017 Napisano 6 Marca 27 minut temu, MMM2121 napisał: Przewiduje, ze dam bardzo dobry kontrakt bo 1) nie mogę sobie pozwolić, by go stracić 2) jest allstarem (jeszcze dość młodym wiec widzę miejsce na rozwój) 3) inne drużyny dadzą mu dobre siano 4) Golden biją się o najwyższe cele, wiec nie będę żałował w imię kij wie czego. #kulturaorganizacji po co się szeroko rozwodzić. Nie chcesz go stracić, dajesz maxa, tyle w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5732 Napisano 6 Marca To nie jest max gracz i takie wpisy wyżej to naciąganie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1017 Napisano 6 Marca (edytowane) 15 minut temu, ignazz napisał: To nie jest max gracz i takie wpisy wyżej to naciąganie Rozumiem, ale 2 opcja w mocnym zespole, świeży allstar, dosyć młody jeszcze. Przy extension spoko, ale na FA nie zdziwię się jak ktoś mu u nas rzuci latem maxa albo bardzo blisko. Społeczność beGM odrzuciła 100/4 dla Oladipo ostatnio. To daje mocno do myślenia. W sumie to jestem ciekawy na ile go wyceniasz. Podzielisz się? ps. Nikogo nie naciągam, tylko piszę co myślę. Jestem tylko 1/30 tej gry. Edytowane 6 Marca przez Braveheart22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7366 Napisano 6 Marca 6 minut temu, Braveheart22 napisał: ps. Nikogo nie naciągam, tylko piszę co myślę. Jestem tylko 1/30 tej gry. Sam będziesz miał chyba miejsce na 1 maxa, społeczność beGM liczy na lepsze pożytkowanie kasy niż dotychczasowe branie zwłok Winslowa bez dopłaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5732 Napisano 6 Marca Poziom Collinsa? 100/4? 12 minut temu, Braveheart22 napisał: Rozumiem, ale 2 opcja w mocnym zespole, świeży allstar, dosyć młody jeszcze. Przy extension spoko, ale na FA nie zdziwię się jak ktoś mu u nas rzuci latem maxa albo bardzo blisko. Społeczność beGM odrzuciła 100/4 dla Oladipo ostatnio. To daje mocno do myślenia. W sumie to jestem ciekawy na ile go wyceniasz. Podzielisz się? ps. Nikogo nie naciągam, tylko piszę co myślę. Jestem tylko 1/30 tej gry. Dipo to było to naciąganie akurat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach