Baptizia 2406 Napisano 12 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danny 745 Napisano 12 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2406 Napisano 16 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2406 Napisano 24 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 1530 Napisano 2 Marca To jest koszykówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5176 Napisano 2 Marca Godzinę temu, Tecu napisał: To jest koszykówka Ten z 7 czerwony holuje gałę niczym Melo w najlepszych swoich latach. Ale generalnie to mi oczy krwawią. Dzięki Tecu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7483 Napisano 3 Marca (edytowane) Edytowane 3 Marca przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosi 68 Napisano 4 Marca Bryce Aiken w 12 spotkaniach tego sezonu miał 23/23 z linii rzutów wolnych. Potem wydarzyło się to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 501 Napisano 6 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5176 Napisano 7 Marca 14 godzin temu, Pablo81 napisał: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 1530 Napisano 13 Marca Było już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5176 Napisano 13 Marca 9 minut temu, Tecu napisał: Było już? Ze 28 razy ale za każdym razem bawi tak samo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ttr 420 Napisano 16 Marca (edytowane) https://streamable.com/gmjh2w https://streamable.com/85oxrq Niezły comeback przynajmniej Edytowane 16 Marca przez ttr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2406 Napisano 17 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 145 Napisano 22 Marca XDDDDDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 560 Napisano 26 Marca W dniu 2.03.2021 o 19:14, Tecu napisał: To jest koszykówka I w to mi graj, ja zawsze na bakier z kozłowaniem W dniu 13.03.2021 o 21:55, Eld napisał: Ze 28 razy ale za każdym razem bawi tak samo . Dalej nie wiem do końca co kto na na który kosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 349 Napisano 26 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PH#1 149 Napisano 27 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 2376 Napisano 27 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1366 Napisano 27 Marca (edytowane) Polska koszykówka w pigułce Edytowane 27 Marca przez cvbe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach