RonnieArtestics 3425 Napisano 25 Marca 2017 Mój plan pt. wywalmy Pacers z PO póki co dalej się sprawdza. gadaj zdrów, a chicago przegrywa dzis z philly, to kto ma ich niby wypchnąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12196 Napisano 25 Marca 2017 Można się bawić tankując? Suns pokazują że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mxsjvszo 6 Napisano 26 Marca 2017 Wall dzisiaj on fire. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 27 Marca 2017 Źle się dzieje w państwie Baryłowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12196 Napisano 27 Marca 2017 szkoda, że DMC nie gra - byłoby łatwiej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12196 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) nie wiem czy jest w lidze bardziej wkurwiający gracz niż Smart aha - i na jego flopy nabierają się już chyba tylko komentatorzy Celtów Edytowane 30 Marca 2017 przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 710 Napisano 1 Kwietnia 2017 zaczynamy derby LA czemu jest jakas zryta kamera znad kosza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1560 Napisano 1 Kwietnia 2017 zaczynamy derby LA Mogliby już je zakończyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlaKB 2201 Napisano 1 Kwietnia 2017 Oglądacie Polsat sport? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 902 Napisano 1 Kwietnia 2017 tak. Karnowski to jest worek pyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 1 Kwietnia 2017 Karnowski dzisiaj miał niezły początek.,Tylko "oczko mu się odlepiło, temu misiu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 6 Kwietnia 2017 chyba póki co nic z tego nie będzie, Harden już dostał dwa takie gwizdki, że kaczka, to max co może z tego być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 6 Kwietnia 2017 no jednak jeszcze jest jakaś tam szansa, szkoda, że Wilson kompletnie bez koncentracji dzisiaj, najgorsze, że muszę o 9 wstać i boje się, że przymule na darmo ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 6 Kwietnia 2017 Z Houston zawsze jest szansa. Choć to jak Denver "broni" paint to straszna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12196 Napisano 6 Kwietnia 2017 no jednak jeszcze jest jakaś tam szansa, szkoda, że Wilson kompletnie bez koncentracji dzisiaj, najgorsze, że muszę o 9 wstać i boje się, że przymule na darmo ;/ praca zdalna uber alles (to chyba jakiś fan nba wymyślił) strasznie szybkie tempo i strasznie dużo kompletnych pudeł z obu stron (procenty Rockets zawyżone przez masakrę jaką Capela/Nene robią na Jokicu ) generalnie nie wiem czy jest obecnie w NBA (poza masą przerw) coś bardziej wkurwiającego niż te wymuszone faule, kiedy rzucający sam się fauluje o przeciwnika (chyba przez to zacznę hejtować Rockets - bo nikt inny nie robi tego na taką skalę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) bo Denver nie ma bronić paint tylko naparzać punkciory, no ale jak nie wchodzą open looki za tróję, to ciężko oczekiwać cudów w tej materii widać jednak w nogach ten wczorajszy shootout z NOP @julek ja od grudnia na L4 więc praca mi niestraszna, mam angielski na 12 i jeszcze homeworka nie zrobiłem, jak zwykle zresztą Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12196 Napisano 6 Kwietnia 2017 ja od grudnia na L4 więc praca mi niestraszna, mam angielski na 12 i jeszcze homeworka nie zrobiłem, jak zwykle zresztą uuu to coś poważnego pewno - zdrowia oglądaj mecze po angielsku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) no przecież tylko po angielsku oglądam nie jest z tym lengłydżem aż tak zle, ale jednak nie jest to poziom, którym mogę się choćby tutaj chwalić stąd się dokształcam skoro i tak mam full wolnego czasu a co to zdrowia to kolano - ląkotka (pozdro Mirwir;) po wielokrotnie przetrąconym ACLu, prawie jak Gallo <3 Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak to jest z Mudiey on miał kontuzje, że tyle nie grał. Czy Nuggets doszli do wniosku, że im bardziej szkodzi niż pomaga? Bo trochę spotkań stracił. @LBS ja ostatnio wykonałem sprint i od 3 dni kolano w lodzie Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Mirwir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 6 Kwietnia 2017 Jak to jest z Mudiey on miał kontuzje, że tyle nie grał. Czy Nuggets doszli do wniosku, że im bardziej szkodzi niż pomaga? Bo trochę spotkań stracił. @LBS ja ostatnio wykonałem sprint i od 3 dni kolano w lodzie Mudiay złapał kontuzje pleców po angry łokciu od DeAndrzeja, leczył się dobry miesiąc, a potem jak wrócił to Nelson był w takiej formie, że nie było dla niego już miejsca w rotacji dbaj o siebie Pablito, bo lato nadchodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach