RappaR 7704 Napisano 28 Grudnia 2016 Durant niby jest zajebisty, ale mijac 70 letniego Jeffersona, to moze i mi z 2 razy by sie udalo, Cavs musza jedyne co wymyslec to obronce na Duranta co go ustoi, ala GSW w zeszlych po gdzie Durant nie potrafil nic minac i wygladal mizernie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Od sezonu 19/20 Warriors mają grać w nowej Chase Center w San Francisco. Ma mieć między 17 i 19 tys miejsc. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez TuPalnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pozioma 332 Napisano 6 Stycznia 2017 Powiedzmy sobie szczerze, KD to świetny gracz, ale on nie zrobi tego co potrafi Curry. A Steph wygląda obecnie nie jak TOP 3, ale TOP 20 graczy tej ligi, nie jest już najlepszym trójkowiczem, taki Lowry czy Gordon robią to na podobnym poziomie. ba, są o niebo skuteczniejsi. Kto wie, czy Rockets, jeśli trafią z formą to po prostu GSW nie rozstrzelają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 7 Stycznia 2017 Powiedzmy sobie szczerze, KD to świetny gracz, ale on nie zrobi tego co potrafi Curry. A Steph wygląda obecnie nie jak TOP 3, ale TOP 20 graczy tej ligi, nie jest już najlepszym trójkowiczem, taki Lowry czy Gordon robią to na podobnym poziomie. ba, są o niebo skuteczniejsi. Kto wie, czy Rockets, jeśli trafią z formą to po prostu GSW nie rozstrzelają... Ja mam takie właśnie głupie wrażenie, że Hardeny pokonają GSW a Raps pokonają Cavs. Ale to raczej z przekory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 7 Stycznia 2017 ta akcja pod koniec czwartej kwarty, gdy Durant zabrał piłkę Curze i Green był wściekły, pokazuje chyba, że atmosfera w szatni nie jest tam najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) https://www.facebook.com/Flo2Flo.Basketball.News/videos/1443795075633157/ Edytowane 7 Stycznia 2017 przez kulfon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vonBaron 189 Napisano 7 Stycznia 2017 Curry też miękka faja oddaje mu piłę i odchodzi obrażony jak panienka, KD już chyba na serio przejął ten zespół a to dobrze nie wróży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 7 Stycznia 2017 Curry też miękka faja oddaje mu piłę i odchodzi obrażony jak panienka, KD już chyba na serio przejął ten zespół a to dobrze nie wróży. Dlaczego? Może wznieść go na wyższy poziom. Nikt jeszcze nie przegrał prowadząc 3-0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
steve 493 Napisano 7 Stycznia 2017 Memphis to by byl najtrudniejszy mozliwy przeciwnik dla GSW na zachodzie w PO. Oby w drugiej rundzie sie spotkali bo moze byc swietna seria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maju 202 Napisano 7 Stycznia 2017 Curry też miękka faja oddaje mu piłę i odchodzi obrażony jak panienka, KD już chyba na serio przejął ten zespół a to dobrze nie wróży. Która minuta/akcja? Szukałem, nieznalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mxsjvszo 6 Napisano 7 Stycznia 2017 Która minuta/akcja? Szukałem, nieznalazłem. https://www.instagram.com/p/BO9MHtSAx4s/ Zapewne o to chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek9248 1853 Napisano 7 Stycznia 2017 Najgłupsze w tej sytuacji jest to, że Durant przechodząc do Warriors powinien się uczyć. Trafił z wesołej Oklahomy, od hura bura Westbrooka do ludzi, którzy zbudowali całkiem szybko coś wielkiego. Klikającą drużynę z zupełnie nowym spojrzeniem na koszykówkę. Wypracowali sobie schematy, które doprowadziły ich do mistrzostwa (prawie b2b), do paru rekordów - w tym 24-0 i 73-9 -, po drodze eliminując Duranta z Westrbookiem i ich hero ball, gdzie support OKC zagrał jednocześnie serie, której już żaden z nich pewnie w życiu nie powtórzy. No i skończyło się wpierdalem. To czemu, do jasnej cholery, Kevin nie potrafi zrozumieć, że czekanie 20 sekund z piłką na szczycie żeby rzucić z obrońcą przed twarzą, trójkę, w momencie jak są +2 jest cholernie głupie? Czemu nikt tam nie ma na tyle jaj (poza Drayem pewnie) żeby powiedzieć mu "stań z boku i się ucz. Do play-off masz ogarnąć, jak się to robi w racjonalny sposób". Jeśli Kerr chce to ogarnąć to powinien natychmiast zareagować na tą sytuację. Solidny zjebka przy drużynie, odcięcie KD od takich indywidualnych wybryków w crunch time, cokolwiek. Gdybym był kibicem GSW moja frustracja byłaby wielka. Na szczęście jedyne co z mojej perspektywy się oddala to szansa na jakieś epickie finały. Być może za kilka lat dojdziemy do wniosku, że para RW-KD była najgłupszym, najmniej reformowalnym duetem superstarów ever? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 7 Stycznia 2017 Z-BO druga młodość z ławki oby GSW trafiło na Memphis i będzie miało przeprawę jak OKC kilka sezonów temu. GRIT&GRIND patałachy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rodman91 495 Napisano 7 Stycznia 2017 Ja mam takie właśnie głupie wrażenie, że Hardeny pokonają GSW a Raps pokonają Cavs. Ale to raczej z przekory. Nie widzę tego, by Raptors mogli pokonać 4 razy Cavaliers w serii best of seven, jeśli drużyna z Cleveland będzie zdrowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4504 Napisano 7 Stycznia 2017 Durant w 4 kwarcie i OT 0-4 ZA 3 0-5 FG 3-7 FT 3 TO Kto oddaje na 5 rzutow w 4 kwarcie i dogrywce 4 trojki? I to pewnie wiekszosc przez rece jak ta za ktora dostal zjebke od Greena.Durant moze czyscic buty Lebronowi.Od jakiegos czasu nie dodaje nic do swojej gry i bazuje na swoim talencie rzutowym.To samo bylo w meczu z Cavs gdzie w koncowce oddawal jamies chore rzuty.Nie ma post upu, nie mija, passing bez szalu. 33333333333333 przez rece to dzisiejszy Durant. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 7 Stycznia 2017 Najgłupsze w tej sytuacji jest to, że Durant przechodząc do Warriors powinien się uczyć. /ciach/ Być może za kilka lat dojdziemy do wniosku, że para RW-KD była najgłupszym, najmniej reformowalnym duetem superstarów ever? Generalnie masz racje, ale w NBA jest pewna choroba, która nazywa się "National TV game", a w tym sezonie z racji nowej umowy takich spotkań jest o wiele więcej. W tych spotkaniach topowe gwiazdy NBA w końcowych momentach wyrównanego spotkania, grają swoje hero ball. I to nie zależnie czy mamy do czynienia z Hardenem, Westbrookiem, Durantem czy Currym. Wpada super jest highlight, zawodnik jest bohaterem, nie wpada no cóż. Inna sprawa, że spotkania National TV mają zaskakującą tendencje do bycia wyrównanymi, nawet jeśli w któreś kwarcie pachnie blow outem.2-3 gwizdki w jedno stronę i spotkanie może zrobić się zacięte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truth 240 Napisano 7 Stycznia 2017 Durant w 4 kwarcie i OT 0-4 ZA 3 0-5 FG 3-7 FT 3 TO Kto oddaje na 5 rzutow w 4 kwarcie i dogrywce 4 trojki? I to pewnie wiekszosc przez rece jak ta za ktora dostal zjebke od Greena.Durant moze czyscic buty Lebronowi.Od jakiegos czasu nie dodaje nic do swojej gry i bazuje na swoim talencie rzutowym.To samo bylo w meczu z Cavs gdzie w koncowce oddawal jamies chore rzuty.Nie ma post upu, nie mija, passing bez szalu. 33333333333333 przez rece to dzisiejszy Durant. Mnie tutaj najbardziej szokuje linijka z osobistymi. Przecież jak na Duranta to to jest dramat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 7 Stycznia 2017 Durant to zagral typowa koncowke z czasow OKC. Dla mnie wina Kerra ze dopuszcza do czegos takiego i brak jaj u Kury, ktory mogl pokazac, ze to jego team, a Durant to mu zaslone moze postawic i tyle. Im dalej w sezon, tym bardziej widze rwalna szanse na b2b Cavs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 7 Stycznia 2017 Ale ft 3/7? "klacz" jak zboj. Nie jest troche tak, ze Durant wyglada w gsw na nastepnego co wyglada super jak "idzie"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
microlab 671 Napisano 7 Stycznia 2017 Dobrze Draymond zrobił. Widać jak juz w OT opierdala Duranta, za to, co odjebał, a ten wyraźnie jest przestraszony. Zresztą, zachowanie Stepha wcale nie takie złe, że oddał tą piłę. Przynajmniej następnym razem nie będzie wątpliwości kto ją bierze. A przez finały ludzie zapomnieli kto jest jednym z lepszych closerów w NBA. Ogólnie widać też kto jest mentalnym liderem tej drużyny i ma największe jaja (zaś jaja przeciwników obrał sobie na cel). Szacun. Generalnie dobrze, że jakimś cudem GSW tego nie wygrało, bo pewnie kultywowano by tą patologię, a tak mamy Wariors blew a 20 points lead, śmiszne memy i kwejki, a co najwazniejsze nauczkę na przyszłość. Gratki dla Memphis. Mogą z głową w górze patrzeć w przyszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach