fluber 9918 Napisano 7 Września 2022 7 minut temu, Cardi napisał: W skrócie to wszystko działa jak powinno. A 5000zł raz na dwa lata, z możliwością odsprzedania swojego urządzenia za 2-2,5k po tych dwóch latach to nie tak wiele. A co nie działa jak powinno w telefonach za kilka stów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 7 Września 2022 Teraz, fluber napisał: A co nie działa jak powinno w telefonach za kilka stów? Wyłączające się apki, rozłączające się urządzenia bluetooth, słuchawki bezprzewodowe, których nie można używać z telefonem schowanym w kieszeni, rozłączające się zegarki Garmina z telefonem, pierdylion powiadomień widmo - dźwięk powiadomienia bez powiadomienia, wyciszone alarmy, które niby dzwoniły. To tak pierwsze z brzegu, które pamiętam z Huawei P20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 7 Września 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Wyłączające się apki, rozłączające się urządzenia bluetooth, słuchawki bezprzewodowe, których nie można używać z telefonem schowanym w kieszeni, rozłączające się zegarki Garmina z telefonem, pierdylion powiadomień widmo - dźwięk powiadomienia bez powiadomienia, wyciszone alarmy, które niby dzwoniły. To tak pierwsze z brzegu, które pamiętam z Huawei P20. Dziwne. Ja mam też redmi jak @P_M i słuchawki bezprzewodowe działają bez zarzutu, garmin Fenix 6 pro nie ma najmniejszych problemów, apki działają normalnie, z dźwiękami nie miałem żadnych problemów. Teraz po paru latach czasami mi laguje jak ktoś do mnie dzwoni jak jestem w apce i przez 2 sekundy mam biały ekran ale poza tym wszystko działa. A w przeciwieństwie do smartwatchy to nie bardzo widać różnice w liczbie funkcji wraz z ceną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 7 Września 2022 Teraz, fluber napisał: Dziwne. Ja mam też redmi jak @P_M i słuchawki bezprzewodowe działają bez zarzutu, garmin Fenix 6 pro nie ma najmniejszych problemów, apki działają normalnie, z dźwiękami nie miałem żadnych problemów. Teraz po paru latach czasami mi laguje jak ktoś do mnie dzwoni jak jestem w apce i przez 2 sekundy mam biały ekran ale poza tym wszystko działa. A w przeciwieństwie do smartwatchy to nie bardzo widać różnice w liczbie funkcji wraz z ceną Nie pytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 7 Września 2022 Teraz, Cardi napisał: Nie pytałem. Może trafiłeś na dupiasty model taniego telefonu i niepotrzebnie przeplaciles. Te parę tysięcy to nie byle co jednak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 7 Września 2022 Teraz, fluber napisał: Może trafiłeś na dupiasty model taniego telefonu i niepotrzebnie przeplaciles. Te parę tysięcy to nie byle co jednak. Huawei P20 gdy wchodził P30Pro to jakbym dzisiaj zamawiał iP13Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1588 Napisano 7 Września 2022 14 minut temu, Cardi napisał: Wyłączające się apki, rozłączające się urządzenia bluetooth, słuchawki bezprzewodowe, których nie można używać z telefonem schowanym w kieszeni, rozłączające się zegarki Garmina z telefonem, pierdylion powiadomień widmo - dźwięk powiadomienia bez powiadomienia, wyciszone alarmy, które niby dzwoniły. To tak pierwsze z brzegu, które pamiętam z Huawei P20. damn to jakies grube fuckupy, jakaś ewidentnie spierdolona sztuka Ci się trafiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 7 Września 2022 17 minut temu, Cardi napisał: rozłączające się zegarki Garmina z telefonem Btw. Jak się Twój forerunner sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 7 Września 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Btw. Jak się Twój forerunner sprawuje? Ojciec chwali. 21 godzin temu, Cardi napisał: iPhone 14 : 1 029 € en 128 Go, 1 149 € en 256 Go et 1 379 € en 512 Go iPhone 14 Max : 1 129 € en 128 Go, 1 249 € en 256 Go et 1 479 € en 512 Go iPhone 14 Pro : 1 279 € en 128 Go, 1 399 € en 256 Go et 1 629 € en 512 Go iPhone 14 Pro Max : 1 379 € en 128 Go, 1 499 € en 256 Go et 1 729 € en 512 Go 14 $799 14 Max Plus $899 Czyli wg Apple tyle co 13tki jak wychodziły, problem w tym, że nie było 13 Max/13 Plus XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5517 Napisano 7 Września 2022 1 godzinę temu, P_M napisał: I żeby nie było, stać mnie na tego iphone'a, po prostu mam inny system wartości, a ciekawi mnie co kieruje innymi przy jego zakupie ogólnie zgadzam się z Tobą, do tej pory najdroższym telefonem jaki kupiłem był chyba Huawei P10 za 300€ w 2018 - to właśnie ta menda co się nie chce zepsuć:) Ale akurat finansowo by mnie nowy tel (ZF 9 / Galaxy 22) nie nadwyrężył, stąd pomysł by sobie kupić jakiegoś flagowca raz w życiu. I też myślę, że przy moim poziomie dbania o telefony spokojnie powinien na 3-4 lata minimum starczyć, może więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7381 Napisano 15 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 19:30, Cardi napisał: Wyłączające się apki, rozłączające się urządzenia bluetooth, słuchawki bezprzewodowe, których nie można używać z telefonem schowanym w kieszeni, rozłączające się zegarki Garmina z telefonem, pierdylion powiadomień widmo - dźwięk powiadomienia bez powiadomienia, wyciszone alarmy, które niby dzwoniły. To tak pierwsze z brzegu, które pamiętam z Huawei P20. Ja to wszystko mam w iphonie pro max 13 co wymieniłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bostonian 135 Napisano 6 Października 2022 Need help. Zona wspanialomyslnie dala mi w spadku Iphonea 11 pro i absolutnie nie radze sobie z tak duzym telefonem. Przez ostanie 2 lata mialem SE i teraz widze ze dla mnie najwazniejsza jest mozliwosc trzymania i obslugi tel jedna reka (wiem jak wspaniale to brzmi). No wiec - 13 mini czy moze odswiezony SE? A moze jeszcze cos innego? Ogolnie w tel uzywam budzika, troche muzyki, yt, troche czytania, mniej dzwonienia i pisania, czasem kilka fotek/video na koncercie czy meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 1097 Napisano 6 Października 2022 13 mini. Można zamykać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 890 Napisano 6 Października 2022 Naszedł i mój czas na zmianę telefonu. Jestem mocno nastawiony na zenka 9 natomiast boli mnie to 2 letnie wsparcie. Dziś była premiera pixela 7. Ktoś miał z nimi do czynienia? Ogólnie na ten moment zenek/motka ultra/nothingphone. Coś jeszcze warte rozważenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) 14 godzin temu, kolader napisał: Naszedł i mój czas na zmianę telefonu. Jestem mocno nastawiony na zenka 9 natomiast boli mnie to 2 letnie wsparcie. Dziś była premiera pixela 7. Ktoś miał z nimi do czynienia? Ogólnie na ten moment zenek/motka ultra/nothingphone. Coś jeszcze warte rozważenia? Pixele nie są dystrybuowane w Polsce, coś jak Xiaomi 10 lat temu, więc liczba osób "mających styczność" jest dość mocno ograniczona. Edytowane 7 Października 2022 przez Cardi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 830 Napisano 7 Października 2022 Pixela kup przez kogoś w Reichu. Dostaniesz fajne bonusy. Ale tylko w Reichu. Jedyną alternatywą dla Androida są naciągacze z apple? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 890 Napisano 7 Października 2022 9 godzin temu, Cardi napisał: Pixele nie są dystrybuowane w Polsce, coś jak Xiaomi 10 lat temu, więc liczba osób "mających styczność" jest dość mocno ograniczona. xkom i empik mają w swojej ofercie ale tam pewnie będzie spora przebitka. A pytam bo może jednak ktoś miał styczność. Godzinę temu, ptak napisał: Pixela kup przez kogoś w Reichu. Dostaniesz fajne bonusy. Ale tylko w Reichu. Jedyną alternatywą dla Androida są naciągacze z apple? Trzeba jeszcze kogoś tam mieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5517 Napisano 11 Grudnia 2022 nie wiedziałem, gdzie wrzucić, więc wrzucam tutaj: ktoś kupił dzieciakowi smartWatcha z tych dla dzieci, z GPSem etc? nie, nie mam o tym żadnego pojęcia, ale mam siostrzeńca lat już prawie 6 i zastanawiam się z reszto familii co by mu to pod choinkę . I wcale jeszcze nie wiem, czy to jest dobry pomysł, no ale się zastanawiam tu z google pierwsze z brzegu https://www.neonet.pl/blog/smartwatch-dla-dziecka-ranking.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach