danp 262 Napisano 18 Września 2016 Alez przesiew wsrod startujacych RB, to jest zawsze ryzyko przy tym ile oni hitow dostaja. Zaraz zaczna sie bye weeki, przy ograniczonej ilosci dobrych rb bedzie coraz ciekawiej, i trudniej wystawic mocny sklad na poszczegolne kolejki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 19 Września 2016 Tylko ty mozesz miec tyle szczescia zeby wybrac 3 defensorow ktorzy dadza ci az 50pkt Nie ma sie co lamac, nawet bez Gronka pewnie wygrasz, twoj qb mial fatalny match up. Aha i zaden mecz nfl nie rusza o 21 polskiego czasu panie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 19 Września 2016 Kolejny RB polamany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 19 Września 2016 With the first pick of NFL Fantasy 2016/17 season the Armored Skittles select Adrian Peterson and he goes down with knee injury in the second week of the season. Senkju, kontuzje to c***e. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 19 Września 2016 Nie jest niby az tak zle jak oryginalnie to wygladalo, rano mu cykna MRI, na razie HC gadal ze jest lepiej niz sadzili. Moze nawet 1 week pauzy na krzyz. Swoja droga AP wygladal przez wiekszosc meczu bardzo slabo, kolejna defensywa ktora go ladnie powstrzymala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 19 Września 2016 cały czas klatwa zeszłego sezonu. Wszyscy zawodnicy dobre matchupy i wszyscy mega rozczarowanie. Poza Greenem tydzień temu, ani razu nikt mi nie wypalil. k**** niemożliwe to jest aż. Yahoo wybierali rok temu, ja teraz i dalej cały zespol to rozczarowanie. Przegranej z zespołem z 3TE z czego jeden na benchu to się nie spodziewałem. 40fp dwóch obrońców, u mnie cały O bez Colemana i Jonesa tyle nie ma k****. Standardowo byłem faworytem Dobrze, że nie obliczaja w pokera jak mocna jest ręka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 19 Września 2016 @wowo nie masz zlego skladu, jeszcze wypali imo Swoja droga w dupe z tymi ich match upami, czerwony, zielony i inne bzdury, to samo ich przewidywania punktowe. Ja dzieki Diggsowi prawie dogonilem Slawa, prawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 19 Września 2016 W tamtym roku się tym sugerowalem teraz już ni c***a :-P Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 19 Września 2016 (edytowane) A u mnie dla odmiany prawie wszystko siadło. Dwóch Benjaminów łącznie 4 TD i 47 FP, kicker zrobił 15 FP, a Michael Floyd skończył mecz ze wspaniałymi statami: 1 Rec TD, 8 Rec Yds ;] No i przede wszystkim mistrz pokonany ;] Edytowane 19 Września 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 19 Września 2016 btw. według yahoo tego ma wciąż 4% szans na wygraną z hirkiem. Wystarczy, że Jordan Matthews zrobi -7,61 fp. Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 19 Września 2016 No juz teraz wiem czemu "przegralem" ze Slawem, zabrane nieslusznie TD Staffordowi (szczegolnie ten pierwszy przez niby faul Ebrona-bzdura), i Hopkinsowi. No od razu czuje sie lepiej jak jest na kogo badz na cos zwalic wine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 20 Września 2016 Co za come back!!! Ryan Mathews my man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw441 51 Napisano 20 Września 2016 Moja obrona w sumie całe 8pkt, chyba poszukam jakiegos trade bo to paranoja tak przegrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 633 Napisano 20 Września 2016 Slawo, u mnie nadal na trade blocku Bowman i Collins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastillon 108 Napisano 20 Września 2016 Przede mną najtrudniejszy matchup w tym tygodniu, przeciwko najlepszemu składowi w lidze. Dobrze że Packers grają w końcu u siebie, spodziewam się deszczu TD do Nelsona i Cobba Jak do tej pory miałem trochę szczęścia, bo rywale przeciwko mnie underperformed. Widać to zresztą w statystykach, bo moi przeciwnicy mają najmniej pktów w lidze Może to przez ten mój defense Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heronim 99 Napisano 20 Września 2016 Oj tam zaraz najlepszy skład chociaż póki co wiele nie wskazuje na to, żeby ktoś z tego składu mocno zwolnił w najbliższym czasie. No zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 20 Września 2016 Defense wins championship czy jak to tam szlo Graty bast za start, no i graty kucio za wygrana, za 2 tygodnie mamy "wielki" mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 21 Września 2016 Ty wez lepiej kucio wywal ludzi ktorzy sa na IR, po cholere ich kisisz? Ja sam zaraz Abdullaha wywale jak sobie tylko obczaje jakiegos mega sleeperka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolek23 229 Napisano 21 Września 2016 Zacząłem po troszku bawić się w Fantasy NFL na NFL.com, między innymi wczoraj wydraftowałem sobie kolejną ligę do ogarnięcia i mam taki problem, że nie widzę jej gdy kliknę na My Leagues.. Jakieś pomysły jak to naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Nie gramy na NFL.com, ale moje dwa pomysły są takie: 1. Nie zapisało się 2. Ad block (mało prawdopodobne) Edytowane 21 Września 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach