Cisza 1028 Napisano 5 Września 2016 R będzie kręcił statystyki Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Szukam kickera bo Bearsi Goulda wczoraj wycieli Przecież sam mówiłeś, że jest dużo kickerów na FA, ale zawsze mogę zaproponować Santosa np. za Diggsa. wowo - nie żartujmy sobie Edytowane 5 Września 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 5 Września 2016 aż tak nierówny ten trade Ci się wydawał? Pytam serio bo rozumiem, że kogoś możemy lubić lub nie z zawodników ale wartość była zbilansowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 5 Września 2016 To już chyba kwestia indywidualnej oceny. Fakt lubię swoich grajków, ale mimo wszystko wydaje mi się, że nie było równo. Myślałem, że zaproponowałeś na zasadzie "a nóż, pomyli mu się przycisk", ale skoro uważasz, że było równo to spoko, wybaczam. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 5 Września 2016 @wowo to do mnie? @Skoczku no to raczej zart z mojej strony, smieje sie ze mi Bearsi mojego kickera wycieli @R.Matthewsa chcialem zaproponowac bastowi za J.Jones ale raczej sie nie zgodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 5 Września 2016 Nie no skoczek nie pierdol Mi się cały czas wydaje, że w moich propozycjach (poza kilasem) oddaje sporo więcej a nie wiem czy potrzebnie ale chciałbym mieć więcej zawodników, których lubię. Coopera zgarnąłeś za szybko a zostawiłeś Jeffreya, który będzie kozakiem ale jakoś za nim nie przepadam. Ogólnie u mnie Jeffrey do wzięcia za WR2 albo w paczkach. Ode mnie do wyjęcia są generalnie (nie umiem do trading blocku dodawać): Jeffrey, Hill, Jennings, Cobb + Sims jako zajebisty asset może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 5 Września 2016 Corey Graham u mnie dostępny, przy lipnych LB z Bills będzie miał sporo tackli :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 5 Września 2016 No to mamy problem wowo, bo ja też lubię Coopera. Gdyby było inaczej to nie wybierałbym go tak wysoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw441 51 Napisano 5 Września 2016 @R. Mathews nie wytrzyma dluzej niz pol sezonu bez kontuzji/wstrzasnienia, ale nie bede zdradzal po co bylby mi potrzebny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 5 Września 2016 Jesteś kibicem Eagles, już nic więcej nie trzeba mówić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Wymienię NaVorro Bowmana za odpowiednią cenę Co jest dla ciebie odpowiednia cena? edit: Kilas typera na stronie ligi nie ma jak bylo kiedys? I nie ma tez czata jak bylo rok temu? Edytowane 5 Września 2016 przez danp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 633 Napisano 6 Września 2016 Odpowiednia, czyli żebym miał szanse coś zyskać na innej pozycji. W szczególności interesuje mnie początek sezonu, bo Bell jest zawieszony, a Edelman nie ma Brady'ego. Co do typowania to można obecnie typować po kliknięciu na "Matchups". Czat z kolei został z kolei przez yahoo zupełnie wywalony (https://help.yahoo.com/kb/SLN27859.html). Yahoo póki co strasznie daje dupy w tym sezonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 633 Napisano 6 Września 2016 (edytowane) No to Bast szybko poprawił swoją sytuację po drafcie. Z teoretycznie kiepskiej pozycji negocjacyjnej zamienił Julio i Brady'ego na Alshona, Cobba, Hilla i Simmsa. Edytowane 6 Września 2016 przez Kily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastillon 108 Napisano 6 Września 2016 W wyniku trejdu week 4 (vs Kily) biorę wolne od fantasy bo Packers nie grają (Rodgers, Jordy, Cobb). Kily wygrał trejd nie będąc stroną umowy. Mistrz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 6 Września 2016 Bardziej wyrównana liga to dobre rozwiązanie dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 633 Napisano 6 Września 2016 Mówisz Bastek jakbym bez tego trade'u miał z Tobą przegrać w week 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastillon 108 Napisano 6 Września 2016 Mówisz Bastek jakbym bez tego trade'u miał z Tobą przegrać w week 4 Zawsze był cień szansy, no ale wywiesiłem białą flagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 633 Napisano 6 Września 2016 Już wprawdzie po drafcie i ta rada się nie przyda, ale przynajmniej można się dowiedzieć czy Brady u nas poszedł za szybko czy za późno https://www.youtube.com/watch?v=ONYAdnxwc7E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) http://ussports.center/liga-typerow-nfl-2016/ ktoś zainteresowany? Menago odpowiadajcie na trade'y Edytowane 8 Września 2016 przez Cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 9 Września 2016 (edytowane) wg. yahoo jestem niewielkim faworytem, także pierwszy matchup na pewno w ryj. Rok temu byłem zawsze wg. nich faworytem (nawet 70 do 30) i zawsze w ryj. Jak wygrałem to jako underdog. W ogóle mega mi się podoba twój skład danp Myślę, że obrońcy zrobią różnicę dla ciebie, chyba że ktoś z O wystrzeli jak Anderson dzisiaj Edytowane 9 Września 2016 przez wowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach