SkoczekS1 1069 Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) up Cisza - nie pij. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 28 Sierpnia 2016 Spoko spoko 2 piwka wczoraj walczyłem... violating substance abuse Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 Miałem z 9 wybierać nie? A 8 mam Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Z 8. Z 9 Sławek, który swoją drogą jako jedyny nie odczytał przypomnienia. P.S. Rada Skoczka chyba za poźno udzielona, bo Cisza już myli tematy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 28 Sierpnia 2016 Z 9 mam wybierać taki sobie wybrałem nawet kilka stron wcześniej jest lista i jestem 9 a slav 8 Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka w sumie po czasie, ale niech będzie Ostatecznie kolejność w drafcie jest następująca: 1. Hirek 2. Maciek 3. Bastillon 4. Wowo 5. Macias 6. Danp 7. Kucio 8. Slava Medvedenko 9. Cisza 10. Skoczek 11. Kily 12. Tego Jedynie Danp ma ten sam numerek co rok temu. Ciekawe czy wybierze tak samo trafnie w pierwszych trzech rundach (mały trash talk przed sezonem nie zaszkodzi) Patrz Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) O k****. Sorry Cisza, my bad. :/ Teraz chyba nie mam możliwości zamienienia Was :/ yahoo pokazuje, że najpóźniej godzinę przed draftem można Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Kily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macias 166 Napisano 28 Sierpnia 2016 k**** panowie nie da się 15 minut później dać draftu? Dopiero z meczu wróciłem, jest w ogóle jakaś aplikacja na androida z yahoo fantasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 nic już nie mogę zmienić, yahoo ubzdurało sobie, że wszelkie zmiany przestają być możliwe na godzinę przed draftem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macias 166 Napisano 28 Sierpnia 2016 Dobra, dzięki Kily, dam radę jakoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 28 Sierpnia 2016 k**** wchodzę na draft i mnie wywala bo unreliable internet connection. pi****le, dopiero wróciłem z obozu do domu, nie mam lapka i siedzę na tablecie ale internet hula. Ktoś wie o co chodzi ? Nie dźwignę znowu autodraftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 poprobuj z roznymi przegladarkami moze, kurde ze tez musi sie cos pierdzielic po zlosci :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 ale mnie yahoo wydymalo, aż jestem zły, że draftowałem na spontanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 28 Sierpnia 2016 Kucio zszokowal mnie draft... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 28 Sierpnia 2016 Masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 28 Sierpnia 2016 Czemu? Twoj korpus RB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 28 Sierpnia 2016 Sluchaj rozne drogi prowadza do celu, powodzenia. Aha i w zasadzie nikt mi nie zajebal jakiegos gracza tuz przede mna, z wyjatkiem wowo i AJ Green w I rundzie, gdzies tam chcialem Tomka ale zwinal go Bast bodajze ze 2 rundy zanim czulem sie ok wzieciem gracza na 11 kolejek. Dlatego z wowo wyjasnie sobie wszystko w I kolejce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 28 Sierpnia 2016 Sorry stary. Oby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 Brady by nie dotrwał tak czy inaczej do Twojego wyboru, Danp no nie mogę przeżyć tego Chandlera Jonesa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 28 Sierpnia 2016 Dziękuje! No, a z RB jest tak, że zaraz ktoś wystrzeli i będę mieć porządnego! Ale mowisz o ludziach z waivers? Bo jak tak to wiesz jest 11 chetnych jeszcze patrzac na to jak slabo bylo z rb rok temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 28 Sierpnia 2016 No nie wszyscy twoi TE to okazy zdrowia, ale niemniej jednak strategia dosyc ciekawa obladowac sie potencjalnymi czolowymi TE. Ty jeszcze wierzysz w Camerona? To nie czasy z Browns "sto" lat temu Aha no i oczywiscie Langford bedzie lepszy niz wiekszosc "specow" pomimo roznych statystyk i metryk probuje nam wmowic. Tylko Cutlera nie bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 28 Sierpnia 2016 już w zeszłym roku było widać, że Langford jest znacznie lepszy niż wszyscy "spece" piszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach