Magda 0 Napisano 18 Grudzień 2015 Hej, Przejrzałam już nieco forum, ale nie znalazłam do końca odpowiedzi na moje wątpliwości. Co byście polecili - piłkę Spalding TF-500, czy Neverflat Indoor/Outdoor? Ma to być prezent dla osoby mającej pojęcie o grze zakładam, że teraz wykorzystywana będzie na hali, ale w lecie również na zewnątrz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys 321 Napisano 18 Grudzień 2015 Szczerze mowiac to obydwie pilki sa tak samo dobre z kazdej bedziesz zadowolona. Neverflat nie trzeba pompowac i ma troche inny dzwiek przy odbijaniu, ale czy gorszy lepszy kwestia gustu, mi sie na pcozatku wydawal dziwny, ale ostatnio pokazywalem klientowi i stwierdzilem, ze mi sie podoba, ze jest taki inny, jakby pelniejszy. Obydwie pilki to absolutne top i kazda bedzie dobra. Neverflat ma podelko, wiec niby jako prezent zrobi lepsze pierwsze wrazenie. a tak to wizualnie TF-500 jest jasniejsza, a neverflat ciemna i tymbym sie kierowal najbardziej, ale osobiscie bralbym bardziej pod uwage tf-500 czy spalding grip control, bralbym ta druga, ma najlepsza skore z pilek in/out. Wszystkie oczywiscie dostaniesz w naszym sklepie http://sklepkoszykarski.pl/pilki-do-koszykowki-in-out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cywek 0 Napisano 23 Lipiec 2018 (edytowane) A ktora z pilek ( TF-500 i Never Flat ) lepiej znosi gre na zewnatrz? Drugie co mnie zastanawia to jak to sie ma do boiska asfaltowego / sztucznej nawierzchni? W okolicy mam 2 boiska z rozna nawierzchnia i zastanawiam sie czy ma to znaczenie dla ktorejs z tych pilek Tez z tego co widze to w niektorych sklepach TF-500 jest opisywana jako indoor - czy ta pilka ma rozne warianty czy ktos sie pomylil w opisie produktu? Edytowane 24 Lipiec 2018 przez Cywek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MVPrzemek 842 Napisano 12 Marzec a co z 750? grałem parę razy nią i wiele razy 500 - moim zdaniem 500 jest znaaacznie lepsza. o co chodzi? co to za twor? niby większa liczba w nazwie modelu sugeruje wyższą klasę produktu. Jak to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach