Vice-kontorezerwowe 1363 Napisano 24 Marca Moja babka by lepiej zagrała w linii obrony od naszych zawodników a nie żyje od 27 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 24 Marca Mentalnie słabo to wygląda. Teraz przy tym wyrzucie z autu nikt nie chciał dostać piłki pod nogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6576 Napisano 24 Marca Teraz, Vice-kontorezerwowe napisał: Moja babka by lepiej zagrała w linii obrony od naszych zawodników a nie żyje od 27 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 24 Marca 24 minuty temu, kolader napisał: Teraz po takim ma wrócić? No raczej można to włożyć między mrożonki natomiast Ja nie widzę sensu powrotu Józwiaka bo można wyszukać kogoś lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 24 Marca jest światowo , koniec minimalizmu , idziemy po mistrzostwo !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_i_m_h 202 Napisano 24 Marca i love this game! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6576 Napisano 24 Marca ten borek i golanski jak musza pierdolic pozytywnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 690 Napisano 24 Marca Dobrze że muszę czekać na zamówienie z chińczyka godzinę bo jakby przyszedł na początek meczu to bym się zadławił chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 24 Marca 6 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Moja babka by lepiej zagrała w linii obrony od naszych zawodników a nie żyje od 27 lat Od kiwiora to niewykluczone. Jak się nie gra w piłkę to tak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 927 Napisano 24 Marca 6 minut temu, LAF napisał: No raczej można to włożyć między mrożonki natomiast Ja nie widzę sensu powrotu Józwiaka bo można wyszukać kogoś lepszego Bardziej prawdopodobny jest powrót Jóźwiaka niż Kownackiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1137 Napisano 24 Marca ja widzę powrot czesia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 24 Marca Ogólnie jak tak patrzę to co robi Kiwior w podstawowej 11 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRK 317 Napisano 24 Marca (edytowane) Cash bardzo słabo per 36. Line up z Gumnym już całkiem dobrze wyglada w adv stats. Edytowane 24 Marca przez DRK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1748 Napisano 24 Marca 45 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: to był tylko wycinek z wypowiedzi, powiedział jeszcze, że nie było żadnego konfliktu ze sztabem i piłkarzami, więc na koniec i tak wszystkiemu zaprzeczył obejrzyj sobie to jeszcze raz (?) i powiedz czy tak się zachowuje gość z jajami, Krychowiak, który pierdoli, że bardzo szkoda bo by przynajmniej kilka baniek poszło na dzieciaki, też jest godzien naśladowania, bo nie bał się japy otworzyć? Dlaczego nie krytykujesz w ten sposób graczy, którzy się kłócili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 902 Napisano 24 Marca Wytrzymałem 5 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vero1897 443 Napisano 24 Marca Wogóle to Lewandowski w formie to ostatni raz był chyba w październiku? I weź tu licz na jakiś powrót. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 24 Marca 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Dlaczego nie krytykujesz w ten sposób graczy, którzy się kłócili? a skąd ten wniosek? wszyscy oni odebrali mi chęć do kibicowania tej kadrze, a była ona i tak już bardzo nikła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6576 Napisano 24 Marca ja jebie te podniecanie się tymi premiami to beka w c***, nakręcane przez dziennikarzy żeby popularność była stała a tak naprawdę chłopski najarali się na easy hajs niech pierwszy rzuci kamieniem co nie chciałby przytulić hajsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-kontorezerwowe 1363 Napisano 24 Marca (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał: ja jebie te podniecanie się tymi premiami to beka w c***, nakręcane przez dziennikarzy żeby popularność była stała a tak naprawdę chłopski najarali się na easy hajs niech pierwszy rzuci kamieniem co nie chciałby przytulić hajsu Edytowane 24 Marca przez Vice-kontorezerwowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karl 425 Napisano 24 Marca wiadomo, beka, bo 2 bramki w pierwszych 3 minutach, ale czym sie rozni gra naszych od tego co prezentuja od kilku ostatnich lat (?) dodajcie sobie do tego kontuzje i mamy, to co mamy. no big deal no chyba, ze ktos oczekiwal, ze santos po kilku treningach zrobi cud i nasi beda dominowac solidna kadre europejska na ich terenie. lecimy dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach