karl 422 Napisano 23 Stycznia Trzeba przyznać, ze ciężko się żyje naszym lokalnym, piłkarskim Adrianom Wojnarowskim. Jakoś tak fajnie, ze na dzień przed ogłoszeniem nadal nic nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 915 Napisano 23 Stycznia Fernando Santos widziany na Okęciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10148 Napisano 23 Stycznia 38 minut temu, kolader napisał: Fernando Santos widziany na Okęciu Może będą powtarzać tego karnego Błaszczykowskiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3756 Napisano 23 Stycznia Na papierze to chyba goat jeśli chodzi o nasza reprezentacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10148 Napisano 23 Stycznia 2 minuty temu, Reikai napisał: Na papierze to chyba goat jeśli chodzi o nasza reprezentacje? Na papierze to chyba tak, ale on jest starszy niż był Leo, kiedy kończył z nami pracować i to raczej nie jest selekcjoner na długo. W przyszłym roku kończy 70 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1631 Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, fluber napisał: Na papierze to chyba tak, ale on jest starszy niż był Leo, kiedy kończył z nami pracować i to raczej nie jest selekcjoner na długo. W przyszłym roku kończy 70 lat Jak skonczy sie jego trzyletnia umowa, bedzie mial tyle lat, co teraz Van Gaal. Santos mial pecha, ze trafil podczas mistrzostw na te szopke Cristiano. Z Maroko tez mial troche pecha. #stopdyskryminacjizewzgledunawiek https://en.m.wikipedia.org/wiki/IFFHS_World's_Best_National_Coach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1154 Napisano 23 Stycznia Cóż, spodziewałem się, że PZPN sięgnie po kogoś zza granicy, ale wybór Santosa jest dla mnie jednak dość szokujący. Nieelegancko jest zaglądać komuś w metrykę, ale akurat wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. Opcje były dwie i rozumiem dlaczego zdecydowano się akurat na takie rozwiązanie, ale nie jestem przekonany czy wybrano do tego odpowiedniego człowieka. Oczywiście przedstawiciele polskiej myśli szkoleniowej nie mają do niego podjazdu jeśli chodzi o doświadczenie w pracy reprezentacyjnej i z piłkarzami na światowym poziomie, ale kilka znaków zapytania się przy jego osobie pojawia. Tak czy siak przez chwilę bałem się, że wyjdzie gorzej, więc pozostaje trzymać kciuki i wierzyć, że facet będzie chciał coś jeszcze przed emeryturą zdziałać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-kontorezerwowe 1276 Napisano 23 Stycznia Santos na 6 turniejach z Grecjo, i Portugalio ma bilans 8 W 12 remisow i 8 porażek. do tego to taki portugalski Michniewicz jesli chodzi o styl no i nie mowi po polsku powodzonka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 915 Napisano 23 Stycznia Nawet jakby Zidane był zatrudniony to byście narzekali że nie trenuje od kilku lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1801 Napisano 23 Stycznia Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 361 Napisano 23 Stycznia Uwierze jak nie zobacze Probierza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6209 Napisano 23 Stycznia a mnie się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Uwierze jak nie zobacze Probierza. Czarek już zapozował z ojcem. Najlepsze co dziś widziałem o selekcjonerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5627 Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? zależy czy Piszczek im, jak to się mówi podejdzie, czy nie. O takich rzeczach się pisze albo się nie pisze, nie ma zasady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 23 Stycznia 4 godziny temu, Hoolifan napisał: wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. A GIGACHAD Ćwiąki pokazuje, że jesteś w błędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5627 Napisano 23 Stycznia 4 godziny temu, Hoolifan napisał: Cóż, spodziewałem się, że PZPN sięgnie po kogoś zza granicy, ale wybór Santosa jest dla mnie jednak dość szokujący. Nieelegancko jest zaglądać komuś w metrykę, ale akurat wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. bardzo odważne jest moim zdaniem stwierdzenie, że starzy trenerzy stawiają na starszych zawodników a młodzi na młodszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3756 Napisano 23 Stycznia 14 minut temu, Cardi napisał: A GIGACHAD Ćwiąki pokazuje, że jesteś w błędzie. dla tych co nie widzieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2515 Napisano 23 Stycznia 4 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Santos na 6 turniejach z Grecjo, i Portugalio ma bilans 8 W 12 remisow i 8 porażek. do tego to taki portugalski Michniewicz jesli chodzi o styl no i nie mowi po polsku powodzonka. yup, to samo wszedlem napisac wymienili Czesia na goscia ktory lubi sie murowac 3 x bardziej, lubi sie murowac z potencjalem ofensywnym Portugalczykow xD co dopiero z naszym potencjalem ogolnie sram na ta kadre przez nasze media ktore 2 tygodnie niszczyly Michniewicza i pierdolily w kolko to samo, plus premie, pizdowaci pilkarze ktorzy do dzis nie wyszli sie wypowiedziec, pizdowaty Lewy ktory grajac bardzo slaby turniej nawet slowem sie nie zajaknal ze to troche jego wina jak dla mnie to na ten moment trenerem moglby byc ktokolwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9577 Napisano 23 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? nie będzie, sprawa została wyjaśniona dawno temu, Piszczek przyznał się do winy i jest po sprawie gdyby to był problem to od początku miałby kłopot z grą w kadrze Edytowane 23 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1263 Napisano 24 Stycznia 6 godzin temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? Prasa pewnie nie ale Jadczaka nie byłbym już taki pewny (o ile się pojawi na konferencji). O Santosie już zaczął temat podatków: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach