rw30 5861 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, airmax napisał: do tego rozmowa Scaloniego z Messim jaka to? podrzuć, bo jako, że po hiszpańsku rozumiem bardzo dobrze i mówię płynnie, to chętnie sprawdzę. Edytowane 7 Stycznia przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1570 Napisano 7 Stycznia 16 minut temu, RappaR napisał: No nie grali. Nie z powodu jakiejś chorej prośby, tylko po prostu nie musieli nom, nie musieli. I co to zmienia w kontekście tego, co napisałem na początku, że przez tą "chorą prośbę" tworzy się taki a nie inny obraz polskiej kadry? to co napisałem, to to, że c***owo wygląda to teraz na świecie, jak mówi się o naszej kadrze, że w trakcie meczu proszą przeciwnika żeby przestał (albo jak Zieliński, który mówił że kusiło zagadać o to do zawodników z Serie A, tyle dobrze że później dodał że ambicja/honor mu na to nie pozwoliły). Nigdzie nie napisałem, że ta prośba cokolwiek spowodowała, to już jakaś Twoja błędna interpretacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 7 Stycznia Jaka banda frajerów w Interze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1570 Napisano 7 Stycznia 14 minut temu, rw30 napisał: jaka to? podrzuć, bo jako, że po hiszpańsku rozumiem bardzo dobrze i mówię płynnie, to chętnie sprawdzę. https://www.tycsports.com/seleccion-argentina/messi-scaloni-dialogo-seleccion-argentina-polonia-mexico-arabia-saudita-id480208.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4503 Napisano 9 Stycznia (edytowane) Cytat Nowa teoria Stanowskiego: grupa PR'owców zatrudniona przez ważnych piłkarzy rozdaje karty. Przekupili dziennikarzy krytykujących Czesia i są odpowiedzialni za zwolnienie selekcjonera. Żaden piłkarz po zwolnieniu Czesia nie podziękował mu publicznie bo był taki rozkaz PR'owców ale już sporo piłkarzy do niego dzwoniło z podziękowaniami. Niedlugo schowa sie za kanape i oglosi sie prezesem PZPN na emigracji i dolaczy do Mariusza Max Kolonko. Tymczasem Kulesza mysli o Probierzu :] Beton, betonem, betonuje. Edytowane 9 Stycznia przez Reikai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 9 Stycznia Po weekendzie można stwierdzić, że drużyny z Mediolanu to frajerzy. Chętnie bym pojechał do Neapolu jeżeli zdobędą mistrza. Bo feta będzie nieziemska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1755 Napisano 9 Stycznia Kulesza w rozmowie z PS podal liste wolnych trenerow, ktorzy sa w kregu zainteresowan PZPN: Urban, Magiera, Stokowiec, Bartoszek, Mamrot. Potezne nazwiska! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 9 Stycznia widać po naszych dziennikarzach czyli prostytutkach że jest wałkowany temat polskiego trenera więc przygotowują grunt aby nie było zaskoczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 488 Napisano 9 Stycznia Godzinę temu, Pablo81 napisał: Kulesza w rozmowie z PS podal liste wolnych trenerow, ktorzy sa w kregu zainteresowan PZPN: Urban, Magiera, Stokowiec, Bartoszek, Mamrot. Potezne nazwiska! Jak nie weźmie Polaka to go nie wybiorą na 2 kadencje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1836 Napisano 9 Stycznia 3 godziny temu, agresywnychomik napisał: Jak nie weźmie Polaka to go nie wybiorą na 2 kadencje. I tak kurde aż do posrania. I będziemy się pytać za 10 lat jak to jest., że Gibraltar może a my nie.. I wspominać sukces Czesława Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 690 Napisano 9 Stycznia 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Kulesza w rozmowie z PS podal liste wolnych trenerow, ktorzy sa w kregu zainteresowan PZPN: Urban, Magiera, Stokowiec, Bartoszek, Mamrot. Potezne nazwiska! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5861 Napisano 9 Stycznia 2 godziny temu, Sebastian napisał: I będziemy się pytać za 10 lat jak to jest., że Gibraltar może a my nie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 10 Stycznia lubiłem Gerrarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 10 Stycznia ale złoto w komentarzach choć na pewno na priv warto pisać, to zdecydowanie najlepsza książka piłkarska z pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1836 Napisano 10 Stycznia 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: choć na pewno na priv warto pisać, to zdecydowanie najlepsza książka piłkarska z pl Możliwe ja miałem to nieszczęście kupić jedną i dostać drugą "biografię" naszych piłkarzy i jednak postoję. Bo być najlepszym przy takiej konkurencji to może niewiele znaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 10 Stycznia (edytowane) 47 minut temu, Sebastian napisał: Możliwe ja miałem to nieszczęście kupić jedną i dostać drugą "biografię" naszych piłkarzy i jednak postoję. Bo być najlepszym przy takiej konkurencji to może niewiele znaczyć to nie jest tylko moja opinia i to nie jest nawet książka stricte sportowa, tylko solidna bioografia ze sportem w tle https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4967353/spalony Edytowane 10 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1570 Napisano 12 Stycznia 12 stycznia a już mamy zwycięzcę plotki roku w polskim futbolu xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano 12 Stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 13 Stycznia Mecz w Neapolu niesamowity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_secret 292 Napisano 13 Stycznia Allegri poleci wreszcie? Zidane cały czas wolny, był związany w trakcie kariery z Juve także raczej by im nie odmówił. Chociaż Juve pewnie nie stać biorąc pod uwage ich problemy finansowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach