ptak 830 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: choćby po to by nie zaczynać sezonu w Afganistanie gdy druźyny z podobnym potencjałem wracają dopiero z urlopów Ukraińcy mają 2 zespoły które grają w piłkę i mają gdzieś przeliczniki. Jak będzie mocny zespół to po 3 latach będzie miał własny dobry przelicznik. Chociaż lepszy przykład to Azerowie i ich Karabach. Edytowane 16 Września 2022 przez ptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRK 161 Napisano 16 Września 2022 8 godzin temu, Sewer napisał: W stosunku do tego jaka była padaka to jednak zaskoczyło, Rutkowscy to dusigrosze wiadomo nie od dziś.Chciałbym żeby polska liga wygrzebała się z tego marazmu który trwa od lat co przełoży się też na całość naszej piłki a jednym z najważniejszych argumentów do tego to właśnie dobre występy w europejskich pucharach.Nieważne czy LE czy LKE (to drugie nawet lepsze w tym momencie bo możemy nabić więcej pkt) Zresztą nie jestem fanatykiem żadnego zespołu, czasem skoczę na Legię co nie przeszkadza trzymać kciuki za jakikolwiek polski zespół w europejskich pucharach bo to daje pozytywny impuls całej lidze. A punktów do rankingu za zwycięstwo jest tyle samo w LE co w LKE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 793 Napisano 16 Września 2022 13 godzin temu, DRK napisał: A punktów do rankingu za zwycięstwo jest tyle samo w LE co w LKE? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 17 Września 2022 XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1538 Napisano 17 Września 2022 26 minut temu, Cardi napisał: XD Freiburg i Union uciekają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1387 Napisano 17 Września 2022 Szkoda ze Lewy tak późno opuścił Bundeslige Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 17 Września 2022 Son jak już strzelił to zajebał 3 Hierarchia w Totkach powoli wraca na swoje miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 265 Napisano 17 Września 2022 3 godziny temu, Cardi napisał: XD Ktoś się dziwi, że piłkarzom Bayernu nie zależy na wygraniu tej swojej ligi? Przecież to tak jakby cieszyć się z tego, że rano udało mi się kupić fajki w kiosku, codziennie przez 20 lat. Godzinę temu, airmax napisał: Szkoda ze Lewy tak późno opuścił Bundeslige Może sobie(Robert) tylko pluć w brodę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 17 Września 2022 34 minuty temu, Kołczu33 napisał: Ktoś się dziwi, że piłkarzom Bayernu nie zależy na wygraniu tej swojej ligi? Przecież to tak jakby cieszyć się z tego, że rano udało mi się kupić fajki w kiosku, codziennie przez 20 lat. Ta, niech grają na odpierdol i zajmą 6. miejsce. To LM zobaczą jak Lech Poznań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 17 Września 2022 1 godzinę temu, Cardi napisał: Son jak już strzelił to zajebał 3 Hierarchia w Totkach powoli wraca na swoje miejsce. Tragiczne są Lisy. Na razie wyglada na to ze będzie spadek i wyprzedaż. Ward to ręcznik na bramce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 265 Napisano 17 Września 2022 Godzinę temu, shevcu napisał: Tragiczne są Lisy. Na razie wyglada na to ze będzie spadek i wyprzedaż. Ward to ręcznik na bramce Mam nadzieję, że jednak zostanie w bramce bo przydałby się bramkarz za jego cene na wypadek grania BB w fantasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1681 Napisano 18 Września 2022 Bramka stadiony świata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 18 Września 2022 14 godzin temu, Kołczu33 napisał: Mam nadzieję, że jednak zostanie w bramce bo przydałby się bramkarz za jego cene na wypadek grania BB w fantasy. Niby tak ale da 1 pkt czy coś w podobie. 0,5 mln więcej i masz szanse mieć kogoś lepszego niż Ward. Sam myślałem ze to prima ale się przywiozłem. Oni po kadrze albo się ogarną przy tym terminarzu albo będzie zjazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9908 Napisano 18 Września 2022 Allegri się chyba pożegna z Juve dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9402 Napisano 18 Września 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eF. 145 Napisano 19 Września 2022 20 godzin temu, fluber napisał: Allegri się chyba pożegna z Juve dzisiaj Oby, bo beton to sabotażysta. Nikt tak nie obrzydza piłki jak on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9402 Napisano 20 Września 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1387 Napisano 22 Września 2022 Ale rozklepali to Holendrzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 22 Września 2022 17 minut temu, airmax napisał: Ale rozklepali Kiwiora Holendrzy Poprawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1387 Napisano 22 Września 2022 Nie ma nic lepszego niż polska tiki taka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach