blackmagic 1134 Napisano 24 Listopada 2014 Jak niby chcesz to odbudować w ciągu roku, dwóch? Tegoroczny pick + Randle + koniec kontraktu KB + zwiększony CAP po umowie telewizyjnej to nie najgorsze opcje chyba? LAL nie będą mieli już żadnych gównianych kontraktów w payrollu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 24 Listopada 2014 Tegoroczny pick + Randle + koniec kontraktu KB + zwiększony CAP po umowie telewizyjnej to nie najgorsze opcje chyba? LAL nie będą mieli już żadnych gównianych kontraktów w payrollu no no i jeszcze Love przyjdzie po tym sezonie z Cavs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzich 1904 Napisano 24 Listopada 2014 Tegoroczny pick + Randle + koniec kontraktu KB + zwiększony CAP po umowie telewizyjnej to nie najgorsze opcje chyba? LAL nie będą mieli już żadnych gównianych kontraktów w payrollu Jeżeli Randle dojdzie do choćby 1/3 poziomu, który Lakersom dawał Lamar Odom to będzie to jego sukces w tej lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 24 Listopada 2014 Ciekawa ocena, po 13 minutach Juliusa w lidze. Wśród najbliższych 5 spotkań, gramy po razie na Minny i Pistons, to bardzo ważne mecze, które trzeba umoczyć, bo są bezpośrednimi rywalami do dna ligi. Z Grizz, Wizz i Raps powinno być ok. Boozer ma jakiś problem z barkiem, co oznacza >20 mpg Sacre. Szkoda, że dziś Davis się tak szybko wyfaulował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyparlo 1084 Napisano 25 Listopada 2014 A wiadomo, kiedy wraca Boozer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4672 Napisano 25 Listopada 2014 Jeżeli Randle dojdzie tylko do 1/3 poziomu Lamara Odoma, to znaczy, że jest leniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
double. 162 Napisano 25 Listopada 2014 Jeżeli Randle dojdzie do choćby 1/3 poziomu, który Lakersom dawał Lamar Odom to będzie to jego sukces w tej lidze. Jak widzisz w Randlu max 1/3 Odoma to chyba źle patrzysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 25 Listopada 2014 Jak widzisz w Randlu max 1/3 Odoma to chyba źle patrzysz. Nie do końca bo ja narazie nawet na 2/3 perspektyw nie widzę, trochę nie te A-Game. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metlik 445 Napisano 25 Listopada 2014 Nie do końca bo ja narazie nawet na 2/3 perspektyw nie widzę, trochę nie te A-Game. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 25 Listopada 2014 ? Nie ten styl gry co Lamar. A-Game - zaporzyczenie z pokera, znaczy Twoja najlepsza "gra". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metlik 445 Napisano 25 Listopada 2014 no, wiem co to A-Game ok, rozumiem, chodziło o styl gry, zmęczony jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gamejros 245 Napisano 26 Listopada 2014 Lakers dostali 4.85 mln $ za kontuzję Nasha (Disabled Player Exception), co razem z 1.5 mln za Randle'a daje 6.35 mln $. Wyszła już niezła sumka, a może jeszcze coś wpadnie za Xaviera Henry'ego? Macie kogoś na oku (wymiana, FA)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 26 Listopada 2014 To jest jakaś rekompensata ratalna za zbanowanie tradu Paula. Jendras mówił, że hajsu nie będzie a tu proszę, Mikołaj już w listopadzie - takie rzeczy tylko w Jezioranach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 26 Listopada 2014 Lakers dostali 4.85 mln $ za kontuzję Nasha (Disabled Player Exception), co razem z 1.5 mln za Randle'a daje 6.35 mln $. Wyszła już niezła sumka, a może jeszcze coś wpadnie za Xaviera Henry'ego? Macie kogoś na oku (wymiana, FA)? Spokojnie, nie ma co się napalać i dodawać tych sum, bo prawdopodobnie (nie chce mi się teraz szukać), tak jak w przypadku innych wyjątków, nie można ich do siebie dodawać, tylko są liczone oddzielnie. A miejsce na dodatkowego gracza w rosterze jest przydzielane? Czy muszą kogoś zwolnić? Co do pytania, czy mam kogoś na oku... szczerze mówiąc, ewentualne wzmacnianie zespołu w tym sezonie średnio mnie kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shevcu 1169 Napisano 26 Listopada 2014 Slabo to zabrzmi, ale oni niech sie skupia na obronie picku a nie cudowaniu iwzmocnianiu bo to i tak nie ma wiekszego sensu. Btw wracajac do Butlera i Jacksona czy istnieje opcja by zaproponowac im debiutancki kontrakt startujacy od 12 ale bedacy maxem lub blisko niego? Chodzi o podobny deal jak bylo z Asikiem, tylko zamiast 5, 5, 15 zrobic 12, 17, 16, 17? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van 715 Napisano 26 Listopada 2014 To jest jakaś rekompensata ratalna za zbanowanie tradu Paula. Jendras mówił, że hajsu nie będzie a tu proszę, Mikołaj już w listopadzie - takie rzeczy tylko w Jezioranach. jaka rekompensata za zbanowanie tradu Paula ??? Jendras jak coś mówił o tym (nie pamiętam a nie chce mi się szukać) to raczej, że Lakers nie będa wystepowac o tą kasę do ligi. Takie rzeczy tylko w Jezioranach - nie doszukuj się tu teorii spiskowych bo to akurat nie jest nic dziwnego, że klub tracąc z powodów zdrowotnych gracza na cały sezon dostaje połowę jego pensji do wykorzystania na jakiejś wzmocnienia. Lakers to teraz musza wystąpić raczej o przydzielenie dodatkowego miejsca w rosterze bo stracili teraz trzeciego zawodnika na cały sezon z powodu kontuzji co nie jest często spotykane, a każdy z nich okupuje miejsce w składzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 26 Listopada 2014 Dżizas Van to była ironia, nic z tego posta nie jest na serio, tylko to, że Jendras na tą kasę nie liczył Sorrki, że podniosłem Ci ciśnienie, ale za cholerę nie było to moim zamiarem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danny 946 Napisano 26 Listopada 2014 Lakers to teraz musza wystąpić raczej o przydzielenie dodatkowego miejsca w rosterze bo stracili teraz trzeciego zawodnika na cały sezon z powodu kontuzji co nie jest często spotykane, a każdy z nich okupuje miejsce w składzie. Kontrakt Xaviera to tylko minimum, więc mogą go bez żalu zwolnić. Choć trochę lipa doznać kontuzji, która być może przekreśla twoją dalszą karierę w NBA i jeszcze dostać wypowiedzenie na poprawę nastroju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 26 Listopada 2014 to, ze lakers dostana te kase to juz wiedzialem jak tylko sie okazalo, ze nash sie kontuzjowal. gorzej z tym, ze nie bardzo jest kogo podpisac a i nie bardzo jest po co. bawimy sie w tankowanie, glupio wzmanicac zespol i isc po 25-35 wygranych w sezonie kobe niech punktuje i wraca do formy nawet jak wyciagna jakiegos krolika z kapelusza za 3-4 banki, ktory nagle zmieni oblicze zespolu i da 20 punktow z lawki, za rok odejdzie gdzie indziej. ja juz tak sie przyzwyczailem do przegrywania, ze spokojnie ktos moze mnie za 4 lata obudzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mythos 178 Napisano 26 Listopada 2014 imho w obecnej sytuacji to sens ma tylko Rodman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach