LeweBiodroSmoka 7281 Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) jak ktoś nie ogarnia tego Gramatika, to lepiej niech nadrabia, mnóstwo energii Edytowane 9 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1363 Napisano 10 Lutego 2020 Gramatik zawsze na propsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3108 Napisano 14 Lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 16:15, LeweBiodroSmoka napisał: jak ktoś nie ogarnia tego Gramatika, to lepiej niech nadrabia, mnóstwo energii grammatik jest tylko jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7033 Napisano 14 Lutego 2020 I wylądowało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 4721 Napisano 20 Lutego 2020 Ogólnie moje odkrycie ostatnich miechów, jak ktoś lubi posłuchać czegoś czarnego. Shahmen Z innych kawałków jak wpadło w ucho to na pewno "Mark", "Iron out of Maiden", "Poison". I jeszcze to grubaśne: Kto mi powie z jakiego to filmu/serialu sceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4530 Napisano 21 Lutego 2020 15 godzin temu, Eld napisał: Ogólnie moje odkrycie ostatnich miechów, jak ktoś lubi posłuchać czegoś czarnego. Shahmen Z innych kawałków jak wpadło w ucho to na pewno "Mark", "Iron out of Maiden", "Poison". I jeszcze to grubaśne: Kto mi powie z jakiego to filmu/serialu sceny? nie ma za co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 4721 Napisano 21 Lutego 2020 22 minuty temu, rw30 napisał: nie ma za co W podzięce prawdziwy Artysta ( i nie piszę tego z ironią ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7033 Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 277 Napisano 2 Kwietnia 2020 Bardzo fajna płyta ale ten kawałek mi najlepiej wjechał i Nick Cave bo odkąd obejrzałem serial ciągle nucę pod nosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 1509 Napisano 2 Kwietnia 2020 Nick Cave jest ogolnie geniuszem, co za soundtrack do calego filmu pierdolnal to poezja ogolnie caly film jest nie do opisania, piekny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7033 Napisano 5 Maja 2020 "WuW" to moje ostatnie odkrycie. Projekt dwóch braci, który można określić jako miks "Neurosis" i "King Crimson" z naleciałościami różnych stylów i gatunków. Razem z psychodelicznymi coverami "The Doors" (które również wrzucam poniżej) to najczęściej słuchane przeze mnie ostatnio rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 1255 Napisano 17 Czerwca 2020 Pewnie się spóźniłem dobre dwa lata, ale gość jest takim potworem***, że szczęka opada. *** - moją wiedzę o muzyce czerpię z popularnych "voice teacher reacts to...", sam mam pierwszy stopień muzykalności, tzn. rozróżniam kiedy grają a kiedy nie grają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7033 Napisano 17 Czerwca 2020 Płytę roku już mamy wybraną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6504 Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 598 Napisano 28 Sierpnia 2020 dedykacja dla Alonzo (nie, nie słucham tego, mam nadzieją, że Kadi pójdzie w ślady Mladica) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 590 Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Słucham dopóki nie zakażą Edytowane 14 Października 2020 przez Sebastian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 858 Napisano 15 Października 2020 7 godzin temu, Sebastian napisał: Słucham dopóki nie zakażą Następny w kolejce: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7033 Napisano 16 Października 2020 Takie tam z rana. Ale perkusja pięknie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 1255 Napisano 14 Listopada 2020 Kto by pomyślał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-kontorezerwowe 721 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach