eramus 19 Napisano 15 Maja 2016 22.30 przez słabiutką ekstraklase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 15 Maja 2016 Mają kurde co najmniej 3 stacje sportowe a nawet 4 licząc kanał 38 i wiedząc jakieś kilka tyg wcześniej, że jest ostatnia kolejka eklasy to nie mogli wziąć przerzucić meczu na nsport czy c+sport2? A tak takie gówno ludziom z mózgu robią. Chce ojcu nagranie ustawić bo facet nie lubi oglądać z angielskim komentarzem z neta i choliba nie wiem na którą i czekałem jak idiota. A mogłem w tym czasie iść na wódke albo pouczyć się do egzaminu albo jedno i drugie razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzich 1904 Napisano 15 Maja 2016 Mają kurde co najmniej 3 stacje sportowe a nawet 4 licząc kanał 38 i wiedząc jakieś kilka tyg wcześniej, że jest ostatnia kolejka eklasy to nie mogli wziąć przerzucić meczu na nsport czy c+sport2? A tak takie gówno ludziom z mózgu robią. Chce ojcu nagranie ustawić bo facet nie lubi oglądać z angielskim komentarzem z neta i choliba nie wiem na którą i czekałem jak idiota. A mogłem w tym czasie iść na wódke albo pouczyć się do egzaminu albo jedno i drugie razem. Na canal+sport 2 finał Euroligi był, więc mimo wszystko ważniejsze wydarzenie niż półfinał konfy i to pomiędzy Raptors z Heat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeewy 327 Napisano 16 Maja 2016 Poprzewijajcie sobie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 16 Maja 2016 Boje się oglądać C+ bo kiedyś go spotkam na ulicy będąc z dziewczyną, nie wytrzymam i narobię jej siary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9408 Napisano 1 Czerwca 2016 http://youtu.be/V5_gYdbfGn0 WTF???!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 1 Czerwca 2016 LOLten z lewej jest ujebany jakąś pastą że niby murzyn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) LOL ten z lewej jest ujebany jakąś pastą że niby murzyn? Syryjczyk prosto z pontonu, przypłynął po 500+ ale mu się drzwi pojebały jak do Narni chciał przejść Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Elwood Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9918 Napisano 1 Czerwca 2016 LOL ten z lewej jest ujebany jakąś pastą że niby murzyn? Może go ujebali żeby ukryć, że nie mieli kasy na trzeciego aktora i żeby nikt nie załapał, że ten po lewej i po prawej to ten sam gościu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Advaldo 43 Napisano 1 Czerwca 2016 I jeszcze te koszulki no już mogli się postarać i dać koszulkę GSW, taka reklama skutecznie potrafi zniechęcić do oglądania NBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stratosfear 91 Napisano 1 Czerwca 2016 +1 Qrwa, mega ROTFL. East vs Cleveland in 2016 NBA Finals. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 1097 Napisano 2 Czerwca 2016 +1 Qrwa, mega ROTFL. East vs Cleveland in 2016 NBA Finals. Dopiero jak napisales skumalem te koszulki. Qrwa reklama jaka moglyby 2 gimby telefonem nagrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7561 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Maa saa kra. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez ignazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 2 Czerwca 2016 Aż się nie chce wierzyć, że taka firma jak nc+ i nie ma JEDNEJ osoby, która sprawnie spot NBA mogłaby nadzorować.. Mamy 2016.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maro 94 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) LOL ten z lewej jest ujebany jakąś pastą że niby murzyn? To ten sam typ co po prawej, więc coś trzeba było wykombinować. Alternatywą dla pasty do butów były gogle Horace'a Granta i białe getry Jasona Terry'ego. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez maro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 2 Czerwca 2016 Porażka. Jak można puścić coś takiego w TV? Małe lokalne telewizje robią lepsze reklamówki. Mam nadzieje, że nie wpadną na genialny pomysł robienia jakiegoś studia przed finałem. Na miejscu tych aktorów ( nazwisk nie pamiętam ale gostków kojarze) wstyd mi by było w tym zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 2 Czerwca 2016 Studio to raczej tylko robią podczas All-Star Weekend a to i tak za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4854 Napisano 2 Czerwca 2016 Porażka. Jak można puścić coś takiego w TV? Małe lokalne telewizje robią lepsze reklamówki. Mam nadzieje, że nie wpadną na genialny pomysł robienia jakiegoś studia przed finałem. Na miejscu tych aktorów ( nazwisk nie pamiętam ale gostków kojarze) wstyd mi by było w tym zagrać. Mi to szkoda, że spoko gość jakim jest Stelmaszyk rozmienia się tak w tych reklamach enki. Szkoda go do tego. Jak jeszcze pierwsza reklama na 25-lecie była spoko, tak teraz jest coraz gorzej. No ale kontrakt trzeba wypełniać. Ten drugi zawsze mnie drażnił. Żaden aktor, zero talentu.Kojarzy mi się głównie jako chłoptaś Chana w Ogniem i mieczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem 1376 Napisano 2 Czerwca 2016 Dla mnie zajebista reklamówka NBA w nc+. jest akcja jest dynamizm oraz świetna narracja. jest też czarny i biały więc i kontrastu trochę się przydaje dla wzmocnienia wrażeń wzrokowych. Jedna rzecz tylko niezbyt doracowana - źle wyskoczyli do piłki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barcalover 3448 Napisano 2 Czerwca 2016 Dla mnie zajebista reklamówka NBA w nc+. jest akcja jest dynamizm oraz świetna narracja. jest też czarny i biały więc i kontrastu trochę się przydaje dla wzmocnienia wrażeń wzrokowych. Jedna rzecz tylko niezbyt doracowana - źle wyskoczyli do piłki ... Mnie też się bardzo podoba! Zwłaszcza wypowiedź sędziego bokserskiego robi świetne wrażenie - poezja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach