Pablo81 1538 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7549 Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Ślub Greena Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez ignazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7549 Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieMy 110 Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7375 Napisano 1 Września 2022 Statystycznie 6 najwybitniejszymi zbierającymi w historii są Rodman, Reggie Evans, Andre Drummond, Deandre Jordan, Hassain Whiteside i Clint Capela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek 141 Napisano 2 Września 2022 Z jakich sezonów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7375 Napisano 18 Września 2022 W dniu 3.09.2022 o 01:41, Tomek napisał: Z jakich sezonów? W swoich najlepszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popeye 17 Napisano 27 Września 2022 W dniu 18.09.2022 o 16:54, RappaR napisał: W swoich najlepszych Wilt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7375 Napisano 27 Września 2022 3 minuty temu, popeye napisał: Wilt? W c*** gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popeye 17 Napisano 28 Września 2022 10 godzin temu, RappaR napisał: W c*** gorzej To musiałbyś jakoś wyjaśnić lub podać źródło. Oczywiście statystyki w latach 60tych nie były liczone jak teraz pod kątem procentu potencjalnie zebranych piłek, ale człowieka zbierającego średnio ponad 27 zbiórek na mecz ciężko nie wyobrazić sobie w liście najlepszych zbierających. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7375 Napisano 28 Września 2022 1 godzinę temu, popeye napisał: To musiałbyś jakoś wyjaśnić lub podać źródło. Oczywiście statystyki w latach 60tych nie były liczone jak teraz pod kątem procentu potencjalnie zebranych piłek, ale człowieka zbierającego średnio ponad 27 zbiórek na mecz ciężko nie wyobrazić sobie w liście najlepszych zbierających. Źródło b ref bylo wtedy po prostu więcej zbiórek dostępnych z racji pace i niskiej skuteczności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popeye 17 Napisano 28 Września 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał: Źródło b ref bylo wtedy po prostu więcej zbiórek dostępnych z racji pace i niskiej skuteczności No niestety nie mogę się zgodzić z tobą. Statystyka na która się powołujesz bierze pod uwagę sezony NBA od 1971 roku, czyli z ery post Russel/Wilt. active players are listed in bold * Indicates member of the Hall of Fame. Total Rebound Pct since 1970-71 (1967-68 for ABA) Edytowane 28 Września 2022 przez popeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7375 Napisano 28 Września 2022 3 godziny temu, popeye napisał: No niestety nie mogę się zgodzić z tobą. Statystyka na która się powołujesz bierze pod uwagę sezony NBA od 1971 roku, czyli z ery post Russel/Wilt. active players are listed in bold * Indicates member of the Hall of Fame. Total Rebound Pct since 1970-71 (1967-68 for ABA) Wyliczono - mieli po około 20-21 %trb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popeye 17 Napisano 28 Września 2022 2 godziny temu, RappaR napisał: Wyliczono - mieli po około 20-21 %trb To będę wdzięczny za źródło, jak tego znaleźć nie mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2434 Napisano 30 Września 2022 Tim Duncan is the most-blocked player since the NBA started tracking play-by-play stats in 1996-97. Duncan was blocked 1,483 times. Of all his opponents, Kevin Garnett blocked him the most times (33). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 417 Napisano 11 Grudnia 2022 Nie wiem na ile to ciekawostka, a na ile anomalia boiskowa, ale dziś Nets, grając pracownikami pobliskiego McDonalda odnotowali zwycięstwo w starciu z Pacers. Anomalia jednak najbardziej dotknęła boxscore, z którego wynika, że gracze z Brooklynu mieli więcej zbiórek w ataku, niż Indiana w obronie, zbiórek w ataku, o jedną mniej, niż przeciwnik total i ogólnie prawie zdublowali rywala pod tym względem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1089 Napisano 11 Grudnia 2022 11 godzin temu, Benon napisał: Nie wiem na ile to ciekawostka, a na ile anomalia boiskowa, ale dziś Nets, grając pracownikami pobliskiego McDonalda odnotowali zwycięstwo w starciu z Pacers. Anomalia jednak najbardziej dotknęła boxscore, z którego wynika, że gracze z Brooklynu mieli więcej zbiórek w ataku, niż Indiana w obronie, zbiórek w ataku, o jedną mniej, niż przeciwnik total i ogólnie prawie zdublowali rywala pod tym względem. Nie jestem fanem statystyk, ale ten mecz wyglądał dziwnie., Netsi nie grali intensywnie w obronie, ceglili trójki i rzuty z midrange, ale mecz wygrali zbierając w ofensywie i zdobywając second chance points,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 164 Napisano 22 Grudnia 2022 Mam szybkie pytanie - czy ktoś ma stronę gdzie są statystyki ujmujące carree high w NBA. Miałem kiedyś ale teraz nie mogę tego znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 23 Grudnia 2022 W dniu 22.12.2022 o 13:43, Robaq napisał: Mam szybkie pytanie - czy ktoś ma stronę gdzie są statystyki ujmujące carree high w NBA. Miałem kiedyś ale teraz nie mogę tego znaleźć. Myślę, że powinieneś sprawdzić baskatball-reference.com leserze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 164 Napisano 23 Grudnia 2022 Już ogarnąłem, wlasnie kiedyś bylo to bardziej przejrzyste na reference a teraz już to bardziej ukryte ale mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach