mac 4640 Napisano 15 Maja 2020 22 minuty temu, Araggorn napisał: Hardena rozważaliśmy z "7", ale jednak woleliśmy Duranta z prime'u Gdzie można inne drafty obejrzeć? Rozważaliśmy w sensie Ty i ktoś? Rozumiem, że pickujecie tam razem i wzieliście z 7 KD? to oczywiście bdb pick, w obu naszych draftach szedł w top3 (z czego jeden zawiera MJa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Araggorn 23 Napisano 15 Maja 2020 1 godzinę temu, mac napisał: Rozważaliśmy w sensie Ty i ktoś? Rozumiem, że pickujecie tam razem i wzieliście z 7 KD? to oczywiście bdb pick, w obu naszych draftach szedł w top3 (z czego jeden zawiera MJa) Tak, na 6G większość drużyn jest dwuosobowa. KD to ulubiony koszykarz mojego partnera z teamu, także dyskusji za długiej nie było ;). 2 godziny temu, fluber napisał: Ciekawy draft. Troszkę inne zasady, bo wybieraliście 2 sezony i gracze mogli być wydraftowani przed 95 Zaskoczył mnie wysoki pick Barona Davisa - mojego ulubionego gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 21 Kwietnia 6g próbuje w trakcie tych PO popełnić spektakularne samobójstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3065 Napisano 21 Kwietnia 4 minuty temu, fluber napisał: 6g próbuje w trakcie tych PO popełnić spektakularne samobójstwo A co robią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 21 Kwietnia Teraz, Lucas napisał: A co robią? Jak to określił dziś jeden z komentujących: "Więcej o tym meczu napisałem dziś rano w SMS-ie do brata. " Próbują wrzucać relacje z poszczególnych meczów zamiast fleszy/dniowek/wakeupow i poziom jest niższy niż na gwiazdach basketu. A regular mieli cały czas na poziomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3065 Napisano 21 Kwietnia 2 minuty temu, fluber napisał: Jak to określił dziś jeden z komentujących: "Więcej o tym meczu napisałem dziś rano w SMS-ie do brata. " Próbują wrzucać relacje z poszczególnych meczów zamiast fleszy/dniowek/wakeupow i poziom jest niższy niż na gwiazdach basketu. A regular mieli cały czas na poziomie Myslalem, ze jakas aferka, nie czytam ich od lat i byłem ciekawy, ale no ZPP zawsze w pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8755 Napisano 21 Kwietnia Kwiatek chce się chyba wymyksować z tego układu, innej możliwości nie widzę, bo moment to sobie średni wybrali, tutaj czarny PR nie zadziała na plus raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianOItalianO 123 Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, Lucas napisał: ale no ZPP zawsze w pamieci. Oj tak. Tęskni się za klimatem Przerwy na Żądanie. To był dopiero tytuł!! Edytowane 21 Kwietnia przez DamianOItalianO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 21 Kwietnia A tęskni ktoś za airballem? Albo za kuciem? Nie? Bo jesteście jebanymi rasistami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8755 Napisano 21 Kwietnia ja pi****le Józek, dopiero czwartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 2140 Napisano 21 Kwietnia Właśnie, jestem nie w temacie. Co się stało z airballem? Pamiętam że tu pare osób z forum ogarniało to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 21 Kwietnia 24 minuty temu, Reikai napisał: Właśnie, jestem nie w temacie. Co się stało z airballem? Pamiętam że tu pare osób z forum ogarniało to. Spuścili się w kiblu Kucio przy okazji blm zwyzywał wszystkich od rasistów i śmieci azpizniej sobie poszedł w pizdu i jego przydupas też sobie poszedł w pizdu A szkoda bo wydawało się prywatnie że byli w porządku, a początki airballa naprawdę czytało i słuchało się przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 22 Kwietnia 6 godzin temu, josephnba napisał: Spuścili się w kiblu Kucio przy okazji blm zwyzywał wszystkich od rasistów i śmieci azpizniej sobie poszedł w pizdu i jego przydupas też sobie poszedł w pizdu A szkoda bo wydawało się prywatnie że byli w porządku, a początki airballa naprawdę czytało i słuchało się przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4646 Napisano 22 Kwietnia 25 minut temu, fluber napisał: XD Szybko ktoś screena strzelił i puścił w świat. I jeszcze te nawiązanie do strażaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eliasz 93 Napisano 22 Kwietnia 55 minut temu, fluber napisał: XD śmiesznie mali ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 22 Kwietnia Sława mnie przytłacza Ale dlaczego tylko 3 serduszka? ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9062 Napisano 22 Kwietnia 38 minut temu, josephnba napisał: Sława mnie przytłacza Ale dlaczego tylko 3 serduszka? ;( Jedno od kucia, drugie od Przemka a trzecie od tego co robił screena. Wszystko się zgadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 22 Kwietnia 4 minuty temu, fluber napisał: Jedno od kucia, drugie od Przemka a trzecie od tego co robił screena. Wszystko się zgadza Chyba dam im czwarte bo trochę wstyd żeby mój nick tylko z trzema latał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 4788 Napisano 22 Kwietnia hahahahaha strażak jakie Ty zamieszanie robisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8755 Napisano 22 Kwietnia 4 minuty temu, Koelner napisał: hahahahaha strażak jakie Ty zamieszanie robisz "będę sikał jak ze sikawki strażak to są rasiści, więc uważaj" wyciąganie tego po tylu latach kompletnie bez powodu jest pojebane zmień Józek avka, bo przypał tylko siejesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach