agresywnychomik 488 Napisano 2 Stycznia W dniu 1.01.2023 o 13:56, lorak napisał: oj Kily, nie podszedł ci film, więc uprawiasz teraz czarny PR, ale stats don't lie: 8.1 na IMDB, 95% oraz 89% na pomidorach i 81 oraz 7.9 na metacritic. Mark Twain lubi to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 2 Stycznia Obejrzałem "wyrobionego" z Adamczykiem. Wybrałem ten tytuł tylko ze względu na Włochy i Caravaggio i nie oczekiwałem zbyt wiele. Nie wiem czy oglądałem coś gorszego. Takiego beznadziejnego filmu to nawet z tureckimi serialami nie można porównać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano 13 Stycznia Sweeney Todd Fajnie przedstawiona historia trochę szkoda ze jako musical świetny Deep Rickman i ta aktorka co grała w duecie z Deepem Bardzo zaskakujące zakończenie Nagi Instynkt W końcu się zabrałem na spokojnie, zaczynałem z opinia że to mega przehajpowany film słuchając wszędzie jak jest zachwalany parodiowany i komentowany Muszę przyznać że jest fenomenalny, gra aktorska Douglasa jak zawsze sztos, ale Sharone Stone jest świetna w tym filmie i nie mówię o urodzie tylko o tym jak gra ekspresja swoją przez cały film Do tego to co tworzy klasyki czyli świetni aktorzy jako tło w pomniejszych rolach Partner Douglasa świetna rola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano 13 Stycznia Dogville - damn dawno takiego rozpierdolu moralnego nie ogladalem, przeciezki i smutny film, nie bez powodu na filmweb 300-ktorys na swiecie swietna Nicole Kidman i poboczne role, do tego James Caan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 13 Stycznia 18 godzin temu, Kubbas napisał: Sweeney Todd Fajnie przedstawiona historia trochę szkoda ze jako musical świetny Deep Rickman i ta aktorka co grała w duecie z Deepem Bardzo zaskakujące zakończenie Akurat do Soundtracku ze Sweeney Todda bardzo chętnie wracam, a aktorka z duetu to Helena Bonham-Carter, żonka Burtona Notabene Sweeney Todd to bardzo stara historia i wcześniej ekranizowana. W ogóle rocznik 2007 to ostatnia klasa filmów Oscarowych, które dobrze wspominam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 690 Napisano 13 Stycznia A ja ostatnio trafiłem w telewizji na Wyspę (The Island) z 2005r. z Ewanem McGregorem i Scarlett i na prawdę fajnie się bawiłem, o ile można tak to nazwać.Tematyka i niektóre sceny na prawdę bardzo ciężkie i przygnębiające, dające do myślenia a z drugiej strony sceny które zupełnie rozładowują napięcie - przeważnie nie lubię takich zabiegów ,,misz maszu'' w filmach o tak poważnej tematyce ale tutaj jakoś to gra, polecam ale niekoniecznie jako tylko film mający dostarczyć bezrefleksyjnej czystej rozrywki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6490 Napisano 13 Stycznia 49 minut temu, Sewer napisał: A ja ostatnio trafiłem w telewizji na Wyspę (The Island) z 2005r. z Ewanem McGregorem i Scarlett i na prawdę fajnie się bawiłem, o ile można tak to nazwać.Tematyka i niektóre sceny na prawdę bardzo ciężkie i przygnębiające, dające do myślenia a z drugiej strony sceny które zupełnie rozładowują napięcie - przeważnie nie lubię takich zabiegów ,,misz maszu'' w filmach o tak poważnej tematyce ale tutaj jakoś to gra, polecam ale niekoniecznie jako tylko film mający dostarczyć bezrefleksyjnej czystej rozrywki Klasyk. 100 razy widziałem. I jakby jutro leciał to i po raz 101 obejrzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 690 Napisano 13 Stycznia 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Klasyk. 100 razy widziałem. I jakby jutro leciał to i po raz 101 obejrzę. Mnie jakoś ominęła ta produkcja mimo że ten duet aktorów należy do jednych z moich ulubionych (Ewan mój dozgonny szacun za rolę w Trainspotting i oczywiście w SW) Btw. zazwyczaj nie chodzę na animacje do kina ale opinie o nowym Pinokio (ten od Guillermo del Toro) i Kot w butach: Ostatnie życzenie są tak dobre że chyba wybiorę się na oba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 1 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 19 Lutego Czekam na film o Jordanie w reżyserii Afleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4504 Napisano 7 Kwietnia Jakies top 5 ostatnich powiedzmy 5 lat? Dramat, Thriller itd. Cos co ryje beret. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 7 Kwietnia 9 minut temu, Reikai napisał: Jakies top 5 ostatnich powiedzmy 5 lat? Dramat, Thriller itd. Cos co ryje beret. Johnny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4504 Napisano 7 Kwietnia 4 minuty temu, RappaR napisał: Johnny Zapomnialem dodac, ze najlepiej nic polskiego. Dzwiekowcy w polskich filmach powinni dostac bana na prace, to jest straszne jak kiepsko slychac czasami dialogi w polskich filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 7 Kwietnia 4 minuty temu, Reikai napisał: Zapomnialem dodac, ze najlepiej nic polskiego. Dzwiekowcy w polskich filmach powinni dostac bana na prace, to jest straszne jak kiepsko slychac czasami dialogi w polskich filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4504 Napisano 7 Kwietnia Teraz, RappaR napisał: xD Tez sie tego balem, ale z tego co czytam to nie tylko moje wrazenie https://www.google.com/search?q=dzwiek+w+polskich+filmach&rlz=1C1ONGR_plGB974GB974&oq=dzwiek+w+polskich+filmach&aqs=chrome..69i57j0i22i30l3.2949j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 7 Kwietnia 10 minut temu, Reikai napisał: Zapomnialem dodac, ze najlepiej nic polskiego. Dzwiekowcy w polskich filmach powinni dostac bana na prace, to jest straszne jak kiepsko slychac czasami dialogi w polskich filmach. Fatalny dźwięk w każdej produkcji. Ja to czasem się zastanawiam o co chodzi ze nie można nic zrozumieć? Już pare filmów wyłączyłem po kilkunastu próbach odgadnięcia o czym mówią. 8 minut temu, RappaR napisał: To jeżeli tego złego dźwięku nie słyszysz to możesz sobie sam wystawić skierowanie na badania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_secret 292 Napisano 7 Kwietnia Godzinę temu, Reikai napisał: Jakies top 5 ostatnich powiedzmy 5 lat? Dramat, Thriller itd. Cos co ryje beret. Nieoszlifowane Diamenty z takich mniej znanych to Zwierzęta Ameryki i Under The Silver Lake z ostatnich lat warte sprawdzenia To thrillery, a z dramatów to nwm bo to trochę ogólna kategoria, ale mi najbardziej się podobał z okresu o który pytasz First Man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 7 Kwietnia 43 minuty temu, ignazz napisał: Fatalny dźwięk w każdej produkcji. Ja to czasem się zastanawiam o co chodzi ze nie można nic zrozumieć? Już pare filmów wyłączyłem po kilkunastu próbach odgadnięcia o czym mówią. 54 minuty temu, Reikai napisał: Zapomnialem dodac, ze najlepiej nic polskiego. Dzwiekowcy w polskich filmach powinni dostac bana na prace, to jest straszne jak kiepsko slychac czasami dialogi w polskich filmach. Norma, pamiętam że zaczęliśmy oglądać ślepnąć od świateł i musieliśmy włączyć napisy... DRAMAT Finalnie i tak zrezygnowaliśmy po pierwszym odcinku, bo straszny szajs. Godzinę temu, Reikai napisał: Jakies top 5 ostatnich powiedzmy 5 lat? Dramat, Thriller itd. Cos co ryje beret. Ojciec z Hopkinsem jest niezły, myślę że warto obejrzeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 7 Kwietnia Godzinę temu, Reikai napisał: Dramat, Thriller itd. Cos co ryje beret. trudno o ciekawszy dramat ryjący beret z ostatnich lat niż to: https://www.imdb.com/title/tt6710474/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 8 Kwietnia 15 godzin temu, lorak napisał: trudno o ciekawszy dramat ryjący beret z ostatnich lat niż to: https://www.imdb.com/title/tt6710474/ obejrzeliśmy wczoraj, bo się okazało, że na prime video to jest, zawiodłem się Oprócz fajnego założenia multiversum i dość banalnego przesłania, ten film ma bardzo mało treści w sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach