Vice-kontorezerwowe 721 Napisano 3 Sierpnia 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Jak najlepiej w Polsce kupić jersey Cartera jra lub Hinricha? najlepiej jak najtaniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 3 Sierpnia 2019 Teraz, Vice-kontorezerwowe napisał: najlepiej jak najtaniej Czyli u chińczyka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 477 Napisano 3 Sierpnia 2019 Utah Jazz: Czyli będą górzyste koszulki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 3 Sierpnia 2019 super! bo niedawno dorzucilem do kolekcji wlasnie taki gorzysty jersey:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 4448 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Nowy parkiet JAzz plus Ech spóźniłem się Update : JAzz będzie miało 3 parkiety - ten z górami, City , i standardowy Do tego jeszcze nie wiadomo co się stanie z koszulkami Earned i Statetemt ( zwłaszcza te złotawe były słabe moim zdaniem) Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez ely3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 4739 Napisano 4 Sierpnia 2019 Jak mi się te barwy i to logo nie podoba. A może po prostu źle mi się kojarzą ale są bee. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 477 Napisano 4 Sierpnia 2019 Chodzą głosy, że ponoć w tym sezonie "Earned" ma wyglądać inaczej i zamiast strojów będą to bardziej rzeczy on and off court. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 477 Napisano 6 Sierpnia 2019 Podgląd na białą Warriors: Tutaj akurat faktycznie z daleka ciężko będzie zmiany dostrzec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@lik 76 Napisano 13 Sierpnia 2019 Nowy parkiet PTB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 13 Sierpnia 2019 widze mocne nawiazanie do tego z pierwszej polowy lat 90tych i finalow z bulls, czyli jestem na tak!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1266 Napisano 15 Sierpnia 2019 Oj tak! Blazers jak najbardziej na plus! Muszę przyznać, że bardzo ciekawy wizualnie sezon nam się zapowiada. Dużo nawiązań retro, sporo nowości. Czekam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 477 Napisano 20 Sierpnia 2019 Ostatni z Szerszeniowej trylogii: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 477 Napisano 23 Sierpnia 2019 Wszystkie parkiety na nowy sezon: https://imgur.com/a/tWlbdMB. Przy okazji dają pogląd na to jak niektóre koszulki City mogą wyglądać a także kto dostanie Retro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 23 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Pepis21 napisał: Wszystkie parkiety na nowy sezon: https://imgur.com/a/tWlbdMB. Przy okazji dają pogląd na to jak niektóre koszulki City mogą wyglądać a także kto dostanie Retro. O co chodzi z tymi pomarańczowymi Magic? W pierwszej chwili widziałem skrót ORL a myślałem PHX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 947 Napisano 23 Sierpnia 2019 jeden z ciekawszych ten pomarańczowy orlando, ale tez nie mam pojecia skąd to sie wzięło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 23 Sierpnia 2019 Tez mi się bardzo podoba, prosty, bez zbędnych pierdół które odwracają uwagę od wydarzeń na parkiecie Z tego powodu np ten old schoolowy Hornets mi się nie podoba, lata temu też mi się nie podobał, nie lubię parkietów. zamalowanym obwodem Clippers mają bardzo fajny też czarny, stonowany, choć ciut za bardzo przypomina Spurs, Kings podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spabloo 172 Napisano 23 Sierpnia 2019 Pomarańczowy, bo pomarańcze. Takie owoce. Orlando jest stolicą hrabstwa Orange nazwanego tak ze względu na ich liczne uprawy cytrusów w tym regionie. Wszystko się więc spina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1266 Napisano 23 Sierpnia 2019 Jestem bardzo zadowolony, że nadchodzący sezon będzie obfity w wiele klasycznych parkietów zaczynając od mojego ulubionego Jazz, poprzez Grizzlies, na Raptors kończąc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4185 Napisano 23 Sierpnia 2019 Najlepsze: W tym Bucks podoba mi się ta poświata do linii za 3, świetna (a w Pelicans już słabo to wygląda, chyba pozostałe elementy parkietu tak wpływają): 76ers z tym dzwonem (i ta druga wersja z wężem) to WTF: W Hornets świetny byłby ten z zamalowanym obwodem, gdyby szerszeń się nie zlał i nie zostawiał pod sobą tej smugi: Najgorsze? Spurs i te klepki w parkietach Magic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 23 Sierpnia 2019 Ten hawks z kolei najmniej mi się podoba, wygląda jakby za długo leżał na słońcu i kolor wyblakł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach