SkoczekS1 1069 Napisano 1 Października 2016 No dobra masz. http://i.cdn.turner.com/drp/nba/cavaliers/sites/default/files/styles/story_main_photo/public/141024-scoreboard-758.jpg?itok=9ygK_5jc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 2 Października 2016 Bez tej panoramy to nie to samo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mxsjvszo 6 Napisano 2 Października 2016 Bez tej panoramy to nie to samo.... Prawda, z panoramką jeden z ładniejszych parkietów w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcelW. 63 Napisano 8 Października 2016 Przypomni ktoś od którego sezonu Cavs ubrali się w inne barwy niż ubierali się zawsze ? Bardzo lubiłem parkiet Cavs z błękitnymi trumnami i mega logiem na środku. Nowa era Cavs jest troszkę sztywna jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 8 Października 2016 Zbieglo się z przyjściem Lebrona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Przypomni ktoś od którego sezonu Cavs ubrali się w inne barwy niż ubierali się zawsze ? Bardzo lubiłem parkiet Cavs z błękitnymi trumnami i mega logiem na środku. Nowa era Cavs jest troszkę sztywna jak dla mnie. W inne barwy niż zwykle? Jeżeli chodzi ci o czerń/błękit/pomarańcz to były one od sezonu 94/95 do 02/03. Jak przyszedł LeBron to prawie wrócili do swoich oryginalnych barw, a po jego odejściu już wrócili do pierwotnych barw. Kings kolejną drużyną, która od sezonu 17/18 będzie miała sponsora na koszulce: Edytowane 10 Października 2016 przez Pepis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardioka 32 Napisano 14 Października 2016 https://twitter.com/cavsdan/status/786685407564038144Czyli chyba będzie ta panorama na nowym parkiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankrut 344 Napisano 14 Października 2016 Nuggetsowe throwback jerseye http://imgur.com/a/lKkd4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7048 Napisano 14 Października 2016 Kozak stroje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 264 Napisano 14 Października 2016 Najlepsze koszulki ever. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@lik 172 Napisano 14 Października 2016 Super koszulki. Nie rozumiem jak mozna takie stworzyc i zarazem te ich blekitne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboys2 805 Napisano 14 Października 2016 czy najlepsze ever, tu mam watpliwosci, pacers flo jo, hawks 80/90s, hornets 90s bucks alt 90s czy pare innych chocby celtics, bulls czy lakers... niemniej fajnie, ze wracaja. na ebayu swingmana nike'a mozna kupic za nieduze pieniadze tylko to sa jersey sprzed kilkunastu lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcelW. 63 Napisano 14 Października 2016 Mnie osobiście najbardziej brakuje koszulek Mavs z przełomu wieków, Hawks z początku lat 90 oraz Wizards ( Bullets) z czasów Webbera, Muresana,Brenta Price i Howarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1608 Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Mi jeśli pomyślę przez sekundę jakich strojów najbardziej brakuje w lidze to jednogłośnie tych Raptors z samych początków drużyny. Były naprawdę świetne. Edytowane 14 Października 2016 przez Raven2156 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 15 Października 2016 Mam takiego swingmana T-Maca. Były na 20-lecie klubu w kilku meczach, później już niestety ich nie widzieliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1608 Napisano 16 Października 2016 Bardzo podoba mi się nowy parkiet Milwaukee Bucks! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 17 Października 2016 wciąz ten alternatywny jest goatem w Bux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 17 Października 2016 najbardziej brak koszulek SSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 17 Października 2016 Oraz koszulek Celtics z lat 80... oh wait Tu z kolei mamy nieobiektywny ranking logosów zrobiony 5 miesięcy temu. Jak widać, twórca ingerował w oczodoły malakserem przed dokonaniem właściwych wyborów http://ftw.usatoday.com/2016/05/ranking-best-worst-nba-logos-golden-state-raptors Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Wójcik 350 Napisano 18 Października 2016 najbardziej brak koszulek SSS Jak i calego Seattle, ktos cos wie czy sa jakies szanse kiedys? Czy tylko jak zostane miliarderem? Z koszek fajnych to brakuje mi Rockets w wydaniu z lat 90, te ich obecne od czasow T Maca sa bezplciowe. Koszki Magic te ich swingmany w paski tez klasyka dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach