ptak 830 Napisano 6 Września 2022 To teraz dla cwoka (mnie) to 480 dziele z kimś na pół i mam cały sezon Celtics od pierwszego meczu aż do finałów? I dodatkowo inne drużyny których nie oglądam. To da się odpalić na telewizorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 796 Napisano 6 Września 2022 15 minut temu, ptak napisał: To teraz dla cwoka (mnie) to 480 dziele z kimś na pół i mam cały sezon Celtics od pierwszego meczu aż do finałów? I dodatkowo inne drużyny których nie oglądam. To da się odpalić na telewizorze? 1. Tak 2. Musisz pobrać aplikacje jeżeli masz Smart TV albo przystawka do TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 830 Napisano 6 Września 2022 6 minut temu, LAF napisał: 1. Tak 2. Musisz pobrać aplikacje jeżeli masz Smart TV albo przystawka do TV Mam androida w telewizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9403 Napisano 6 Września 2022 14 minut temu, ptak napisał: Mam androida w telewizorze. wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@lik 137 Napisano 7 Września 2022 Od kiedy można skorzystać z tej promocji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9403 Napisano 7 Września 2022 3 godziny temu, Mich@lik napisał: Od kiedy można skorzystać z tej promocji? to nie promocja tylko z tego co rozumiem nowa cena dla wszystkich zainteresowanych jeśli nie można już teraz to na pewno na kilka tygodni przed startem rs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sachs 193 Napisano 8 Września 2022 na razie nie ma możliwości kupna, pewnie niedługo się pojawi. Mogę się z kimś podzielić jak ktoś jest chętny bo LP kupuję od lat a taka cena jeśli będzie to faktycznie szkoda nie skorzystać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josiu 18 Napisano 9 Września 2022 Jak zobaczyłem maila z ceną to aż zdębiałem. Przy obecnej sytuacji z cenami byłem gotowy na jakieś 700-800 zł. Bardzo miła niespodzianka. 29 sierpnia będzie sciagana kasa z konta, więc pewnie od wtedy nowi użytkownicy będą mogli kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 830 Napisano 14 Września 2022 Jak to wygląda? Wchodzę na stronę NBA,dochodzę do zakładki NBA league pass, wybieram opcje subscribe i płacę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knt 94 Napisano 14 Września 2022 Na razie nic takiego nie zrobisz bo nie ma jeszcze oferty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knt 94 Napisano 16 Września 2022 U mnie już się pojawiła możliwość zakupu LP Premium za 479,99. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 830 Napisano 16 Września 2022 Oooo. Zaraz to ogarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 830 Napisano 17 Września 2022 Nie mogę kupić tylko ja mam problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczottie 8 Napisano 18 Września 2022 Ktos sprawdzal juz nowe aplikacje na iPhone i Apple TV? Jak probuje odpalic mecze z poprzedniego sezonu to wyskakuje mi blad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josiu 18 Napisano 21 Września 2022 Takie coś wyskakuje mi w odnowionej aplikacji. Już nie wiem co myśleć o tych cenach. Poczekam aż odnowi się automatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiwrona 156 Napisano 21 Września 2022 NA Samsungu Smart TV aplikacja nadal nie dostepna z tego co widzę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barcalover 3448 Napisano 24 Września 2022 W dniu 21.09.2022 o 11:27, josiu napisał: Takie coś wyskakuje mi w odnowionej aplikacji. Już nie wiem co myśleć o tych cenach. Poczekam aż odnowi się automatycznie. Będą te ceny z maili, które rozsyłali, czyli te niższe od wrzuconych przez Ciebie - znajomy pytał bezpośrednio w supporcie i potwierdzili, że będzie taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josiu 18 Napisano 24 Września 2022 Tak już jest zmienione w aplikacji na niższe ceny. Na początku się przestraszyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajaszek 0 Napisano 26 Września 2022 Panowie jest ktoś chętny do wykupienia LP na dwie osoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josiu 18 Napisano 27 Września 2022 Fajna opcja doszła w tym roku dla tych którzy oglądają z odtworzenia, a mianowicie "all possesions", gdzie wycięte zostały przerwy w grze i mecz można zobaczyć w około 35 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach