Michuspl 0 Napisano 3 Listopada 2019 (edytowane) Ale ja to zrobiłem, jeszcze jest niby tydzień darmowej subskrypcji ale ja ja już anulowałem. Dostałem maila z instrukcja. Edit. Dodam tylko, kiedy wchodzę w subskrypcje przez iTunes Store i App Store, wyskakuje dalej NBA, i ceny poszczególnych pakietów, ale nie mam już anuluj subskrypcje. Na dole jest napisane wybierz opcje by subskrybować ponownie. Edytowane 3 Listopada 2019 przez Michuspl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doniu 12 Napisano 3 Listopada 2019 (edytowane) Zakupiłem LP poprzez Indie. Na kompie wszystko działa ale na telefonie po wcześniejszym uruchomieniu tunnelbeara odpalam LP, wybieram mecz dotykając "watch", mecz normalnie włącza się lecz po 60 sekundach pojawia mi się komunikat "No content is available at this time. Please check back later". Może coś źle robię. Ktoś z Was miał podobny problem? Edytowane 3 Listopada 2019 przez Doniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_HOLDFAST_ 12 Napisano 7 Listopada 2019 A jak to wygląda z anulowaniem subskrypcji jako hindus ? nie wystarczy napisać do nich że chcesz anulować i oni sami ją wyłączą tylko jeszcze jakieś instrukcje dają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 900 Napisano 7 Listopada 2019 मैं सदस्यता रद्द करना चाहता हूं Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michuspl 0 Napisano 15 Listopada 2019 Pytanko, jak pobrać jakiś program do zmiany IP na tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7483 Napisano 23 Listopada 2019 4 godziny temu, ShawKemp napisał: Jeden z bukmacherów oferuje niemal wszystkie mecze nba. Wystarczy mieć grosz na koncie.ja rzucam obraz z telefonu na tv. Jakosc dobwytrzymania przecież są streamy w hd np: https://sportsurge.net/#/groups/0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7483 Napisano 24 Listopada 2019 W dniu 23.11.2019 o 15:44, ShawKemp napisał: Trzeba być zarejestrowanym? nie trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczottie 8 Napisano 19 Grudnia 2019 Ktoś zauważył, że mecze ESPN są w 1080p? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys 440 Napisano 21 Stycznia 2020 Ktoś wie o co chodzi? wpisalem numer bo mam jeden w play, ale napisalo, ze nie mam aktywnej uslugi nba gamepass. Zalogowalem sie do play24, ale nie mialem tam nic zwiazanego z NBA do wykupienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 900 Napisano 22 Stycznia 2020 Mam to samo. Jutro przejdę się do salonu i napiszę co się dowiedziałem. Jeżeli już coś wymyślicie wcześniej dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 900 Napisano 23 Stycznia 2020 @Borys, ustaw w Formach płatności w Google Play płatność przez operatora Nie powiem Tobie, czy jest taniej, bo mam wykupiony LP, a nie chcę zakładać drugiego konta. Jak ktoś mógłby wrzucić ceny to byłoby super Netflix, HBO, Tidal są tańsze, więc może i League Pass jest tańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mawe 28 Napisano 28 Stycznia 2020 W Apple też. Można płacić za usługi bez dodawania karty, właśnie przez Play - wydatki zostaną dopisane do faktury za usługi telefoniczne. Zdaje się, że działa to wyłącznie w przypadku umów na abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy13 900 Napisano 28 Stycznia 2020 Jakie ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ugoda 3 Napisano 2 Marca 2020 Cześć, wróciłem do LP, ale mam do jutra ten darmowy tydzień. Staram się ściągać na telefon, ale transfer max 2MB/s, gdzie średnio mam 25MB/s w porywach do 40. Czy po przejściu już na normalny LP transfer wzrośnie? Zależy mi na oglądaniu offline, a przyznam, że słabo jak transfer 10-20 krotnie mniejszy niż osiągi telefonu. WiFi 600mb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7483 Napisano 2 Marca 2020 1 minutę temu, Ugoda napisał: Cześć, wróciłem do LP, ale mam do jutra ten darmowy tydzień. Staram się ściągać na telefon, ale transfer max 2MB/s, gdzie średnio mam 25MB/s w porywach do 40. Czy po przejściu już na normalny LP transfer wzrośnie? Zależy mi na oglądaniu offline, a przyznam, że słabo jak transfer 10-20 krotnie mniejszy niż osiągi telefonu. WiFi 600mb/s nie mogę się odnieść obiektywnie do tych prędkości, ale na chacie mam znacznie wolniejszy net niż 600/mb i na apce śmiga mi bez zarzutów na najwyższej rozdzielczości (czyli na tym lepsiejszym 760p) bez obaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ugoda 3 Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie mogę się odnieść obiektywnie do tych prędkości, ale na chacie mam znacznie wolniejszy net niż 600/mb i na apce śmiga mi bez zarzutów na najwyższej rozdzielczości (czyli na tym lepsiejszym 760p) bez obaw Oczywiście mam na myśli downloading, bo stream jest bez zarzutu przy 720p 6mb. Nie mniej, pobieranie to jakaś tragedia. Domyślam się, że masz pełen pakiet i transfer przyzwoity? Przy 2mb to z 20 min się pobiera. Gdzie normalnie materiał 1gb z Netflix mam w 2 minuty maksymalnie. Czasem w komunikacji miejskiej spędzam min. 1h dziennie więc bym wolał offline obejrzeć pobrany materiał. Edit. W nocy przeszedłem na pełnopłatny plan i już transfer na średnim poziomie 15MB/s także dobrze czułem, że na darmowym zaniżają. Dzięki! Edytowane 3 Marca 2020 przez Ugoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_HOLDFAST_ 12 Napisano 19 Marca 2020 A jak się zmienia kamerę w LP? Czy da się wogóle zmienić? Bo jak oglądam na C+ to jakoś ta kamera bardziej mi odpowiada niż w LP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PH#1 149 Napisano 20 Marca 2020 gdzies widzialem ze league pass ma byc darmowe do 22 kwietnia ale cos mi nie wchodzi to tylko dla stanów czy coś zjebalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1366 Napisano 20 Marca 2020 4 minuty temu, PH#1 napisał: gdzies widzialem ze league pass ma byc darmowe do 22 kwietnia ale cos mi nie wchodzi to tylko dla stanów czy coś zjebalem Ja mam LP i dostałem maila, że za ten miesiąc mi nie ściągną z konta po prostu. To może to tylko jest darmowe dla posiadaczy LP? Może wystarczy też na miesiąc (bezpieczniej na 4tyg i anulować) założyć LP, podać dane do karty i anulować przed końcem darmowego okresu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1283 Napisano 22 Marca 2020 W dniu 20.03.2020 o 10:22, cvbe napisał: Ja mam LP i dostałem maila, że za ten miesiąc mi nie ściągną z konta po prostu. To może to tylko jest darmowe dla posiadaczy LP? Może wystarczy też na miesiąc (bezpieczniej na 4tyg i anulować) założyć LP, podać dane do karty i anulować przed końcem darmowego okresu A jest teraz darmowy okres? Czytając wypowiedź Silvera wyglądało to tak jakby każdy mógł skorzystać z LP i przez najbliższy miesiąc oglądać mecze z kilku ostatnich sezonów. Kiedy jednak próbuje zawsze pojawia się opcja kupna LP. Ktoś coś wie na ten temat? Jak to dokładnie z tym „darmowym LP” jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach